בוקר טוב לכולם

didush100

New member
היא מדברת כל הזמן על כמה שלא טוב לה

לא טוב לה עם עצמה לא טוב לה עם הגוף שלה לא טוב לה עם איתן היא כן מתחברת היא לא מתחברת נו באמת הבחורות שם לא סובלות מכזה ביטחון עצמי נמוך כי אחרת הן לא היו שם ולא היו נכנסות מלכתחילה לבית שמצולם 24/7.

didush100

New member
גם ההפקה תלביש עליה את תפקיד האנדר דוג

כי חוץ מזה אין לה מה למכור כרגע

easternstar

New member
היא תמימה ומחפשת חיזוקים לאגו הרופף שלה

היא מקווה שתוכיח לעצמה שהיא כן שווה וכן סקסית ורוצים אותה. היא נאיבית כל כך שזה כואב לראות אותה. מרגישים שהיא חושבת שהיא שמנה ומחפשת חיזוקים. גם הפתיחות המינית שלה נובעת מחוסר ביטחון עצמי. עצוב.

didush100

New member
שטוית אין לה ביטחון עצמי נמוך

הוא פשוט קצת התערער בגלל הבנות הספציפיות בבית אז מה? כמעט כל אחת שם הרגישה ככה זה מאוד הגיוני כשאתה בכזאת סיטואציה עם כ"כ הרבה אנשים

easternstar

New member
אצלה זה יותר עמוק

רוב הבנות שאת מדברת עליהן לא היו מגיעות לתוכנית ריאליטי. תעקבי אחריה ותשימי לב מה קורה איתה ואני בטוח שתשתכנעי כמונו.

didush100

New member
דיברתי רק על הבנות שם בבית

רוב הבנות שסובלות מכזה ביטחון עצמי נמוך לא עוברות מלא אודישנים ומסכימות להיחשף בצורה כזאת

easternstar

New member
היא כל כך נאיבית שחשבה שזה יתן לה

ביטחון עצמי ודייטים עם גברים בחוץ. אני חושב שהרבה אנשים בחוץ התחברו אליה. ענבר היא בין הסיכויים היחידים של ההפקה לגאול את התוכנית (המשמימה בגלל איתן אורבך המשעמם) מהרייטינג הנמוך שלה.

didush100

New member
אולי למרות שלא נראה לי

בנתיים ההחלטות של ההפקה שגויות ונקווה שלא ימשיכו בקו הזה. ענבר ממש לא תגאל את ההפקה וממש לא תרים את התכנית חביבה וזהו

easternstar

New member
ביחד עם אתי ועוד כמה דמויות הם יכולים להצליח.

ליז בתפקיד הביצ'ית שכולם שונאים. איתן כנראה בוחר בליז בגלל חוסר הטעם שלו. קרן וליהי עם אתי בתפקיד הקבוצה השניה. עריכה טובה יכולה להצליח. רק איתן אורבך מיותר שם.

didush100

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif יוצא איתן לאלתר מהבית!!!!

בלי אתי קרן וליהיא אפשר לסגור את הבאסטה

קשקשה9

New member
חוץ מתדמית המסכנה והנטושה היא צריכה

להביא עוד משהו כדי שתתפוס,אי אפשר להישען על זה עונה שלמה מה עם דעות, אמירות, עניין ....כרגע חביבות ורצון לאהבה בלבד -לא מספיק

didush100

New member
הכל טוב../images/Emo140.gif

חוץ מהבית המעצבן הזה ששום דבר לא קורה בו

easternstar

New member
../images/Emo6.gif היא לא צריכה להחזיק לבד תוכנית שלמה

הם צריכים קאסט שלם של שחקנים וכבר הם נמצאים בסט. ליז הביצ'ית האשכנזיה הקרה והתחמנית, עדי העדינה וענבר הנטושה. קרן אתי וליהי כקבוצת "המקובלות". כל החומרים ישנם שם והם רק צריכים לעודד אותן לפעול. בכל תוכנית ריאליטי טובה העריכה כבר ידעה מה לעשות.

easternstar

New member
פשוט. זה באמת האופי של "השחקנים"

ליז באמת ביצ'ית, אתי באמת מה שהיא ועדי באמת עדינה. גם קרן וליהי הן מה שראו. ההפקה רק צריכה ללחוץ על הגז כמו שעשו ב"האח הגדול" ולעורר שם את כולם במקום שאיתן וחבריו ירדימו אותם.
למה הביאו להם מתנות היום? כדי להרדים אותנו? לא נכנסתי לוואלה כל היום. אם הם ימשיכו בצורה הזאת אצביע פעם לענבר ואפסיק לראת את התוכנית. הם צריכים להעיר את התוכנית.

didush100

New member
לדעתך

לדעתי אתי מקסימה והכוכבת של הבית קרן מתוקה וכובשת ליהיא מקסימה ואמיתית והכי מתאימה לאיתן ליז סוג של חייזרית ביצ'ית תזכיר לי מי זה איתן?

easternstar

New member
חחח..יש משהו בניתוח שלך.

חוץ מזה שאני לא בטוח שמגיע לליהי צנון כמו איתן.

didush100

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif תכלס צודק

אולי נחליף את איתן? עוד לא מאוחר

למעלה