בוקר טוב לכולם

SHELGIA21

New member
דידוש יקרה אם ליהי מתוקה וכה חיובית לדעתך

לדעתי היא פרווה נשענת על הדומיננטויות של אתי וקרן אז למה את משדכת אותה לצנונית
ואתי אין ספק עשתה את התכנית אבל היא טיפוס שלילי לא בכוונה יש שמה משהו מובנה במוח שהוא לא תקין אבל לדעתי אחרי אתמול היא תוריד פרופיל לזמן מה ותהפוך לרכלנית קטנה ותו לא באמת איפה נעלם הרווק המהמםםםם והמפוהק

קשקשה9

New member
עם זה אני מסכימה לחלוטין-לילחוץ על הגז,כצופה

אני מצפה מההפקה לדחוף אותם לקיר(פסיכולוגית) רק אז יוצאת האישיות האמיתית-לטובה או לרעה ואנחנו מרוויחים דרמות מעולות רצו להיכנס לריאליטי- קיבלו!!!

קשקשה9

New member
תראה אני מאוד מבינה את הרצון

לחבק ולגונן עליה כמי שהחיים גרמו לה עוול-לגיטימי בהחלט אבל בתכנית ריאליטי צריך יותר מזה(ואולי כן יש בה ונגלה בהמשך ) צריך את הבייגלה על הראש (לא של ג'קי) את הצ'ארם הכובש או משהו שיתן לך ללכת איתה עד הסוף הטוב
תוך כדי כתיבה נראה לי שמה שחסר לה זה מין חוזק פנימי מובנה שיוליך אותה גם בזמנים קשים וזה יסמן אותה כסוס מנצח או לפחות אחת שאפשר להגיע איתה למרחקים ארוכים סליחה שהשוותי אותה לסוס אבל זה רק לצורך המחשה ורק במובן החיובי

didush100

New member
קשקה קבלי חיזוק חיובי../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

יש לנו טלפתיה או משהו

didush100

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חכי גם זה יגיע ואז נשחרר עליהם את האתי

didush100

New member
קשקשה חייבים לקנות קשת וקליפס עם נצנצים

זה יוסיף לגורם ההפחדה

קשקשה9

New member
אל תדאגי כבר קניתי במבחר צבעים

חייבת להתאים ללק ולחולצה חחח פתאום נזכרתי בקליפס של וונסה

easternstar

New member
היא לא חייבת לנצח. צריך רק להשאיר אותה

כמה הדחות כדי לתת לה בטחון עצמי. גם לדעתי היא לא החומר ממנו עשויים מנצחי הריאליטי.

didush100

New member
אם זה מה שיעלה לה את הביטחון אז סגור

מי אני שאנמע את זה ממנה מפרגנת עד הסוף

רגע רק רגע

Active member
היא כן מביאה...

היא מביאה צחוק וחברוּת לבנות חבורת המנודות. היא מנהלת שיחות גם בנושאים אחרים (עכשיו לא, כי היא במצב נגחה
). אני צופה לה ימים זוהרים בוילה

didush100

New member
רגע צר לי אבל היא לא מביאה כלום../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

בעיקר בדיחות וריקודים דביליים

קשקשה9

New member
רגע שניה רגע

טוב מנסה לנסח מדוייק..... יש הבדל בין מי שאתה בוחר כחבר לחיים לבין מי שמעניין לך להמשיך לראות על המסך,אני מודעת לתיאוריה שאומרת שאתה מתחבר למי שתרצה כחבר לחיים ,אבל....... וזה אבל גדול-למודת נסיון בריאליטי עם הרבה לילות ללא שינה עקב הזדהות טוטאלית ,אחרי הרבה פציעות ב"קרב" החלטתי לצפות בתכנית כסרט ללא עלילה מוכתבת מראש ולעניננו-אתי חיונית לתכנית -אין קשר בין זה לבין לאהוב או לשנוא אותה

didush100

New member
קשקשה../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif

שוב מסכימה ואיפה רגע נעלם לנו?

קשקשה9

New member
לא יודעת....לכעוס עליו שוב?../images/Emo6.gif

רגע עניתי לך למעלה ולא ראיתה

רגע רק רגע

Active member
מתברר...

שאת לא מכירה אותי בכלל. אני מתייחס לאנשים שמופיעים לי על המסך כדמויות. וכדמויות אני לא מחוייב להן. לא לפני התכנית ולא לאחריה. לא חברים לחיים ולא נעלים. אתי חיונית לתכנית בדיוק לעוד שבוע. היא יצרה את הבאז הראשוני וזהו. הפורמט לא עוסק באיך אנשים מתנהלים בשגרת יומם. הנושא הוא זוגיות ומכיוון שכך, לאתי אין מקום בתכנית! עכשיו... תאהבי את מי שבא לך. אני הלכתי לאכול. ביי

למעלה