בוקר טוב לכולנו האיטלגנטים והפחות-

setonr

New member
בוקר טוב לכולנו האיטלגנטים והפחות-

"ברוח האחד באפריל" האם יש עדיפות "לשקר לבן" על אמירת אמת שלפעמים כואבת ."שקרו" היום -ככל שתרצו ,אך איך נתנהג ממחר....

בוקר טוב ליום השקר והתעלול../images/Emo58.gif

בינתיים אין לי תגובה לנושא (אין לי כוח לנסח. עייפות של שעון קיץ שעוד לא התאפס) אז רק בוקר טוב

ומוסיפה לכאן גם את שירשור הבוקר

שלנו. מה מצפה לכם היום? מול מי עומדים? עם מה מתמודדים? ולא לשכוח את שאלתו של סטנור - על שקרים לבנים. 1 באפריל שמיייח לכולנו

BellA עלמה

New member
בוקר אור

שעון בקייץ עושה לי בילבול בראש. מה אני הולכת לעשות היום 10:30 יש לי חוג מדיטציה וב1 עוד חוג (מוי כייף לי) חוץ מזה יש לי כמה דברים קטנים לסיים על המחשב

setonr

New member
לעלמה- תפסיקי להיות כל כך כבדה-

הרביצי אימרות כנף ושטויות ברוח החג......

setonr

New member
לעלמה מתאים לך מזל מאזניים בול---

תודה על היוזמה שלך , אם תתמידי ברעיונות מסוג מרגש כזה , אשכול להפחית פעילותי בפורומים האחרים ולהתמסר לחברים בבית הזה... תודה מהלב . ביי...

BellA עלמה

New member
אצלנו במועדון ספורט

יש מרתון בריאות וכחלק מזה יש כל מיני מדיטציות אני לא החלטתי כי ב10:30 יש את עוצמת הכות ו תרפית המראה אז אחת מאלה. אבל כחלק מהצ'י קונג שאני עושה פעם בשבוע מזה כמה שנים יש הרפייה ותרגילי נשימה. זה הדבר

אה. אוקיי. ../images/Emo13.gif

תהני. זה עוד מעט. נראה לי שגם אני אלבש בגדי ספורט ואצא אל חדר הכושר.

בוקר טוב

תיכנונים להיום וואלה לא יודעת אין ממש עכשיו חזרתי מהליכה של 40 דקות היה ממש כיף לגבי השאלה אני משערת שזה תלוי מתי לפעמים שקרים ללבנים זה לא מזיק אבל רק לפעמים

setonr

New member
לטלטלונת- קבלי דברי ברוח החג ושקרי

בכייף כאוות ליבך .בוקר נהדר לך ולכולנו המשכימים והישנוניים....

BellA עלמה

New member
נזכרתי בשיר של השרוף

הבל החן ושקר היופי איך אני הולך אחריה ומתבונן בשקר היופי איך אני חולם עליה בוקר וליל בעקבותיה איך אני כרוך אחריה ומתפעל משקר היופי איך אני חולה עליה ואיך לשקר הזה איך לשקר הזה יש רגליים ואיך לשקר הזה איך לשקר הזה יש ידיים ואיך לשקר הזה איך לשקר הזה יש עיניים ואיך לשקר הזה איך לשקר הזה יש שפתיים שקר החן הבל היופי שבע יום כבר לא עובד גם אין חברים לא מתגלח, לא אוכל ורק שותה קפה לפעמים מחכה לה שתבוא מעבר לפינה ותתגלה ואז אני ארוץ אליה ואשיר לה בפה מלא הבל החן שקר היופי ביצוע: השרוף מילים: חיים צינוביץ' לחן: חיים צינוביץ' ותומר בירן

למעלה