בוקר טוב לכולם

מוחמד5

New member
../images/Emo9.gif אני מתאמץ להיות כמה שיותר בסדר

חח הכל אני עושה בכיף.

THE WIZARD 55

New member
בוקר טוב..

החתימה שלך מעניינת, לבער את הסיבות לעוני...בערות זאת אחת הסיבות.

THE WIZARD 55

New member
חחחחח למה אני צריכה אידיש בדיוק

את האמת נכון הלכת לגוגל עכשיו ושם עשית חיפוש למילון עברי אידישי רק בשביל להראות לי כמה אתה חכם

מוחמד5

New member
אביסלי יידיש

יידיש זה אין עכשיו. ראיתם את הפרסומת החדשה של יס !! מלא דוסים בפרסומת. אוי וי זמיר.

gogi000

New member
ככה את מזלזלת בי../images/Emo4.gif

אאל חיפשתי בגוגל אאל את זה אני זוכר משנה א' בבר אילן שבה למדתי קורס קולנוע ביידיש חחח, זה היה קורס משעמם לאלה, כל מה שהיינו עושים זה לצפות בסרטים ביידיש, הסרטים הראשונים היו ללא קול זה היה משנת 1890 והיינו קוראים את התרגום באנגלית, והרבה פעמים הייתי נרדם בשיעורים
אך היו זמנים. הסרט שהכי אהבתי היה טוביה דער מילכער - טוביה החולב, סרט מאוד מרגש.

THE WIZARD 55

New member
טוביה החולב

סרט טוב, אהבתי... זה היה עם הבנות שלו, נכון?..שחיתן אותן, ואחת היתה מאוהבת בנוצרי... תאשר אם זה זה , כי אני סנילית

gogi000

New member
כן זה זה

מה שמצחיק אני הייתי הערבי היחיד בכיתה ועוד נוצרי חחח ובדיון התחילו לדבר על אותו גוי ויחסים בין דתיים זה לא היה כל כך נעים לשמוע.

THE WIZARD 55

New member
אני בטוחה שכולם היו נגד יחסים מעורבים

וצעקו...התבוללות... אגב, מה אתה חושב על יחסים מעורבים?

gogi000

New member
ואגב מאוד הבנתי את ההתנגדות של טוביה בסרט

יעני הוא רצה לשמור על דתו ועל מורשתו והוא צודק שהוא התנגד לנישואיה של בתו עם נוצרי, רק לא הרגשתי בנוח כי אני הייתי נוצרי ובסרט הציגו את הנוצרים באור שלילי. מה שמצחיק בסרטים ביידיש שהם היו מציגים חופשי בחורות בעירום, וזה לא היה כל כך נעים כי היו בחורות דתיות בכיתה.

THE WIZARD 55

New member
מה ראיתם אסקימו לימון יחד../images/Emo6.gif

בטח אתה שמת ידיים על הפנים, וצעקת עיב עיב...

gogi000

New member
חחח לאא

היו צילומים של בחורות בנהר כשהן מתרחצות, את יודעת בעבר היו מתרחצות בנהר, מצחיק המרצה היה מזהיר אותנו לפני כל קטע כזה: "אא עכשיו יש קטע בעירום אבל יעבור מהר" חחח.

למעלה