בוקר טוב לכולם!

הדוגמא שהבאת עם הגשש החיוור רק מראה עד כמה לא הבנת את דבריי באשכול הקודם. אם נחפור לעומק, וודאי נגלה שהטעם שלנו במוזיקה הרבה יותר דומה מאשר שונה, אבל זה עדיין לא אומר שאני מבינה גדולה במוזיקה או מישהו אחר לא מבין במוזיקה. אני רק אומרת שבמוזיקה כמו בכל תחום אחר של האמנות, יש דרגות ויש רף של איכות אשר אותו מנסים היום לשנות בהתאם לטעם אישי.

מי קובע מה זה רף האיכות והיכן הוא נמצא?

ואת דעתי על אילו הקובעים היכן נמצא הרף ועל מה שלימדו אותי בשעורי מוסיקה אומנות וציור בבית הספר,
תראי רשמתי בתגובה אחרת .

לגבי הגשש הבנתי , אבל הייתי בטוח שתזרקי אותם מכל המדרגות (אולי את לא מבינה אותי )לכל הרוחות.
לא יכול להתחרות איתך בכושר כתיבה ... זה מה יש.

נכון מחפירה לעומק יתכן שהטעם שלנו מאדדדדד דומה .
אבל זה לא סותר את נקודות המחלוקת שלי איתך.

גם בתגובתך יש מידה של התנשאות

כלומר, מי בכלל יגיד לי מה זה טוב ומה זה איכות?

הרי אני יודע טוב יותר מכל אחד אחר, ואני קובע מה זה זבל ומה זה איכות בעיניי. אף אחד לא יקבע בשבילי. זאת הרי התגובה שלך. אבל כולנו יודעים שזה לא עובד ככה. יש את המומחים לאומנות ואת האוצרים של כל המוזיאונים והם הם הקובעים את ערכה של יצירה. אתה יכול לחלוק עליהם עד מחר אבל זה לא יעזור לך. הם המומחים ויש להם את הכלים לבדוק את היצירות. לך אין. כנ"ל גם לגבי מומחים ליצירות מוזיקאליות. יש להם את הכלים ואת הידע לבדוק את חשיבותה של יצירה. לך אין. אתה יכול רק לסמוך על טעמך האישי ומה שעושה לך את זה. אין לך שום כלי למדוד יצירות אמנות כל זמן שאין לך תעודות בנושא.
כמובן שגם מבקרי אמנות חלוקים זה עם דעתו של זה, אבל הם חולקים ומבקרים מתוך נקודת מוצא מסויימת שגם בה קיים טעם אישי, אבל אתה מסתמך רק על טעם אישי והופך את טעמך האישי לבסיס שעל פיו יש לבקר יצירת אמנות או יצירה מוזיקאלית.

אני יודע מה טוב מכל אחד אחר עבורי בלבד.

לכן זאת אינה התנשאות.אני לא חושב שמה שאינו מוצא חן בעיני הוא זבל .מה פתאום.
על גיספן אמרו אחרים דבר דומה כאן(לא השתמשו במילה זבל.)
את לא קוראת כאן את כל התגובות.
לגבי המומחים ומה שלימדו אותי בבית הספר כבר רשמתי ,אני לא יכול לחזור אלף פעם.שוב את לא קראת את כל התגובות שלי.
בכל מקרה איני חושב שמה שאומרים המומחים והמורים בבית הספר, אשר אני חולק עליהן,הוא זבל.

אני לא מסכים לאף מילה ממה שרשמת כאן.זכותי. לא מתרגש ממומחים וממורים בבית הספר.

"אתה יכול לחלוק עליהם עד מחר אבל זה לא יעזור לך" איפה בחוק יש סעיף כזה?

תראי באם לא קראת את כל התגובות שלי אז אין טעם לדיון.

