בוקר טוב לכולם

אמרתי שהכל תלוי בזה ששומע אותי

כי אני רק מדבר,ואת זו שכל הזמן מגיבה או לא מגיבה... ואת טוענת שזה לא תלוי בזה ששומע,ולדעתי את טועה.... כי אדם חש "לטיפה",או "מכה",בהתאם למה שהוא "שומע",או רוצה לשמוע...

מדהים !!!

מסכימה עם כל מילה ! לא סתם נאמר שקל לשכוח את מה שאדם אומר אך קשה הרבה יותר לשכוח את מה שהוא גורם לך להרגיש. לעולם אל תתעייף מלנסות להעביר את תחושותיך. יש הרבה אנשים שיעריכו זאת עד מאד גם אם לא יבינו...

אביבה,האם את יודעת להערי

את הנסיון להעביר לך תחושות,בלי קשר לדרגת הקושי לשמוע את הדברים?נסי בבקשה לא להעביר נושא,כי אני מרגיש מצוין היום,ואני אחרי הליכת בוקר וחדר כושר,תודה ובוקר טוב,יום טוב

אפשר להעביר לי תחושות רק

כשאני רוצה להרגיש תחושות של מישהו אחר... אם זה אפשרי או לא, נדבר בפעם אחרת. קודם כל כדאי לבדוק אם בא לי... ואם לא, אז כדאי ללמוד להתאפק או ללכת למישהו אחר כדי לפרוק... שמחה שאתה מרגיש מצוין, גם אני. אני לא עושה מה שאומרים לי, גם אם קוראים לזה "להעביר נושא". את כיתה גימל עברתי...ובהצלחה רבה. כדאי לך להתרגל לעובדה שאני מנהלת כאן את העניינים גם אם זה לא מוצא חן בעיניך, נעים לך, או נכון. הפורום הזה ניתן לי, לא סתם כך. אין אקדח צמוד לרקה לדף הבית של תפוז שמכריח להכנס לפורום הזה, אפשר לעבוד למקום אחר בליחצת אצבע. אתה נורא רוצה "לנצח" או להוכיח לי שאני "לא"! אלוהים יודע מה... ואני... אני... כשיבוא לי, אני יגיד. יום נעים

אני

לא מצליח לשמוע את נימת דברייך,את מדברת על אקדחים. האם את חשה לעיתים שבא לך לגרום למישהו לא לנשום יותר?אם כן,אז את כועסת,ואני לא התכוונתי להכעיס

אתה

מתעסק בי אמרתי לך כבר, כדאי להתעסק במה שקורה לך אני לא הנושא שעליו מדברים. שים לך כזה פתק על המחשב: "אביבה היא לא נושא הפורום" אם אני כועסת או לא לא רלוונטי. אם החלטת שאני כועסת התמודד עם זה בעצמך... בלי שום קשר אלי. ממש לא חשוב מה התכוונת אתה פועל על סמך הנחות כפולות שמשכפלות את האישיות שלך עדיין לא שמת לב שיש אנשים אחרים מסביב שממש לא מתנהגים/חושבים/חשים כמוך... לא אמורים כאן להבין או "ללמוד" את אביבה. ממילא זה בלתי אפשרי, ואם תהיה לך סבלנות לא להגיד לי מה לעשות ולהתרגז מזה שאני לא עושה את מה שאתה רוצה... אז גם תוכל להנות מזה...אולי...פעם... עוד הרבה הרבה זמן. מעולם לא חשתי שאני רוצה לגרום למישהו לא לנשום יותר. חס וחלילה. להיפך. רק מה? יש אנשים שרגילים כל כך לעשן וערפל... שכשמגיע אויר נקי וטרי... הם נחנקים. בקיצור, הנח לי המשך ביום שלך, וזהו.

אלוהים! כמה כעס !

יש שמש בחוץ,ואני מת על אויר נקי של אחרי הגשם..... יום נעים,אפשר להתחיל את היום הזה בחיוך?

אולי ואולי לא

* בגלל מי או בגלל מה * אם מה שאתה חושב נכון או לא * מה אתה מתעסק בכעס או בבוקר שלי והכעס שלי בבוקר או בערב * מה לך בכלל ולבוקר שלי. מאיפה אתה יודע אם זה כן או לא? הנה נקודות חשובות למחשבה עליך ...לא עלי. אין צורך להתנצל כשאתה פוגע, אתה פוגע רק בעצמך סלח לעצמך על הדרך שאתה עושה אם אתה חושב שאתה פוגע. היה שמח אם לא. אני לא נמצאת בתמונה שלך.

אבל יש לזה קשר אלי!

כי כשאת מרגישה רע,אז אני עשוי גם להרגיש לא הכי טוב..... אלה החסרונות שלי,יש לי מה ללמוד מהאיש ההוא.....דירסט

ועוד דבר חשוב

קצת מוזר שאת מבינה שאני מנסה "לנצח",ואני הייתי רוצה לחשוב מה המקור או הסיבה לכך שאנשים חשים לעיתים שהם במלחמה,כאשר הצד השני נמצא ממש במקום אחר. אפשר לפתוח על זה)לא עלייך( שירשור. תודות

Deerest

New member
התעוררות

זה כמו זכות קדימה, רק ההיפך. את התחושה אפשר רק "לקחת" לא להעביר. את זוכרת? ידע זה כח. לא מדובר על ידע שנרכש, זה ידע... פנימי, נורא ברור, חד כמו סכין, זה מכה בך ללא הכנה... לא מצליח להעביר לך את התחושה בכתב... מי שבסביבה לא יכול להבין זאת. "איך אתה יודע? זו השאלה היחידה שנותרה. מי שרוצה לקחת את התחושה "צריך" להתחיל להקשיב, בעיקר לעצמו.

למעלה