או.קי. אם קראת את כל התגובות שלי מעולה.
לפני שאני קורא את תגובתך אומר לך שני דברים.
1"מוטי חוף מציצים" בחיים לא יוכל להתמודד עם רמת הכתיבה של "יחפה" התותחית הכותבת הכי מעולה בתפוז.
ולכן באם הוא לא מובן כראוי או משהוא דומה, אין זאת אומרת שהוא טועה , יתכן שכן ויתכן שלא.
2.התגובות שלך ארוכות וזה מעולה.אני לא רש"י שיכול לתת לך קונטרה על כל שורה.
לכן אני מסתפק לפעמים בשורה מסוימת ונותן שם את התגובה .ואחר כך רושם לא מסכים איתך בשאר הדברים בלי לתת פירוט.
קראתי כעת הכל שוב חולק עליך.לא חידשת לי כלום. אנו טוחנים מים.
דוגמא אחת ,את חוזרת עוד הפעם שאין לי כלים וכו.וכו. ואז אני אשיב לך שוב שהמורה /המומחה/האוצר במוזיאון לא מרגשים אותי ולא עושים עלי כל רושם,ואז את תשיבי לי שלא בקשת ממני להתרגש ממוחמים וכו.וכו.
אני לא זילזלתי במוצראט.אמרתי שהוא מרדים אותי היכן את רואה כאן זילזול.אני לא זלזלתי במונה ליזה אלא אמרתי את דעתי הפרטית ושיש רבים החושבים כמוני..מדוע אני צריך לגבות.מרדים אותי זה גיבוי מספיק עבורי נטול זילזול.
הנה דוגמא לזה שאנו טוחנים מים.
מוצארט מרדים אותי זאת סיבה טובה לי לומר שדעתי הפרטית רק שלי (לא דרוג כלל עולמי)שדאלרס ,על תשליכני לעת זקנה, ,מילים מהמקורות,הרבה יותר מרגשים אותי ממוצראט.מה פסול בזאת.
אם מוצראט מרדים אותך ואת שותקת אז את נכנעת.יש לי חדשות בשבילך.האמת הפרטית שלך(שוב בלי לתת דרוג כלל עולמי)
שהברירה הטבעית היא יותר טובה ממוצארט.
יש לך הוכחות לגבי הברירה הטבעית.האם מומחה עולמי רציני בעל כלים ניגש ובדק את האיכות שלהם ומה קורה איתם.
אולי לאחר בדיקה רצינית יגלו מה שיגלו.
אני רוצה לשנות סדרי בראשית מה רע. חחחחחחחח
את כל הזמן מספרת כאן על הזילזול שלי,טוב עניתי לך.נגמר
קחי דוגמא,אתמול כאן אחת רשמה בפירוש שהיא בזה לגיספן? (לא את ) מה דעתך על תגובה כזאת ?