בוקר טוב לכולם

SHAHAF UZI

New member
אנחנו שואלים את אותה השאלה,אביבה!!!

גם DEEREST וגם את,שואלים את אותה השאלה....אך לא סיפקתם תשובה.. זה קשה,אך אנסה !!! רוב האנשים שאני מכיר אפילו לא מרגישים שהם לא מרוצים. חוסר הסיפוק לא נמצא ברמה של הגדרה אצלם.... הכרתי מישהי ש"כל הזמן כאב לה הראש",ככה היא קראה לזה. שאלת השאלות היא אולי השאלה:" האם אני נמצא בכיוון שמתאים לי"? האם בחרתי בדרך הנכונה ביותר, ע ב ו ר י ?... האם אין דבר אחר שבו הייתי " מ ע צ י ם א ת ע צ מ י ב צ ו ר ה א פ ק ט י ב י ת י ו ת ר " ?..... התעסקתי הרבה בכל מה שקשור לאבחונים,וייעצתי לאנשים במישור המקצועי. גם עכשיו אני סבור שיש כלים לכך,כלים אובייקטיבים,שלא זה המקום,אולי לדבר עליהם. אך ישנם הכלים הסובייקטיבים,קרי,מה כל אחד יודע או לא,על עצמו, בכדי שישכיל לקבל החלטות נכונות,על מנת שלא "ישרוף"זמן מיותר. מי שרוצה להרחיב מוזמן,השכל שלי מוגבל למה שהקלדתי, וממש בשביל זה יש כאן אתכם.... ערב טוב לכולם.

בהקשר לכאב ראש.. אולי תצחקו אבל...

אספר לכם ששנים הסתובבתי עם ידים ממש לא מטופחות, ציפורניים כסוסות, מה שלא ניסיתי כדי לגדל ציפורנים לא הלך, כל כך רציתי ציפורניים מטופחות, עם לק יפה עליהם ושום דבר... חודש אחרי שהחלטתי סופית שאני מתגרשת, שלמה עם עצמי, העצמה שהרגשתי על שהגעתי להחלטה כל כך חשובה בחיי, זאת שתתן לי כוח להמשיך את חיי בצורה הכי טובה ושלמה ושאני מגשימה את זה, הציפורניים שלי התחילו לגדול, הפסקתי לכסוס אותם, חודשיים אחרי כבר היו לי ידיים מטופחות, ציפורניים מטופחות וצבועות בלק כמו ששנים רציתי.. שלווה, העצמה, שלמות... גם פיזית וגם נפשית...

Deerest

New member
סימנים.

תמיד יש סימנים למה שמתרחש בתוכנו. אנחנו לרב לא שמים לב אליהם ואם כן אז לא מצליחים לקשור אותם לסיבה האמיתית. ברפואה הסינית מעבירים את כאב הראש על ידי קטיעת האצבע. אני מאחל לך שלא תשובי לכסוס אותם לעולם.

1234ab

New member
אם היינו אומרים - כן לחיים!!!

אם היינו נותנים ביטוי ל כ ל הרגשות שלנו.. הגוף שלנו לא היה חייב לאותת לנו בדרכים כאלו ואחרות... הי..יש מישהו שם?? יש משהו שרוצה לצאת החוצה.. תעזרו לו..
(זה כמובן הגוף שלנו שזועק לעזרה אך אנו לא מקשיבים לו). שיהיה יום טוב לכולםםם

שאלה, מיקי

הציפורניים שיקפו את מה שקורה בפנים... אני סקרנית אם עדיין יש לך צופורניים מטופחות כמו אז? מה את יכולה לספר על הדרך עד ההחלטה שהחלטת שהיתה כל כך חשובה בחייך? ומה את אומרת בראיה לאחור? בלי שום קשר למקרה הספציפי הזה... מה את אומרת על דברים כשאת מסתכלת עליהם בהסתכלות רחוקה מבחינת הזמן?

