בוקר טוב לכולם

THE WIZARD 55

New member
בוקר טוב לכולם../images/Emo42.gif

מה שלומכם הבוקר? לא שזה מעניין אותי
אוקצור, יש היום מסיבת חנוכה בגן...כל החמודים האלה מתאמנים על הצגה לחנוכה..ולשים נרות על הראש, איזה חמודים. בקונסרבטוריון, יש קונצרט וההורים צריכים להביא אריזות ממתקים, הצעתי להם את הגרב של סנטה קלאוס חחחח כולם אמרו שהיא יפה, אבל לא...נסתפק בסביבון... אטימות.........איזה כיף אם סנטה קלאוס היה בא לחלק להם סביבונים...כל הילדים היו פשוט מאושרים שיהיה לכם בוקר טוב..

THE WIZARD 55

New member
אני לא רוצה להרצח!!

י' היתה העדה הדומיננטית בחקירת המשטרה ומסרה פרטים מפלילים על האח הנאשם. שוב ושוב אמרה לחוקרים שהיא חוששת לחייה משום שאזרה אומץ להעיד. "אני לא רוצה גם להירצח... זה התור שלי עכשיו", כתוב בתמלול חקירתה, "אני לא סומכת על המשטרה ברמלה. אני לא סומכת על אף אחד... (כי) כמה בנות נרצחו אצלנו". זמן קצר לאחר עדותה במשטרה, חזרה י' לביתה בג'ואריש ובסוף פברואר נעלמה. המשטרה בודקת אם היא מוחזקת בניגוד לרצונה, או אפילו נרצחה. שלוש העדות האחרות אינן מתגוררות עוד בג'ואריש, מחשש לחייהן. האם סיפרה אתמול ש"אני כבר לא שם, כי אין לי יותר אמונה באף אחד. כולם מסתובבים ליד הבית שלי עם נשק ואקדח. אני יודעת שמתכננים עליי. אני מפחדת שמחכים לי ברחוב". אבל כשהגיע הרגע שלה להעיד, היא לא היססה. תחת אבטחת שוטרים נכנסה לאולם ואף בירכה כמה גברים ממשפחתה, שעמדו סמוך ולא הורשו להיכנס לדיון, כדי שהעדות לא יחושו מאוימות על ידם. בנחישות, היא חזרה בבית המשפט על הדברים שאמרה למשטרה בנוגע לבנה הנאשם. "אני לא מפחדת ממנו. בשבילי הוא מת", אמרה לאחר הדיון, "מי הרג את הילדה המקסימה הזאת? השכנים שלי? זה הוא. הוא אמר לי 'יבוא יום וחמדה תמות', ואני אמרתי לו שכ'שיבוא היום הזה, אתה תשכח שיש לך אמא'".

THE WIZARD 55

New member
והנה שיר שמהבוקר שומעת

בעצם כבר כמה ימים... כי מישהו מיוחד הקדיש לי אותו.. מקדישה אותו בחזרה..

THE WIZARD 55

New member
אין אף אחד שאומר בוקר טוב, תתביישו לכם!!

לא מתורבתים, לא חביבים, טוב אני אמשיך לאחל לעצמי בוקר טוב

gogi000

New member
כל מה שאני כותב הוא יפה../images/Emo8.gif

אוף אל תזכירי לי את הלימודים, רק לחשוב שיש לי עוד יותר מחודש ללמוד, התגעגעתי לעבודה

לא נורא, זה יעבור, רק לא מבינה

למה אתה חורש?
אני יום לפני הבחינה הייתי לומדת, כשהייתי מהמרת מה יהיה ומה לא.. תמיד זה עבד לי:)

gogi000

New member
חחח אם היית עוסק בניחושים

אז בטח הייתי עדיין בשנה ב' חוזר על קורסים 3 פעמים כמו שאמר לנו המרצה המקצוע שבחרתם צריך תחת יותר משהוא צריך ראש

THE WIZARD 55

New member
לא אוהבת מקצועות

שצריך לשבת על התחת, אין לי סבלנות בכלל!! אם אני יושבת שעה הראש שלי נדפק, אני ישר מתחילה להיות אלימה

מוחמד5

New member
בוקר טוב ויום מקסים

חג החגים, זה אחלה חג ,חג שמשקף חלק מהמציאות הישראלית הרב תרבותית ודתית. סנטה כבר מפחיד !! ננצל את ההזדמנות בכדי לברך את סכנין על ניצחונה ולגנות באותה הנשימה את ההתפרעות של אוהדי מכבי.

mike00

New member
היה צריך ללבוש חולצה של הסופרנוס../images/Emo6.gif

לא היו מעיזים לגעת בו

אחלה בוקרררר יא מוחמד

לא לשכוח, חג כל החגים משבת הזאת.. אני בטוח אהיה שם:) עוד פעם התפרעות? היו פצועים? או רק קללות

gogi000

New member
לצערי אני לא אחגוג השנה

לא את חג המולד ולא את הסילבסטר
, דווקא שניים מ3 החגים שאני הכי אוהב, יאללה השנה הבאה בטוח אחגוג.

מוחמד5

New member
הייתי הבוקר בואדי אל נסנאס

אני מקווה להיות שם שוב בקרוב מאוד. שיהיה לכם אחלה יום. הגיע הזמן שהמטרה תטפל בפורעים האלה כפי שהיא מטפלת בפורעים הערבים.

THE WIZARD 55

New member
חחח אתה מייצג את הגבר הרצוי!!תמשיך ככה

סיימת לנקות?...
כל הכבוד מוחמד, אני גאה בך...!!!!! גם אבא שלי תמיד עזר לאמא, על זה חונכנו, הכל עושים יחד!!!

למעלה