בוקר טוב לכולם

Brotherholic

New member
דידוש, יש מצב שזה נכון, אבל! בכל זאת מדובר

באתי וכבר למדתי שצריך לקחת בערבון מוגבל את כל מה שיוצא לה מהפה. מה שבאמת מוזר לי זה שבן יספר לאתי מה איתן חושב על הבנות, לפי איך שהספקתי להכיר את בן אין מצב שהוא יתן כזה מידע ועוד לאתי! ככה שאולי בפרקים אנחנו נצליח להבין באמת מה הוא חושב

didush100

New member
באמת לא ברור מה הולך שם

אתי דווקא מחבבת את עדי אין לה אניטרס ללכלך עליה, הייתי בטוחה שהיה להם דייט ממש מוצלח. מה שמוזר זה שגם קרן אמרה שהיא שמה לב שעדי חזרה מבואסת אבל עוד יש זמן נראה מה יהיה

easternstar

New member
ברור שהיה להם דייט מעאפן. ראו את זה אתמול

שמו אותם בשמש עם אוכל שבקושי רצו לגעת בו ועם דשא מפלסטיק ורקע של הרי אלפים אבל עם חום שהם שניהם הזיעו ונחנקו. איתן הצנון אוהב בחורות עם בטחון עצמי ואמר לעדי שהוא בטוח שיש לה הרבה בחורים ויש לה ביטחון אבל לעדי אין ביטחון עצמי והיא סיפרה לו שהיתה לה זוגיות קשה ובן הזוג שלה לא תמך בה כשסבתא שלה (או סבא שלה) מתה והיא לא רצתה לראות אותו אחרי שלא התיחס אליה. היו שם הרבה שתיקות והכל לא זרם. כל גבר מבין שהיה להם דייט מעאפן. היום הצליחו לשעמם אותי ואפילו לא פתחתי את אתר וואלה למרות שאני במחשב. בקצב הזה עם השעמום שלהם הם יפסידו את 8% הרייטינג שעוד היה להם. הם היום משעממים למוות.

Brotherholic

New member
אני בכלל לא חושבת שיש לה אינטרס על אף אחת

היא פשוט ממציאה ומשקרת כל הזמן, אני באמת חושבת שהיא לא עושה את זה מתוך מניפולטיביות או אינטרסנטיות או תחכום, נראה לי שהיא אפילו לא מודעת לזה שהיא ממציאה דברים, כנראה ככה היא...שזה ממש מוזר אבל זאת היא

קשקשה9

New member
יכול להיות שהוא כן התרשם ממנה

(עיניים לא משקרות) אבל שם אותה בהולד כדי להראות הוגן בעיני כולן

didush100

New member
אתי ליהיא וקרן מעולות אני חולה על שלושתן

הן הכי נורמליות והכי אמיתיות בכל הבית הזה וליהיא בעיניי ממש מתאימה לאיתן

קשקשה9

New member
בוקר טוב../images/Emo140.gif

מצטרפת לסלידה מצרצרינה (ליז) היא באה לעבוד ותרמוס את כולם בדרך אם היא לטעמו של איתן,כל שנותר לי להוסיף זה-"מגיע לו"

didush100

New member
קשקשה רק עכשיו חזרתי../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif

מה קורה?

Brotherholic

New member
כל פעם שיוני מדבר אני מקבלת כאבים בכל הגוף

לא יכולה לסבול אותו!!!!!!!! למה אי אפשר להדיח אותו? למה????????

קשקשה9

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo254.gif

didush100

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

יוני השופל פשוט בלתי נסבל וחי בסרט שהוא מעניין מישהו

קשקשה9

New member
חחח גם אני אמרתי שלו זה היה אפשרי

אז יוני המודח הראשון שלי ואם הוא רוצה לשמח אותי לקראת שבת-שיקח איתו את ליז ויחפרו אחד לשני בראש אבל בבית שלהם!!!

SHELGIA21

New member
הי מצי מה ניש? אז התמכרנו מה../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

גם אני לא יכולה כבר לשמוע את הרכלן הזה, ואתי וליהי וקרן לא מפסיקות לרכל, אתי משקרת להן בפרצוף אומרת לכל אחת את מה שהיא רוצה לשמוע לעתי היא לא לגמרי בסדר בראש - היא לא בן אדם רע אבל היא לא אמינה היא שקרנית ורכלנית וסכסכנית ומגה ערסית אבל מה שנכון נכון היא עושה המון בתכנית ואוי אבוי אם היא תודח כי זה מה שנכון לתכנית לצורך יצירת עניין (דעתי בלבד) על ענבר כואב לי הלב , ועדי שקטה עדינה מאד נשית מאד רכה מאד חרוצה לא מרכלת (כמעט) סליחה על החפירה נדבקתי מהחברים על המסך זהו גזגזתי למבטח להמשיך לבשל
נאמנה לחברותיה, בינתיים אני לציה. איתן מתחיל להיפתח, גם בן (הגבוה) בסדר מדבר לעניין, אורן שחצןןןןןןן יוני חפרןןןןן
בינתיים התכנית די בסדר ומתחילה להיות מרתקת (דעתי)

למעלה