בוקר טוב לכולם והודעה

../images/Emo124.gif למסירה

שקית שלמה עם קלטות וידאו לילדים החל מטיף וטף (2 ו-3 כמדומני), מיץ פטל והכינה נחמה ועוד רבים וטובים לקטנטנים וכלה בסרטים לגדולים יותר כמו פוקהונדאס, שרק, מוכרת הגפרורים הקטנה, טרזן ועוד. מעוניינת להעביר את כל השקית ביחד.

האוהבות

New member
../images/Emo23.gifלמסירה עגלת תינוק ונדנדה ../images/Emo23.gif

עגלת תינוק של חברת פג (דגם ונציה) צבע ג'ינס שמורה כחדשה. עגלת שכיבה שהופכת עם הזמן לטיולון. נדנדה חשמלית תוצרת גראקו.(זקוקה רק לסוללות חדשות). הפרטים נמצאים באזור השרון . אשמח לתת אותם למי שזקוק להם.

אשת חבר

New member
אשמח לקבל את העגלה והנדנדה

מקווה למצוא שינוע שולחת מסר. תודה רבה

אשת חבר

New member
לא מצליחה לשלוח מסר אליך

היכן את גרה באיזור השרון? מקווה שנסתדר עם שינוע. תודה רבה, תזכי למצוות.

האוהבות

New member
אשת חבר

הגיעו 2 מסרים ממך, כנראה שב"תפוז" ישנה בעיה ואני לא מצליחה לפתוח את המסרים. אני גרה ברעננה.

tamidb

New member
אשמח לקבל את הנדנדה

אם לא מסתדר לגבי אשת חבר שולחת מסר

אשת חבר

New member
האוהבות כנראה שיש לי שינוע השבוע

איך אפשר ליצור איתך קשר, יש בעיה בתיבת המסרים. יש לך אפשרות לשלוח טלפון שלך למייל שלי?

האוהבות

New member
אכן יש לי בעיה בתיבת המסרים

שלחי דוא"ל שלך ואחזיר לך מס' טלפון. מקוה שעוד היום אולי גם תסתדר תיבת המסרים שלי.

שקדיה10

New member
אני מעוניינת בקלטות עבור

ילדי , ניסיתי לשלוח מסר אך ישנה תקלה.

A N N 7

New member
נעמי פסי. 7 מסירות יש לי למסור גם. דברים

חבל לעשות מאמץ גם להגיע אלי ממש כך או לתת מענה לדרך אחרת לשנוע אלי אל המיועד מבקשת לא לזלזל בנושה זה הכי חשוב. ולדברים שיש אצלי עדיין למסירה מגף גבוה שחור מעור אמיתי מידה 38-9 כמעת חדשות מקצפה עם קערית ךכול דבר רק פעם הייתה בשימוש. תיק יפה מעור מיוחד יקר של לאוי ויטונג. לא לזלזל. . הכול מהלב חני שבוע טוב

נירה63

New member
AADMT צרי קשר יש לי כמה תיקים

לא יודעת מה את מחפשת אבל אשמח להעביר אליך.

A N N 7

New member
נירה גם התיק של אתן לך למסירה.

הוא מאוד יפה וגם שימושי ליום יום זה ספור אלגט. אשמור לגב' המבקשת ויעבור דרכך. ואם יהיה שינוע לשאר הדברים גם אלי ? וגם למסירה .... שבוע טוב חני

trasie

New member
למסירה...

2 שקיות מצעים 10 שמיכות צמר בגדי גברים M-L שקית בגדי בנים 12-14 שקית בגדי בנות 12-14 2 ג'קטים בצבע חום - גברים שקית בגדי ילדים מידה 4 בנים 3 שקיות בגדי נשים - מידה 42 חליפה שחורה לגבר + מכנס + ג'קט חום נוסף 2 חליפות מהודרות ("העולם של סיון") - בז' ושחור קטיפה - נשים מידה 42 האיסוף מרחובות. לצערי כל מי שביקש משהו לא יצר שוב קשר (גם לא במסר) ולכן מפרסמת שוב.

סוזי10

New member
בוקר, מבקשת למצוא וידאו תקין

לבחורה נחמדה, כמו כן אשמח לקבל רדיו דיסק לפשושים שלי כדי להשמיע להם לפני השינה ולגמול אותם מהטלווזיה, ששמעתי שלא בריאה לילדים לפני שינה. קיבלתי בשורה משמחת אתמול בערב, הבת שלי המקסימה שעוזרת לי כאן במה שצריך בפורום עשתה בדיקת הריון ביתית ויש..... 2 קווים = חיובי.מקווה ששנה זאת תהיה לי טובה יותר מהשנה החולפת.

שלום ושבוע טוב (-: מחפשת דחוף ארון 2 דלתות לח

לחדר ילדים, בתמורה אשמח לתרום את השידת החתלה של הילדים, במצב טוב. יכולה לארגן שינוע לקחת את הארון מאיפה שצריך תודה רבה (-:

למעלה