בוקר טוב לכולן + עציון

אורא

New member
בוקר טוב לכולן + עציון

קר| בחוץ ,
נגמר לפחות לעכשיו... ג____ ה____ ילדה אתמול בן... אני מודיעה מראש לא הולכת לברית
וזו חוצפה שהאח של חבר שלי עושה בכלל ברית באולם של יראו ויקנאו אחרי שהוא הרס לנו את החתונה
הודעתי לחבר שלי אתמול שאם הא רוצה והמצפון נותן לו שיילך לבד לי אין שום כוונה ללכת, וזה עוד אחרי שאח שלו התקשר אפילו לא שאל לשלומנו ורק אמר היא מרגישה טוב (כאילו שהיא מעניינת מישהו) ותתכונן לברית .... מצפה למתנה
שיהיה לכולנו יום נפלא היום

שוב, בוקר טוב מתוקתי../images/Emo25.gif

אמרתי לך טלפונית, אך היות וכתבת אז אענה לך גם כאן. אל תתעסקי בעניין, חבל על האנרגיות! מה שאת רואה , חברך אינו רואה. אל תחפשי לשנות אנשים שאינם קשורים אלייך ישירות וריגשית (כגון הגיס העתידי שלך) תפסיקי לטחון את עניין "הרס לנו את החתונה" כי "כל עכבה היא לטובה" ואולי ביום מן הימים תודי לקב"ה שנדחתה החתונה למועד מאוחר יותר ותפסיקי לדוש ב "אם" !!!!!!! קראת את הספר "מי הזיז את הגבינה שלי" אז כדאי שתקראי, ספר קליל מאוד ומלא בחיוך כשאת יכולה להחלט לשייך את מצבך למצב העכבר ההוא שאינו עוזב את המקום בו הייתה הגבינה כל הזמן. חפשי לך אפיקים אחרים להתעסק בהם ואל תתעסקי באנרגיות של טינה ושנאה (מנסיון, זה מר בנשמה) תני לחברך ללכת לבד באם זה רצונו (מה שלא תעשי, דם אינו הופך מים) ואת תבחרי את האופציה באם ללכת (ולתת להם "גרפאס" בפרצוף ולחייך את החיוך הכי טיפשי בעולם) ואם לאו. נשיקות יקירתי ואוהבת אותך המוןהמוןהמוןהמון

אורא

New member
סיגלוש ../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif

שני דברים לי אלייך, אני כועסת ופגועה מהחוסר כבוד וחוסר אכפתיות,
בעניין החתונה, אני לא רואה בזה כל עכבה לטובה אלה משהו שנגרם על ידי אנשים רעים שחצנים ואנוכיים....
לגבי מי הזיז את הגבינה שלי קראתי את הספר גם בעברית וגם באנגלית והבנתי את משמעותו, העניין שאני כבר התקדמתי לכיוון החתונה וההתעסקות בחיים שלי אבל כל פעם מישהו מהם מופיע ודופק לך את הצורה וציך להתמודד עם זה

בולי27

New member
תגידי מיאמור../images/Emo23.gif

כשאת מודיעה שאת לא הולכת, זה אומר שהזמינו אותך
לא רוצה להרגיז אותך אבל הייתי חייבת לשאול.....
אני יודעת בדיוק איך את מרגישה בקשר למתנה. אין ברירה תבלעי, זה מה שאני עשיתי.

אורא

New member
זה אומר שאתמול האח הזיבלון שלו

התקשר, ולא שאל לשלומו ואיך הוא מסתדר ואיך ההכנות לחתונה כלום התעלמות מוחלטת מחיינו... החבר שלי שאל איך הילד ואם הוא בסדר. כי ה...... ת הקטנה עשתה רעש שיש בעיות עם העובר על מנת לקבל פיליפינית וקיבלה.. הכל תקין עם התינוק וכמובן שאחיו אמר שהיא מרגישה טוב ציפה לשאלה או משהו החבר שלי התעלם לחלוטין.. והאח ה.... שלו אמר לו תתכונן לברית, מצפה לשיק רציני כנראה.. החבר שלי אמר שחשוב לו שאני אבוא איתו ואני אמרתי בפרוש אתה הולך לבד לוקח 300 ש"ח שקל לא יותר ולא אומר לה שלום אלא רק לאחיך ואני אדע בדיוק מה קורה אז תיזהר ממני והוא אמר בסדר הוריד את הראש ולא התווכח ויותר ממה שאני עצבנית את לא יכולה לעצבן אותי....

