בוקר טוב לכולם

THE WIZARD 55

New member
חחח בנהר, לא אני לא יודעת

אם אני הייתי צריכה להתרחץ בנהר, בטוח הייתי מעדיפה להשאר ג'יפה

mike00

New member
את לא יודעת על מה את מוותרת....

עשיתי את זה ב-Rasholl-הודו........הר מאוד גבוה שקשה לנשום שם,חשמל אין,ברזים אין,מסעדות ואכסניות אין... ישנים אצל ההודים ומתקלחים בנחל שמגיע מההרים...כפור עטלפים
יצא לי גם בלאוס ב-4000 האיים בדרום המדינה....נהר בצבע של קקי מהסחף,בגלל שזה חורף.... אבל אין שום דרך אחרת להתקלח אז אין ברירה..... תאכלס תענוג....באותו רגע אתה מקלל את כל העולם ואחותו....אבל כשאתה מתייבש וקולט שאתה בגן עדן,עולה לך חיוך של אהבל על הפנים ואתה מבסוט מהרגע....

THE WIZARD 55

New member
עשית חיים...

אני חוטפת צמרמורת רק מלקרוא אותך. אם המיים לא חמים אש, ויש תנור באמבטיה, אין מצב למקלחת בחורף.

mike00

New member
עדיין עושה../images/Emo13.gif

חוץ מזה שהחורף שם הוא לא כזה נורא כמו בארץ.....יורד גשם אבל יש 27-32 מעלות בחוץ....זה לא כזה נורא כמו שאת חושבת.. במקסיקו הייתי בטולום על החוף בקיץ,שוב פעם בלי מקלחות......ולהתרחץ במי ים זה לא תענוג כזה גדול.... אני מעדיף את התנאים של המזרח,למרות שבהודו המים עצמם קפואים כי אלה מי שלגים שיורדים מההרים,אפילו בקיץ הם קפואים. בכל מקרה באמצע ינואר אני טס חזרה למזרח,נשלח לך כמה תמונות שתראי במה מדובר.....תענוג!!

THE WIZARD 55

New member
יו, אתה עוזב אותנו בקרוב:(

נורא עצוב יהיה.. אתה תכנס משם גם לכאן, או שתשכח מאיתנו לנצח?

mike00

New member
בטח שאני אבוא לבקר.....

אני אהיה פחות במחשב,ויהיו מקומות שאין בהם חשמל בכלל....אבל אני אבוא לבקר בטוח... במאי אני כבר בקנדה ואז יהיה יותר קל.....

mike00

New member
לא...זה לא היה זה../images/Emo6.gif

נראה לך שהייתי עושה לך את זה כזה קל??

THE WIZARD 55

New member
היה מצחיק במסיבה../images/Emo6.gif

ילדים זה העם הכי מצחיק שיש.. קרעו אותי מצחוק איך כל אחד עשה מה שבא לו בהופעה חירבשו את השירים, התבלבלו כל הזמן, דרכו אחד על השני ובכו... אכלנו סופגניה, ברכנו על נר ראשון, קבלתי חנוכיה...וברכות.. היה כיף...רק הילדים קבלו שקית ממתקים, למבוגרים לא נתנו אז עכשיו אני מפלחת ממנה... אהה, והגננת ברכה את כולם בסיום, ואיחלה לכולם שבשנה הזאת השנה ה-60 למדינת ישראל יגיע השלום, וכולם התרגשו ואמרו אמן, רק אני צחקתי...זה היה הקטע הכי מצחיק בכל המסיבה.. חנוכה שמח....

למעלה