אורי מתוקתי../images/Emo70.gif
קראתי את הודעתך ואת כל הודעות התשובה שנכתבו לך עד הודעה זו. מאז השיחה האחרונה שלנו לא התעדכנתי במה שקורה איתך (אני עובדת כמו מטורפת עד השעות הקטנות). אני מסכימה לחלוטין עם מה שסיגלי כתבה - מניסיון של שנים - אין טעם לחפור שוב ושוב במה הוא עשה לך ומה את עשית לו וכמה גיסתך היא ב_ ___ה וכמה את שונאת וכמה ... וכמה... וכמה.... תחשבי על כל האנרגיות השליליות, כל הרעל וכל הארס שאת מכניסה לחייך - ולו רק בגלל העובדה שאת כל הזמן דשה בדברים האלה ולא נותנת לעצמך זמן להירפא
אני יודעת שמה שעברת איתם לא היה קל... אבל את באמת חושבת שחבר שלך יוותר על אחיו
- לדעתי לא
- לדעתי את שמה את עצמך בעמדה שבסופו של דבר - תצאי (את וכל האחרים סביבך) - רק מופסדת... אני לא מתייחסת כרגע במתכוון לברית וללידת הילד - על זה כבר דיברתי איתך בטלפון - ואני מקווה שאימצת כמה מהדברים שאמרתי לך
- ואם לא... אז כדאי שתחשבי שוב על הדברים. לדעתי עניין החתונה לא נדחה בגלל גיסך לעתיד... ואולי זה לא נעים לשמוע... אבל עניין החתונה נדחה בגלל דברים אחרים - הדברים עליהם כבר שוחחנו - שכן, אם רוצים להתחתן - מתחתנים... כמה משאבים משקיעים או לא משקיעים בחתונה... זה כבר עניין של תקציב - אבל כשרוצים באמת להתחתן... גם חתונה קטנה יותר היתה מספקת אתכם. כמו שסיגלי אומרת - כל עכבה לטובה... זה נותן לך יותר זמן לבחון את חייך איתו ועם משפחתו - לבחון את כל מכלול החיים המשותפים שלך ולהחליט אם את רוצה להכניס את עצמך למקום הזה, בזמן הזה ובסיטואציה הזו - וזו הסיבה שהחתונה נדחתה - לא גיסך. לכן, ואני מקווה שתאמצי את מה שאני כותבת ואומרת לך... תרדי מהכעסים, תרדי מההאשמות ותליית מסלול החיים שלך בגורמים חיצוניים... תקחי את עצמך למקום אחר נפשית וריגשית... ותבחני את החיים שלך כמו שהם - בלי לתלות את מעשייך באנשים אחרים - אלא במה שאת באמת רוצה מהחיים שלך - ואיך את רוצה שהם יראו בעתיד הקרוב והרחוק. את יכולה להטיל חרם על משפחתו, את יכולה לכעוס ולהרגיש רע עם כל מה שקורה - ואת באמת חושבת שזה מה שיעזור לך
... אני לא אנסה כאן לנתח את התנהגותו של גיסך... אותי מעניינת את
- ורק את
- ואני מקווה שתקחי את הזמן לרפא את נפשך ולחשוב בבהירות - לפני שאת לוקחת צעדים משמעותיים מאוד בחייך
שיהיה לך יום נהדר מתוקתי
הכל כאן נאמר מאהבה