orom

New member
אז האח שלו

התקשר אתמול ולא שאל איך ההכנות לחתונה- למה אתם מחכים שישאלו אם בא לכם לספר תספרו ואל תתחשבנו מי שואל קודם. אולי אחיו הבין שטעה בהתנהגות שלו אליכם והוא מנסה להשלים וקשה לו ולכן הוא מבקש שתבואו לברית ומדגיש שחשוב לו שגם את תבואי. חוץ מזה מה זה הקטע הזה- אתה אומר לו שלום ולא אומר לה שלום ואני אדע מה קורה. מה את האח הגדול ששולט על הכל מלמעלה???? ומה המשמעות של אז תזהר ממני? מה תעשי??? לדעתי לא נכון להשתמש באיום שאת לא מתכוונת לממש.

orom

New member
בוקר טוב לך

את לא חייבת ללכת לברית של גיסתך זה בסדר וזו זכותך. מצד שני גם לגיסך (העתידי) מותר לחגוג ויש לו זכויות כמו לך. כמו שההחלטה שלך לא לבוא לברית היא לגיטימית כך גם ההחלטה שלו לקיים ברית באולם היא לגיטימית. לגיסך קרה משהו נפלא- נולד לו ילד. את לא חווית את זה אז קשה לך להזדהות עם גודלו של האירוע ורק טבעי שהאב הטרי והמאושר ירים טלפון לספר ולשתף במאורע המשמח הזה. לדעתי הוא רצה לשתף את אחיו ולא הרים טלפון רק כי הוא ציפה למתנה. (למרות שנהוג להביא מתנות לאירועים כאלה).

אורא

New member
בתור מישהו שלא מכיר את הסיפור

אני מבקשת לשמור על שתיקה ולא להתערב... אח שלו הרס לנו את החתונה והכניס אותנו לחובות, מין הראוי שאחרי שהלכה לנו החתונה אז ברית לבן שני שיעשה מאוד צנוע והוא לא התקשר לשתף אני מכירה אותו מספיק טוב לדעת את זה.....

orom

New member
ואני חשבתי

שכל היופי בפורומים זה שאפשר לתת עצות ולחוות דעה גם אם היא לא בדיוק הולמת את דעתו של כותב ההודעה. מה זה אח שלו הרס לנו את החתונה והכניס אותנו לחובות? ואיפה אתם הייתם בכל תהליך הזה? מה אתם עשיתם בכל הזמן הזה? מה הקשר בין החתונה שלכם לברית שלו למה זה קשור בכלל?

אורא

New member
אפשר לתת עצה אחרי שמכירים את כל

הסיפור לאורכו עומקו ורוחבו... ולא על פי הודעה אחת שרשמתי ולא מבינים כלום מהבסיס והרקע.. וברמת העצבים שלי כרגע אני לא מתכוונת לחזור להתחלה של הסיפור, אז בבקשה לבדוק את כל הסיפור בדפים קודמים ובארכיון אם צריך ואז לחזור ולחוות דעה מוסמכת

אורא

New member
ריפ תעיפי את היצור הזה מכאן

ותסבירי לו שאי אפשר לתת עצות על סיפור שלא מכירים

orom

New member
מה זה

תעיפי את היצור הזה מכאן? היצור הזה הוא בן אדם בדיוק כמוך. ואם את מרגישה שהעצות לא טובות או לא מתאימות לסיטואציה את מוזמנת להתעלם מהם. קצת דרך ארץ לא תזיק!!!

הפרדת../images/Emo88.gif כוחות בבקשה../images/Emo124.gif

מה זה ? יצאתי לכמה שעות ואתן פה "מתחרעות" (ומה איתי
) ועכשיו ברצינות : אור
כל אחד יכול להשתתף ולומר דעתו (בדיוק מהסיבה שאת כותבת ומשטחת את בעיותייך) גם אני הסברתי אתמול למישהי שהסיפור טיפה מורכב ממה שהיא רואה. את יכולה ל"סנן" (
את מסננת אותי, את מסננת אותי
) את ההודעות ולא להסתכל בכל אחד (במידה ולא נראה לך) אבל..... נו, נו, נו, לא להתנהג כך. זכותך לקבל או לא את עצות המשתתפים אבל לא "לא משחקים ושוברים את הכלים" מה זה? OROM יקרה : אור שלנו מאוד רגישה בנושא זה והייתי מגדילה ואומרת שרגישה מידי. חשוב באמת שלפני עצות מסוג רגיש זה , לדפדפ מעט בדפי הפורום בכדי ללמוד את הרקע. דעתך חשובה ואני מאמינה שעוד יבוא היום ויפתחו גם לך "מרפסת באוזן".

