בוקר טוב לכולם ^_^ ה
זורחת

Drunk Bullet

New member
מוזר

לא ידעתי שאפשר להתאבד עם אקמול..חשבתי שרק עם כדורי שינה וכד'..

Drunk Bullet

New member
לא כל דבר..

בכדורי שינה יש חומרים, שמנטרלים זמנית את מערכת העצבים, באקמול אני לא זוכר מרכיבים שפועלים כ"כ חזק.

eMiFrEaK

New member
תראה..

ההיתי במקרים שאנשים סיימו קופסאות של כדורים, בעיקר משככי כאבים למיניהם ש"קצת" חזקים יותר מאקמול... והדבר היחיד שעשו להם זה שטיפת קיבה.. ואז הם עוד התלוננו על זה שלא יצא להם למות..=\\ תאמין לי שזה הדבר הכי מוזר שיצא לי לראות ולשמוע.. מה שעושה את כל הסיפור הזה למוזר הוא שאקמול או בעצם פאראצטאמול זה משכך כאב לא נרקוטי אבל............... וזה נלקח ממקור אמין :"מינון עודף של פאראצטאמול הוא מסוכן ועלול לגרום נזק חמור לכבד. מינון גבוה של תרופה זו עלול להיות רעיל לאנשים הצורכים אלכוהול באופן סדיר, גם אם לא בכמויות גדולות." ותאמין לי שאין דבר יותר גרוע מלצרוך אלכוהול יחד עם תרופות... תאמין לי..

Drunk Bullet

New member
דיברתי על משהו אחר

זה שחומרים מסוימים באקאמול יכולים לגרום נזק לכבד זה ידוע, בכלל, ברוב התרופות יש חומרים כאלה. מה שמעניין אותי זה איך היא התאבדה עם אקאמול, ז"א שהמוות נגרם מפגיעה באיברים פנימיים, ולא משיתוק מערכת עצבים, כמו שקורה אחרי נטילת הרבה כדורי שינה.

eMiFrEaK

New member
אה אוקיי...

חח לא חשבתי בכיוון הזה... באמת מעניין..=\

the freaky girl

New member
לי הלך מאד נחמד במתכונת במחשבים../images/Emo9.gif

רק שכולם פסימיים לידי... :| ואוף, היתה לי הרגשה כל כך נפלאה, שהיו חייבים להרוס לי אותה היום..
מויי כייף :/ אני שונאת בית ספר+עבודות להגשה+מתכונות/בגרויות+מורים מסויימים+לימודים בלאט.:|

AeroSlash

New member
לא ../images/Emo10.gif

הקדימו את המגן במתמטיקה ב-11 יום... הם בכוח רוצים להכשיל אותנו.. וזה עוד יוצא יום אחרי שוזרים מיום העצמאות... לא ייאומן.. זונות

AeroSlash

New member
מה לא לומדים מחר?!?!?!

מי אמר?!?!?!??! את בטוחה?!?!?!?! וממתי לא לומדים כשיש בחירות??? כל השנים כן למדנו.. וכן, אני בטוחה לגבי המגן.. אבהל יש מצב שהמגן שלך הוא לא בתאריך של המגן שלי.. למרות שהסיכוי קלוש..

למעלה