רק עכשיו ראיתי... ../images/Emo140.gif

מה שרציתי להעביר עם הסיפור של הציפורניים זה כשאדם עובר שינויים משמעותיים בחייו, משתקף גם חיצונית, וזה לא רק בציפורניים, ציינתי זאת בגלל הרצון העז שלי במשך שנים לציפורניים וידיים מטופחות, אך משתקף בכלל בחיוך, בדיבור, הפנים הקורנות ורק אנשים שהכירו אותי לפני רואים בהחלט את השינוי של היום. פעם מזמן, בעצם רק לפני שלוש שנים הייתי כבויה, צל, פני היו נפולות, זרמתי עד שקרה אסון במשפחתי ולפתע התעוררתי, התחלתי לחשוב, התחלתי לצאת מהאדישות בה חייתי כל כך הרבה זמן, מחשבות ותובנות התחילו לצוץ בראשי, לכרסם שם, התחלתי לבדוק את עצמי ואת הסביבה שלי, הגעתי לשלב שלא ידעתי איך להמשיך… משם הדרך היתה קצרה לאינטרנט, התחלתי לקרוא מאמרים על זוגיות, מודעות עצמית, נכנסתי לפורומים המתאימים, בהתחלה כקוראת סמויה ומאוחר יותר כמשתתפת, נרשמתי לסדנא למודעות עצמית, עשיתי לי חברים וירטואלים מקסימים שעזרו ותמכו בי לאורך כל הדרך ועדין הם שם. הגעתי להחלטות חשובות בחיי, עשיתי שינויים, בראש ובראשונה עם עצמי, מאוחר יותר ניסיון לשיקום הזוגיות שלא עלה יפה ומשם הדרך היתה קצרה לרבנות (רק לפני חצי שנה), ועכשיו מנסה גם לשנות את מקור פרנסתי (להתחיל לעבוד מהבית, שגם בפורום ההוא לא מזמן כתבתי אמנם הודעה אחת כי זה עדיין מתבשל בראשי) ועדין יש לי מעט התלבטויות. ואני שלמה, מאושרת, רגועה ושלווה כמו שלא הייתי שנים, פתאום יש לי אור בעיניים, הפנים הכבויות הפכו לקורנות, מחייכת הרבה יותר, וזה משתקף גם במקום העבודה, גם בבית וגם עם הילדים. האם זו העצמה אישית או שמא לא? מקווה שעניתי איכשהו על השאלות …

היי מיקי ../images/Emo141.gif

לא נורא שלא ראית...ענית מתי שעני וזה בסדר גמור... אני רוצה להתעקב על השינויים שעשית עם עצמך. איזה שינויים עשית?

חושבת שאפשר להבין...

מההודעה הקודמת איזה שינויים עשיתי עם עצמי אבל אם בכל זאת את רוצה שאכתוב אז ככה: ביום שהתפוצצה הבועה גדלתי.. גדלתי נפשית, התחלתי לאהוב את עצמי, להיות מודעת לצרכים שלי, לדעת מה אני רוצה לעשות מחיי, לגדול, ללמוד, להתקדם (אף פעם לא מאוחר), להתעצם נפשית ורוחנית... אולי תשמעו עלי, עוד אהיה... מאסטר מיקי

העצמה אישית........

היא שדרוג של המקור
על ידי חיזוק הנפש,הרחבת ידע ופתוח כישורים. הגשמה זה הצלחה בשדרוג חחחחחחחחח אחלה פורום
אחזור לבקר

InnerKid

New member
אוי כמה שאת צודקת לגבי הידע

שלעתים הוא מחליש ולא תמיד הוא כוח מרוב ידע אפשר ללכת לאיבוד, לאבד עניין, לא להרגיש, לעייפות וכל זה כשהידע לא משתלב בהתנסות חוויתית בתוך החיים וביישום שלו... כן כן

למעלה