אורא

New member
סיגלי אני באה אלייך ../images/Emo160.gif

מזה זקוקה ל
חם ואוהב מה
המקסימה שלי... מה הייתי עושה בלעדייך
מתה עלייך

נשמה שלי , אוהבת אותך עד בלי סוף

אל תלכי לשום ברית
ואני חוזרת בי מ"הגרפאס" העיקר שתהיי רגועה וששום דבר לא יטריד את שלוותך. (ושלחי לי את הגיסה שלך , אני אנגוס בה קצת עד ליום חמישי) כן,,,, מי הבא בתור?

אור,

אני חוששת שאין לי ברירה אלא להגיד לך שאת טועה. מקווה לא לצער אותך יותר מדי, אבל זו דעתי...... א. באמת לא לעניין לקרוא לבן אדם יצור, לא מתאים לך. ב. גם אם את מאוד כועסת עכשיו ועצבנית, לא היה כתוב בהודעות של orom שום דבר שאמור היה לפגוע בך. ג. חלק מהדברים שנאמרו הם נכונים. ד. על רוב הנושאים כבר דיברנו, האחריות להחלטות הכספיות שלך ושל החבר שלך היא האחריות שלכם כזוג. ולהישאר תקועה במקום של מירמור, תחושת עוול וגזל, לא יקדמו אותך ממילא. ה. בכל מקרה, ולמרות שעדיין לא התנסית בזה, כשנולד ילד, מברכים. תמיד. כל אחד. לא משנה מי, לידה היא ברכה ונס לחיים, וגיסך לעתיד, שהוא גם יתום מאם, ראוי שיבורך על ידי אחיו, בלי קשר לכספים, ובטח בלי קשר לדעה שלך על הנושא הזה. זה לא ה-300 ש"ח, ויהיה טוב אם תוציאי את זה מחוץ להתחשבנות.

אורא

New member
ריפ אני חייבת לענות ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

א. כשאדם לא כותב את מינו מיהו ומהו ושום פרטים מזהים וכל מה שהוא עושה ביומיים האחרונים בפורום זה להעביר ביקורות ודעות במקום לשתף אז אין לי הגדרה כי זה לא אדון ולא גיברת .... ב. דיברנו על זה הרבה פעמים ו אני כועסת מאוד וזה מלחיץ אותי כל המעמד הזה, אני מבינה שלידה זה נס ואני יודעת שמגיע לי גם להגיע לשם אבל כל פעם שאח שלו יוצר קשר משהו נדפק בדרך וגורם לנו לנזק... ג. וזה אני אסביר פעם אחרונה, הנזק הכלכלי שנגרם לנו הוא רב מאוד, אני נשארת ומתמודדת עם המצב ומשלמת את החובות כי החבר שלי חשוב לי ואני לא אפרד ממנו בגלל כסף זה נראה לי לא לעניין, כסף בא כסף הולך. אבל כאשר אנחנו משלמים את החובות שלו ודוחים את החתונה בגלל החובות שהוא נהנה מהכספים שלהם ולא אנחנו הוא לפחות יכול לכבד אותנו ואת עצמו ולעשות דברים בצינעה.... ד. אני הולכת היום לסגור את הפרק הזה עם בן זוגי ביחד ולהעמיד את הדברים בצורה חד משמעית ורחוק ממני כרחוק מזרח ממערב....

רלי123

New member
אור

אני עוקבת אחרי הפורום מהיום הראשון להקמתו (בגלל חמותיוגיסתי היקרות)כקוראת ולא מזמן גם ככותבת, כך שאת הסיפור שלך אני מכירה. אני שותפה לכעס ולרוגז שלך על כך שאת צריכה לשלם חובות שאינם שלך והחצוף במקום לשלם בעצמו עורך ארוע רב משתתפים. אבל היזהרי משפחה זו משפחה וחבל לריב עם בן זוגך ולהרוס את היחסים ביניכם חזקי ואמצי רלי

אורא

New member
רלי ענית תשובה של מבינה ../images/Emo140.gif

ואני גאה בך , לפחות אדם אחד עם שכל בקודקודו... האמת יש עוד כמה כאלו כאן אבל את בניהם .. אנחנו לא רבים אני הבעתי את עמדתי ודעתי לא היה ויכוח אלא שיחה שהיתה ממש טובה ובונה בשביל שנינו... אבל מכעיס אותי שאחיו החצוף עוד מעיז להתקשר לא שואל מה שלומך?? איך אתה מסתדר?? איך ההכנותלחתונה ??? אל תשאל עליי תשאל את אחיך בשבילו.. ועוד הוא אומר לו תתכונן לברית (תכין מתנה שמנה) אני מכירה את הטיפוס, אפילו החבר שלי נפגע מהשיחה ... אבל נראה לי שהוא יילך לברית, יעשה מה שירצה אני לא הולכת וזה סופי. תודה על התמיכה אור

למעלה