העברת תחושות!
הניסיון להעביר תחושות ורגשות,הוא מוטיב חוזר באופן שבו אני בוחר לנהל את חיי. אני סבור שהסיבה לנסיון להעברת התחושות,הוא צורך אנושי בהזדהות,או אי הזדהות עם הסביבה האופפת אותי. הנסיון שלי להעביר תחושות,הוא פונקציה של נסיון לעזור לזולת לא אחת, תוך נסיון להמחיש לו מה אני חש,ע'מ "שיקנה",ממני את "הסחורה". וכל זה בעצם בשבילו ועבורו,כי מה שעומד לנגד עיני זה גם לראות כמה טוב לסביבה שלי..... נכון,אין זה "נכון" לחנך את הסביבה,אך לא לכך התכוונתי. אני מתכוון לכך שתוך כדי נסיון שכנוע,ונסיון להעביר מסר שלי,לבן שיחי, חשוב לי שהמסר יעבור באופן "ציורי",תוך כדי שהוא מדמיין על מה שאני מנסה להעביר לו,בתקווה שהמסר שלי יקבל מוחשיות ואוטנטיות חזקה ומשפיעה יותר. אני סבור מין הסתם,שכאשר אני מעביר את התחושה שלי הלאה,לצד השני, מקבלות המילים משנה תוקף,ומשמעות חזקה,עם נוכחות גדולה יותר.... וזה עוזר לי להעביר את המסר---העברת התחושה... זה העניין deerest,שלא תמיד אני יכול להנות ממשהו לבדי. כי אני בנוי שונה ממך,בכל מה שקשור לראיה שלי את העולם,מין ההיבט של הרגשות,של החוויה הזו שענינה אינטרקציה בלתי מתפשרת עם הזולת,הנסיון הבלתי מתפשר,"להיכנס לו לראש"..... הרבה פעמים חשבתי לי:"כוס אמא של כולם,למה אני מתאמץ בכלל...."? אבל המוטיב הוא מוטיב חוזר,ואם הוא חוזר יש לי 2 ברירות: 1.ללכת נגדי 2.ללכת איתי ואני מעדיף ללכת איתי,מה גם שההזדמנויות הנקרות בדרכו של אדם כמוני הן לא ממש הזדמנויות מין השורה..... אגב,לגבי צורת ניסוח,ותודה לך על המחמאה,(זו מחמאה כפי שאני רואה אותה), אז צורת הניסוח שלי היא מאד עיתונאית בעוד ששלך מאד לירית,על גבול תחום המדעים המדוייקים,מה שעושה אותך וגם אותי אולי,לשני אשפי התבטאות, שמחלקים כנראה את האוכלוסיה לשתי קבוצות: א.אלה שלא מבינים אותי. ב.ואלה שלא מבינים אותך. עכשיו חזור אחורה מעט,ותיווכח שלכל אדם יש את הדרך בא הוא יודע,ובוחר לבטא את רגשותיו,והתשובה לשאלתך הראשונה היא: שזו פשוט דרכי בחיים,להשתלב בחברה,וזה מה שאני רואה ממעוף הציפור שלי. מקווה שעזרתי במשהו שתבין אותי מעט יותר. תודה לך על ההקשבה,למרות שזה באמת לא מספיק..... ערב טוב.