בוקר טוב לכולן + עציון

arem12

New member
אז אני ופנינה

נידאג ל-
ואני מבינה שנירגעת כבר אז קבלי ממני
ועוד אחד

אורא

New member
מי אמר שנרגעתי ../images/Emo46.gif../images/Emo123.gif../images/Emo122.gif

בערב תהיה עוד מתקפה על החבר והוא יצא
שחבל על הזמן. ואז אני ארגע עד יום שני, והוא יילך לברית ואני אתפוצץ
ואחרי הברית כמו שאני מכירה את משפחת ד... כל האחיות שלו יבואו אליי הביתה לקפה ועוגה וריכולים ואז אני עוד יותר
ואחרי זה ייקח לי הרבה זמן להרגע.....

הגנובה

New member
אורי מתוקתי../images/Emo70.gif

קראתי את הודעתך ואת כל הודעות התשובה שנכתבו לך עד הודעה זו. מאז השיחה האחרונה שלנו לא התעדכנתי במה שקורה איתך (אני עובדת כמו מטורפת עד השעות הקטנות). אני מסכימה לחלוטין עם מה שסיגלי כתבה - מניסיון של שנים - אין טעם לחפור שוב ושוב במה הוא עשה לך ומה את עשית לו וכמה גיסתך היא ב_ ___ה וכמה את שונאת וכמה ... וכמה... וכמה.... תחשבי על כל האנרגיות השליליות, כל הרעל וכל הארס שאת מכניסה לחייך - ולו רק בגלל העובדה שאת כל הזמן דשה בדברים האלה ולא נותנת לעצמך זמן להירפא
אני יודעת שמה שעברת איתם לא היה קל... אבל את באמת חושבת שחבר שלך יוותר על אחיו
- לדעתי לא
- לדעתי את שמה את עצמך בעמדה שבסופו של דבר - תצאי (את וכל האחרים סביבך) - רק מופסדת... אני לא מתייחסת כרגע במתכוון לברית וללידת הילד - על זה כבר דיברתי איתך בטלפון - ואני מקווה שאימצת כמה מהדברים שאמרתי לך
- ואם לא... אז כדאי שתחשבי שוב על הדברים. לדעתי עניין החתונה לא נדחה בגלל גיסך לעתיד... ואולי זה לא נעים לשמוע... אבל עניין החתונה נדחה בגלל דברים אחרים - הדברים עליהם כבר שוחחנו - שכן, אם רוצים להתחתן - מתחתנים... כמה משאבים משקיעים או לא משקיעים בחתונה... זה כבר עניין של תקציב - אבל כשרוצים באמת להתחתן... גם חתונה קטנה יותר היתה מספקת אתכם. כמו שסיגלי אומרת - כל עכבה לטובה... זה נותן לך יותר זמן לבחון את חייך איתו ועם משפחתו - לבחון את כל מכלול החיים המשותפים שלך ולהחליט אם את רוצה להכניס את עצמך למקום הזה, בזמן הזה ובסיטואציה הזו - וזו הסיבה שהחתונה נדחתה - לא גיסך. לכן, ואני מקווה שתאמצי את מה שאני כותבת ואומרת לך... תרדי מהכעסים, תרדי מההאשמות ותליית מסלול החיים שלך בגורמים חיצוניים... תקחי את עצמך למקום אחר נפשית וריגשית... ותבחני את החיים שלך כמו שהם - בלי לתלות את מעשייך באנשים אחרים - אלא במה שאת באמת רוצה מהחיים שלך - ואיך את רוצה שהם יראו בעתיד הקרוב והרחוק. את יכולה להטיל חרם על משפחתו, את יכולה לכעוס ולהרגיש רע עם כל מה שקורה - ואת באמת חושבת שזה מה שיעזור לך
... אני לא אנסה כאן לנתח את התנהגותו של גיסך... אותי מעניינת את
- ורק את
- ואני מקווה שתקחי את הזמן לרפא את נפשך ולחשוב בבהירות - לפני שאת לוקחת צעדים משמעותיים מאוד בחייך
שיהיה לך יום נהדר מתוקתי
הכל כאן נאמר מאהבה

חמותך

New member
ששאלתם אותי על כלתי אז אני יספר לכם

קצת עליה. זה שאמרתי שהיא חמודה וחכמה זה לא בעיה בכלל. רק לפעמים אצלנו אומרים יותר מדי שכל פחות מדי לב. היא אוהבת את הבן שלי והוא אוהב אותה זה החשוב. רק אם אהבה אמיתית שווה לעשות חתונה כי בלי זה הרבה לא מצליחים. אין לי בעיות איתה אפילו שהם צעירים אבל אצלנו היה בר מצוה לפני חודשיים לבן אחותי והיא באה לבושה עם מכנס וחולצה. היא לא אוהבת כמו שאנחנו להתלבש. היא ביכלל לא אוהבת את כל הטיפוח ולא שמה איפור אז שיש אירוע אצלנו תמיד היא שונה ואני לא אומרת לה כלום על זה כי היא תחשוב שאני אומרת עליה דברים רעים. גם בבית שלנו כל מי שנכנס נותנים לו כולם נשיקה והיא לא אוהבת נשיקות אז כל פעם אני לא יודעת אם אני צריכה לתת לה בכוח שהיא תתרגל או לא לתת לה שבכוח זה לא יפה. אם הם באים ביחד היא והבן שלי אז אני נותנת לו נשיקה בדלת ורוצה לתת גם לה אבל אני רואה שהיא לא רוצה אז בגלל זה אמרתי שהיא בסוף תתרגל לאיך שאנחנו כי אני חושבת שהיא מתביישת

חמודתי חמותך הדובדבנית.

