בוקר טוב לכולם

didush100

New member
הבנים האלה כאלה מעפאנים

הם לא מזיזים את התחת בשום דבר שקשור בבית אוכלים ומבלבלים ת'שכל אפילו את החדר שלהם דניאל ניקתה

ועוד איתן הצנון עשה שיחה לבנות בנוגע לניקיון

במטבח. לא ראיתי את איתן שוטף כלים או עוזר במטלות הבית. איתן חושב שאם הוא הרווק,אז צריך לשרת אותו להכין לו אוכל ולשטוף לו את הצלחת.

didush100

New member
../images/Emo127.gif איתן הוא כמו טפלון שום דבר לא נדבק אליו

אז למה שינקה?

קשקשה9

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifאגב...

מה נסגר בגזרת עדי ואיתן,משהו התקרר שם ?

didush100

New member
כנראה שכן

בן סיפר לאתי היום שאיתן חזר מאוכזב מהדייט ושירד לו קצת מעדי וקרן סיפרה שעדי היתה מבואסת אתמול אחרי הדייט ושהיא גם בכתה בלילה. אוי קשקשה מה יהיה עם הבית הזה?

קשקשה9

New member
אני מ'כפת לי יש לי סבלנות

כל זמן שהפורום יהיה פעיל מה יהיה יהיה לא השקעתי לא בוילה לא בהפקה לא בפירסומות ובטח לא בסימסימים(מלשון אתי) אז נחכה אולי

didush100

New member
סליחה אבל לירון די דוחה אותי כרגע

ככה לא מתנהגת אמא לילדה בת 8 לא יפה ולא מכובד

didush100

New member
שכבה בחוץ ובן עשה לה מסאג' בגב

ובגלל שבגד ים הפריע היא פתח את החזיה ופלירטטה איתו הזוי ביותר כשלא היה לו נח היא עוד אומרת לו שירגיש נח ושהוא יכול לשבת עליה בעעעעעעעעעעעע

JasPoint

New member
דידוש, בגלל שהיא אמא היא אמורה להפסיק לחיות?

זאת בדיוק הסיבה שלירון הגיעה לתוכנית.. כדי להוכיח שגם לאמהות חד הוריות מותר להיות נחשקות, לפלרטט וכו'. חוצמזה אפשר לחשוב מה היא כבר עשתה. לא צריך לשפוט לחומרה כל דבר

didush100

New member
מסכימה אבל היא התנהגה בצורה זולה ומגעילה

ובכלל אני לא מבינה מה היא עושה שם אחרי שאת אמא את בפאזה אחרת ומותר לך להרגיש נחשקת ונאהבת אבל לפלרטט בגב חשוף כשהבחור כמעט יושב עלייך זה לא מכובד ולא יוביל אותה לכלום. אני בטוחה גם הבנים לא רואים את זה בעין יפה

SHELGIA21

New member
לדעתי מה שיותר משפיל זה שהיא זורקת את

עצמה עליו והוא לא מעוניין בעליל אם היה עניין הדדי למה לא הם צעירים וזכותם במיוחד שזו הווית התכנית להתעסק ולפלרטט אבל הוא לא מעוניין והיא לדעתי רק מחפשת דרך להישאר בתכנית. וזה הגועל, זה שהיא אמא רק מוסיף מימד נוסף לכך שהבת שלה כנראה צופה ואולי רואה את זה

למעלה