בוקר טוב לכל הג'קואיות...

Nova5

New member
בוקר ממש טוב לכל המאושרת ממסר../images/Emo9.gif

והיום במיוחד לשיר שחוגגת שנה לנכד המתוק שלה! יש לי רושם שסבתה במקום שיר הערס המסורתי שרה לו "נרדם על החולות"

eilati27

New member
חחח... גדול יאנוש...

בכל מקרה שיר... שיהיה מזל טוב והמון נחת מהקטנטן... יאנוש מה המצב?

Nova5

New member
אני כבר בבית

אכין משוו טעים ואשב להגיש עבודה בכתב בפזיקה בערב - טכניון קיצקס - לומדת קשות מה איתך?

eilati27

New member
בעבודה...

לא עובדת קשה בכלל האמת... צר לי אם זה מעליב אחרים... חחח... שמתי לי ברקע את כל הביצועים של הנסיך מכוכב נולד 4 וזהו... מחכה לשעה המיוחלת... אה... ויש לי מסאג' היום בערב.. איזה כיףףףףףףףףףף

shongold

New member
בוקר טוב אילתי בוקר טוב נובה מה

שלומכן בבוקר קרררררררררררררר שכזה איך אתן מתמודדות איתו.??????? ומכאן שולחת שוב ברכותי הלבביות לשיר שלנו - ליום הולדת לנכד המתוק מתוק שלה

שונית 7

New member
הי שון ונובה:יש ביקורת ב-YNET על

הלייט נייט החדש ערוץ 2 עם בן כספית ועמנואל רוזן.הביקורת לא משהו וגם הטוקבקים מי מצטרפת לטוקבקיסטים לגבי ההמן של הפורום?

kapit5

New member
אני כבר הגבתי בחלק מהאתרים

חתיכת טיפוס נאלח הבן כספית הזה.

shongold

New member
בוקר טוב שונית עקבתי חלקית

אחרי הדואט בין עמנואל לידידנו...כספית...מה אומר לך הבן אדם שרוף אצלי - גורם לי תחושת בחילה ולא קלה. התוכנית היתה די אפורה, ולכן לא התמדתי לראות. בין שני החברס..הללו עמנואל הרבה יותר חריף בעיני. דנה וייס אמורה לתפוס את מקומו של הכספית ואז אני מניחה שהעסק יתרומם לפחות במקצת.

שונית 7

New member
לא משנה מה ההמן הזה אומר בשבילי

זה כאילו לא אמר כלום.פעם הערכתי אותו מאד היום הוא שקוף בשבילי.ד"א יפה את נמצאת באלסקה?לא נורא קררר בת"א

shongold

New member
אני נמצאת סמוך לת"א ובבוקר

קררררררררררררררררררררררררררררר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה