בוקר טוב לכולם ^_^ ה
זורחת

AeroSlash

New member
כן, מחזה מדהים...

נראה לי ישראל אוסי עוד שניה היה פורץ בבכי אחרי שהעיר לנו בפעם ה-200 עד כמה אנחנו רעים ... איי יאי יאי

the freaky girl

New member
איכס

אני שונאת תנ"ך.... זה כל כך משעמם ומרדים..
במיוחד עם מורה שנראה ומספר כאילו הוא היה שם..

E K O

New member
נו....

הוא בנאדם כל כך בסדר, לא מגיע לו שתרדו עליו ככה, הוא החזיר לי היום תשובה על שאלה ששאלתי אותו בסוף שיעור לפני חופשת פסח, אני מתפלא שהוא זכר לבדוק את זה! הוא אפילו כתב את זה על דף במקום להגיד לי את זה.... אתן ממש מגזימות, הוא לא מורה נורא, הוא בסך הכל ביקש שקט, קשב ושלא יהיו אנשים בלי תנ"ךים, מהו שיעור תנ"ך בלי הספר? בכל מקרה - אם הוא מבקש שיקפידו אז תביאו ספר.... ותאמיני לי נסטיה, בקשר למה שאמרת, עדיף שיהיה לנו מורה שמספר את זה כאילו הוא היה שם והוא זוכר את כל הפרשנויות מאשר מורה שיגיד לנו דברים מוטעים וחצאי דברים.... אתן עוד תעריכו אותו בסוף, כמו גם שאר הכיתה.... לפחות ביחס למורים אחרים לתנ"ך שדורשים יותר ועושים פחות....

AeroSlash

New member
אופיר, תרגע ../images/Emo4.gif

לא אמרתי שהוא בן אדם לא בסדר ואף אחד פה לא ירד עליו שתגיד "לא מגיע לו שתרדו עליו ככה". אנחנו סתם צחקנו עליו כמו שאתה בעצמך צוחק על 200 מורים אחרים. אף אחד לא אמר שהוא לא מורה טוב, הוא מורה מעולה. ובכלל, אפשר לחשוב הוצאתי אותו לתלייה שאתה בא בכזאת עמדת מגננה..

E K O

New member
יותר התכוונתי לנסטיה

בקטע ההוא, אבל במיוחד המורה הזה משקיע בתלמידים הרבה יותר ממה שהם חושבים.... יש מורים ויש מורים....

ולי יש גם מבחן,ועוד מבחן זה לא נגמר

פשוט ,בהצלחה לכולם ותהייו אופטימים

DeAth ScrEaM

New member
אוף!

אני רציתי לעשות את זה!
טןב נו... בהצלחה לכם! :] ובמיוחד למרינה
.. אני יודעת שהיא דואגת..

למעלה