אני לא מתגושש... לא בבוץ ולא מחוצה לו ואפילו לא בסמוך....
1 12אניהיא New member 17/6/03 #75 חחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אני משביתת שמחות? שניכם מדברים המון אבל......לונלי מפחד להתלכלך?
חחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אני משביתת שמחות? שניכם מדברים המון אבל......לונלי מפחד להתלכלך?
S Sefy New member 17/6/03 #76 אני לא מפחד ../images/Emo3.gif כל הדברים המלוכלכים הם בין הכיפיים ביותר
M mr_lonely New member 17/6/03 #80 לא ! אני לא מתגושש.... תמיד יש פתרון טוב יותר.... ועד שלמדתי את זה....!!!!
M mr_lonely New member 17/6/03 #92 זה פתוח למשא ומתן ? אולי הגברים של הפורום יתנו מופע חשפנות ובתמורה נזכה למופע התגוששות של הבנות שאולי יתפתח גם למופע חשפנות....תבדוק....
זה פתוח למשא ומתן ? אולי הגברים של הפורום יתנו מופע חשפנות ובתמורה נזכה למופע התגוששות של הבנות שאולי יתפתח גם למופע חשפנות....תבדוק....
1 12אניהיא New member 17/6/03 #98 ../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif איך הגעת לחשפנות? אנחנו נשים הגונות.
1 12אניהיא New member 17/6/03 #106 חחחחחחחח../images/Emo6.gif אני לא יודעת על מה אתה מדבר לונלי, אני לא הייתי כאן אז
S Sefy New member 17/6/03 #93 אוקי! יש גבול לכל תעלול ../images/Emo3.gif בשביל קצת מבטים, אני לא הולך להיות מבושל
M mr_lonely New member 17/6/03 #95 אתם יודעים ששלושתנו בסכנה... היא מחפשת עכשיו מוסד שמוכן לאשפז את שלושתנו בצילו....