אני לא חושבת שצריך להרגיל אליכם. לכל אחד יש את מנהגיו ואופיו. באם הכלה המיועדת מחליטה שלא מתאים לה כל הנשיקות האלה - אז לא! באם הכלה המיועדת אינה לובשת "אלגנט" ודוגלת דווקא בסגנון ה "זרוק" - לא לנסות לשנותה כמו שבטח לא היה מתאים באם היתה קונה לך "שרוול" ודוחפת לך שתלבשי. כבדי בשביל שתכובדי" באם........ יחלפו השנים ויתאים לה זה או אחר - יברך אותה הקב"ה מעבר לזה שחררי ודחוף.

הגנובה

New member
למה לשנות את הקיים../images/Emo35.gif

זו היא - ובנך אוהב אותה כמו שהיא... לה טוב עם עצמה ועם איך שהיא נראית... למה לשנות
- כמו שאת יודעת - לא נוצרנו כולנו מתבנית אחת, אם היינו דומים בכל, מתלבשים אחיד, מדברים אחיד - העולם שלנו היה מאוד משעמם
ומה
- היא חייבת לנשק
- ואם לא מתאים לה לנשק
... אם היא צריכה הרבה יותר זמן להכיר אותך כדי לנשק אותך על הלחי.... - Off with he head
... זה מזכיר לי - חמתי רצתה שאפנה אליה כ-"אמא"... לא נראה לי הגיוני... היא לא אמא שלי - אמא יש לי רק אחת - והיא אמא נהדרת - לא רוצה להחליף.... - זה היה כמו אסון במשפחתם... איך אני לא קוראת לה אמא
... (פחחחחחח.... עוד אמא)... אז מה אני רוצה לאמר חמותך
.... עזבי את הבחורה לנפשה - תני לה להיות מי שהיא, והיא תיתן לכם להיות מי שאתם.... והעולם יהיה מושלם

חמותך

New member
אני בכלל לא מתערבת לה

ובגלל זה אני גם לא אומרת כלום. היא מתאימה לבן שלי כי גם הוא יותר אוהב פשוט. ואני גם לא רוצה ביכלל לשנות אותה כי אני לא צריכה להתחתן איתה. מה שטוב לבן שלי טוב לי. רק לא נעים שהם עומדים בדלת ואני לא בטוחה אם אני יכולה לנשק את הבן שלי ואותה לא. כי בסוף זה יהיה כאילו אני אוהבת רק אותו. אז אני לא קמה אליהם כבר כמה זמן ואני רוצה שהיא בעצמה תחליט בסוף שהיא רוצה לחבק ולנשק גם אותנו. ושהיא לא תתבייש יותר.

אורא

New member
פנינוש את אוהבת את גיסתך

ומאחלת לה מזל טוב מכל הלב וכך גם אני מאחלת לך ולה מזל טוב
העניין שאני לא מאחלת לגיסתי כלום ומה שאני מאחלת לא ייכתב מעל דפי הפורום ....

אור יקירתי

זו לא אחות של ה X שלי, למרות שגם אותה אני אוהבת, אפילו אתמול היא באה אליי לקפה ועכשיו היא איתי במסנגר אשתו של אחי ילדה (אחי החורג) אבל הסיפור שלך כ"כ עצוב ואני בכלל לא יודעת איזו עצה לתת לך במצב הזה אז לפחות קבלי ממני
גדול גדול

עדוש

New member
אור../images/Emo24.gif

קודם כך גם אני לא מעודכנת לגבי כל הסיפור, אבל קראתי את ההודעה שלך וכל אלה שאחריה. באמת מעציב אותי שאת נותנת לכל הסיטואציה להשפיע עלייך עד כדי כך. בבריתה של הבת שלי, למשל, גיסתי (אחות של בעלי) באה בכלל בלי מתנה, כאשר בעלה נהנה לו בחו"ל, אז כנראה שזה לא היה בגלל מחסור במזומנים. אז מה, זו הבחירה שלה וזהו!חודשיים אחרי, כשגם היא ילדה, באתי לארוע שלה, כמו גדולה, בלי מתנה גם כך.אבל לריב עם בעלי על זה, להציב לו אולטימטומים?! הם לא שווים שאני אריב איתו עליהם. אז נכון, אני תמיד אומרת לו מה שאני חושבת, ואף פעם לא מסתירה, אבל אני בחיים לא אוכל (ולא ארצה) לנתק אותו מהמשפחה שלו.זה לא התפקיד שלך.אז אל תתאמצי אפילו. וקחי את הדברים קצת יותר בפרופורציה, אני אומרת את זה רק לטובתך, כגי באמת חבל על הבריאות שלך, הם לא שווים את זה. לגבי התשובה שלך ל"יצור", זה ממש לא היה במקום. גם אני לפני שהצגתי את עצמי בפורום,נתתי עצות מדי פעם והתערבתי אולי קצת בשיחות של אחרים. סה"כ הבן אדם לא חייב לך כלום. ומה איכפת לך אם זה גבר או אישה, שמן או קירח וכו´? עדיין אין לך שום זכות לקרוא לאף אחד בצורה כזאת ובטח לא לסתום לאף אחד את הפה. אבל מחזיקה לך אצבעות, קבלי
חזק חזק, ואני מקווה שגם אני אקבל הזמנה לחתונה

smagi

New member
בטח לא עבר טעיתי בכתובת ../images/Emo9.gif

אבל העברתי לך שוב !!!!!

למעלה