אבל אני כן קראתי את התגובות שלך

ואני לא מסכימה איתך בנקודה שהעליתי כי פשוט אין לך את הכלים לשפוט מה היא איכות מוזיקאלית או אומנותית אלא אם כן אתה אוצר במוזיאון או מוזיקולוג.
לא ביקשתי ממך להתרגש מהמומחים או מהמורים בבית הספר. יותר מזה, אני גם לא מבקשת ממך לכבד את דעתם או להעריך את דעתם. זכותך לא רק לחלוק עליהם אלא גם לבקר אותם. רק קח בחשבון שאי אפשר להתייחס ברצינות לזלזול שלך במונה ליזה או במוצרט או בכל קלסיקה אחרת כל זמן שאינך מגבה את טענותיך כלפיהם בהוכחות כלשהם למה הם לא מספיק טובים לטעמך. עצם העובדה שמוצרט מרדים אותך, זאת לא סיבה לטעון שהמוזיקה שאתה שומע בבית היא טובה יותר כי אתה נהנה ממנה וזה מה שחשוב לדעתך. מוצרט מרדים גם אותי, אבל אני לא אטען שהיצירות שלו הן פחות טובות מהעבודות של 'הברירה הטבעית' כי הברירה הטבעית לא משעממת אותי. סתם הבאתי דוגמא כדי להסביר לך איפה אתה טועה בהבנה הבסיסית את הנושא.

עכשיו אתה שואל: איפה בחוק יש סעיף כזה?
מה חוק מה? האם הערכה מוזיקאלית או אמנותית צריך לעגן בחוק? אני באמת לא מבינה אותך. אתה רוצה לשנות סדרי בראשית, סבבה. בהצלחה

או.קי. אם קראת את כל התגובות שלי מעולה.

לפני שאני קורא את תגובתך אומר לך שני דברים.
1"מוטי חוף מציצים" בחיים לא יוכל להתמודד עם רמת הכתיבה של "יחפה" התותחית הכותבת הכי מעולה בתפוז.
ולכן באם הוא לא מובן כראוי או משהוא דומה, אין זאת אומרת שהוא טועה , יתכן שכן ויתכן שלא.
2.התגובות שלך ארוכות וזה מעולה.אני לא רש"י שיכול לתת לך קונטרה על כל שורה.
לכן אני מסתפק לפעמים בשורה מסוימת ונותן שם את התגובה .ואחר כך רושם לא מסכים איתך בשאר הדברים בלי לתת פירוט.

קראתי כעת הכל שוב חולק עליך.לא חידשת לי כלום. אנו טוחנים מים.
דוגמא אחת ,את חוזרת עוד הפעם שאין לי כלים וכו.וכו. ואז אני אשיב לך שוב שהמורה /המומחה/האוצר במוזיאון לא מרגשים אותי ולא עושים עלי כל רושם,ואז את תשיבי לי שלא בקשת ממני להתרגש ממוחמים וכו.וכו.
אני לא זילזלתי במוצראט.אמרתי שהוא מרדים אותי היכן את רואה כאן זילזול.אני לא זלזלתי במונה ליזה אלא אמרתי את דעתי הפרטית ושיש רבים החושבים כמוני..מדוע אני צריך לגבות.מרדים אותי זה גיבוי מספיק עבורי נטול זילזול.
הנה דוגמא לזה שאנו טוחנים מים.
מוצארט מרדים אותי זאת סיבה טובה לי לומר שדעתי הפרטית רק שלי (לא דרוג כלל עולמי)שדאלרס ,על תשליכני לעת זקנה, ,מילים מהמקורות,הרבה יותר מרגשים אותי ממוצראט.מה פסול בזאת.
אם מוצראט מרדים אותך ואת שותקת אז את נכנעת.יש לי חדשות בשבילך.האמת הפרטית שלך(שוב בלי לתת דרוג כלל עולמי)
שהברירה הטבעית היא יותר טובה ממוצארט.
יש לך הוכחות לגבי הברירה הטבעית.האם מומחה עולמי רציני בעל כלים ניגש ובדק את האיכות שלהם ומה קורה איתם.
אולי לאחר בדיקה רצינית יגלו מה שיגלו.
אני רוצה לשנות סדרי בראשית מה רע. חחחחחחחח

את כל הזמן מספרת כאן על הזילזול שלי,טוב עניתי לך.נגמר
קחי דוגמא,אתמול כאן אחת רשמה בפירוש שהיא בזה לגיספן? (לא את ) מה דעתך על תגובה כזאת ?

poseidon111

Active member
אתה באמת לא מודע לשום דבר שאתה כותב?

