בוקר טוב לכולן + עציון

smagi

New member
אני מנסה בפעם השלישית....

משהו במייל שלי לא בסדר!! אני אנסה דרך מייל של מישהו מהמשרד.

smagi

New member
תאמין לי עציון אם הוא היה מגיע

אליך לא היית כל כך אדיש

אורא

New member
עדוש מכיוון שאת לא מכירה את הסיפור

אני לא אכנס לתגובה חוץ מזה שנכון אני לא צריכה לאכול את הלב... אבל מה לעשות זה קשה להפריד דברים. דבר שני אני לא רבה איתו על זה אמרתי מה אני מרגישה מה דעתי אני לא הולכת לברית הוא יעשה מה שהוא ימצא לנכון לעשות, וסביר להניח שהוא יילך. לגבי החתונה ברור שאת מוזמנת החתונה רק ביוני ולקראת אמצע מאי אני אתחיל לשלוח הזמנות ואז נעביר במסרים כתובות ואני מאוד מקווה שעד אז הבנות כאן יתפסו אומץ ויהיה מפגש בכל אופן הסיפור מסובך מורכב וכואב ועל כן אני כועסת וכואבת מאוד אבל יש אלוהים בשמיים שהוא יעשה את משפט הצדק שלו אור

אורא

New member
מי שלא רוצה לא חייבת להגיע../images/Emo140.gif

לא מכריחים אף אחד, חוץ מזה כמה בנינו כבר איבדו אלמוניות ..... שיהיה לך יום טוב JIF

jif

New member
מי אני שישבית שמחה

אם יש חגיגה, אני מצטרפת

רלי123

New member
אפרופו גיסות

גם אני לא אוהבת בלשון המעטה את גיסתי מצד בעלי, אשתו של אחי היא בסדר. וגם אני לגיסתי מאחלת בערך מה שאת מאחלת לגיסתך. גיסתי עומדת להתחתן ואני בדילמה האם ללכת לחתונה, בעלי מתעקש ללכת, למרות שאנחנו לא מדברים איתה כבר די הרבה זמן. כל הסיטואציה גורמת למתחים מיותרים בבית. הכאב שהאישה הזו גרמה לי לא הגיוני (קשה לי לפרט את כל הסיפור). רלי

omizu

New member
מי שלא הולך היום לארוע כמו חתונה

או ברית או הלויה או לא משנה מה לעולם אבל לעולם לא יוכל לתקן את זה
לכן אין זה המקום לעריכת חשבונות גם אני גיסי ואשתו לא מדברים איתי לחתונה הלכתי מי יודע מה יהיה עוד 10 או 20 שנה תחשבו על זה

אורא

New member
סליחה עדוש...

מי אמר שעוד 10 או 20 שנה אני כן ארצה אותם אצלי בבית וליד הילדים שיהיו לי בעזרת השם... תאמיני לי את החארות האלה לא רוצה בקירבתי לא היום ולא בעוד מליון שנה. לא הלכתי לחתונה שלהם כי הכלה זו שילדה אתמול לא רצתה ודרשה שאני לא אהיה והחתן (גיסי בעוד חצי שנה) התקשר לאחיו ואמר לו שיגיע לבד. והחבר שלי אמר לו אין בעיה גם לחתונה שלי אתה תגיע לבד וכך זה יהיה כי אני עומדת על כך וגם החבר שלי בנושא זה עומד על כך.... ואני אמרתי היא תיכנס אליי הביתה רק שישבו עליי שבעה וזה לא יקרה בעתיד הקרוב.... אור

אורא

New member
רלי תלכי עם הלב, אני לא הייתי

בחתונה של אח של החבר שלי ואני שלמה עם זה מאוד והאמת שהודגש לחבר של בטלפון שאני לא מוזמנת ... אבל אחר כך אח שלא מזה התחרט על זה ובחתונה שלי הוא ייתחרט עוד יותר. השאלה היא מה יגידו שאר המשפחה ואיך יקבלו את זה שלא תגיעי לחתונה. חוץ מזה שבעלך יכול ללכת לבד אור

חדוה1

New member
../images/Emo24.gifלאורא

ואני חושבת שגם 300 שקל לא מגיע להם, אבל שיהיה.... ואת- תעזבי אותך מהגיסה ומהעצבים ותתרכזי בעצמך ובזוגיות שלכם. מתי את מתחתנת? אני רוצה לרקוד בביתי לכבודך
מאחלת לכם רוב אושר ושמחה ואם תזכו בהגרלה של עציון אז גם יהיה קצת כסף...

אורא

New member
חדוה ש לך שם כמו של אמא שלי../images/Emo24.gif

לגבי ה 300 ש"ח את צודקת אני מעדיפה להשתמש בהם לצרכי אבל אני לא אתן לו ללכת ללא מתנה יש גבול...
ובחתונה שלי יהיו 3 חדוות - אמא שלי, חברה טובה שנולדה באותו תאריך של אמא שלי רק כמה שנים אחרי אבל באותו שם ואת...
החתונה ביוני, כך שיש לכולכן זמן ללמוד לרקוד, להתאמן ב
שיהיה יום נפלא

למעלה