אתה אומר שאתה נרדם כשאתה שומע מוצארט (שזה שיא הזילזול ביצירה של אומן ובאומן עצמו) וטוען שזכותך וזו דעתך הפרטית.
מקובל.
אבל כשמישהו אומר שהיצירה של גיספן מעוררת בה בוז וזילזול, אתה קופץ כאילו ירו ביקיר האומה?
אתה באמת לא מסוגל להבין שזו זכותה לומר זאת כפי שאתה טוען שזו זכותך לומר זאת? היא המתנשאת ואתה לא?
אז תחליט. או שלשניכם מותר לומר את מה שאתם חושבים, או שלשניכם אסור.
מה שמותר לך, בטח מותר לה.
או שאתה חושב שאתה מיוחד כלשהו? אני רואה פה צביעות מצידך.

ואתה בכלל מודע למה שאתה קורא ?

זה שאני נרדם אצל מ.אין לו שום קשר לזילזול שקר וכזב זאת עובדה.אני לא היחיד
מה שאתה עשית כעת ,הכנסת לי מילים בפה.אתה מטעה את הקוראים.זוהי תת תרבות.

לגבי גיספן לא קפצתי כאילו ירו באף אחד.
אתה מסובב את הדברים לכיוון שלך כדי שיתאים לדברים שאתה חפץ לומר אותם כאן.

אני רשמתי לגבי הביטלס שפחדו ולעגו ואתה שם שיחקת אותה כאילו איני יודע מהו ההבדל בין פחד ללעג.עניתי לך שם
שוב אותו סיפור.

לא רואה עצמי מיוחד ולא נעליים.לא צביעות ולא בטיח.

כל מכלול התגובות שלך ושלה כאן לא אחת בודדת .מביאה אותי למסקנה שאתה סנוב וכו.זכותי

שמע אנחנו חלוקים די מספיק למחזר.

poseidon111

Active member
כן, כן. אף אחד לא מבין אותך. אף אחד

לא באמת קורא את התגובות שלך.
מכניסים לך מילים לפה. והלאה והלאה.
קורבן אמיתי. אולי הבעיה היא אצלך?
כי אני זוכר עוד לא מעט מקומות שגם שם אמרו לך שאי אפשר להבין מה אתה כותב.

וביננו ככה לידע כללי. סנוב היא מילה נרדפת לאנינות טעם. אין בכך כל רע בהתחשב בתשובות שסיפקת פה.
תעבוד חזק על הביטחון העצמי שלך, ותפסיק לחפש כל הזמן מי מנסה לפגוע בך.

אני מסכימה איתך

אנחנו באמת טוחנים מים

חוץ מזה זכותו של כל אחד לבוז למי שהוא רוצה. אנחנו בסך הכל בני אדם ואין שום סיבה לנטרל רגשות או לא להביע אותן מפאת הפוליטיקלי קורקט. אני לא בָּזָה לאף אחד ואני אומרת סחטיין לכל מי שמצליח לפצח קוד חברתי. את דעתי האישית על מצבה של החברה הישראלית הבעתי לא מעט פעמים, אין טעם לחזור על כך שוב ושוב. זה לא קשור לרמת השכלה או לפערים חברתיים אלא לפערים תרבותיים ולהבנה של פערים אלה יש חשיבות עצומה. אבל מאחר ואנחנו טוחנים מים, מן הסתם הפערים ואי-ההבנה ילכו ויגדלו עם הזמן.

ובא לציון גואל

ובבניין ירושלים ננוחם.

תאמיני לי את עם כושר הכתיבה שלך יכולה למכור קרח לאסקמוסים
או שגרירת ישראל באו"ם

היתה כאן תגובה שנמחקה לא בשירשור הזה

אני רשמתי לאילנה בצחוק מה שרשמתי ואתה רוכב על זה .זאת לא התנהגות תרבותית.
מיכוון שאשכול השירשור נמחק,וזה היה לפני שעות.אזי באם זה לא אתה,התגובה שלי מכוונת לאותו האדם.
ואיתך הסליחה.

העיקר שהאנשים יבינו את הרעיון..

poseidon111

Active member
אני שם לב שזה החלק החושב אצלך. כי יותר

גרוע כבר לא יכול להיות.

חרטטן

כולך רעש וצילצולים
אתה ושתי החברות שלך מדברים סינית.
אף אחד לא מבין אותכם.
סנוב במובן של החברה זה לא אנין טעם.
זה שחצן-פלצן כינוי גנאי !!!