בוקר טוב לכל הג'קואיות...

shongold

New member
שונית היכן בדיוק ניתן להגיב..?!

זה דווקא מתאים מאד להגיב לאיש עניינית בלי שום קשר לשום קשר....והוא יקבל את הביקורת המתאימה תרתיי משמע..!

Nova5

New member
לינקים

nrg Ynet אפשר למצוא עוד... לדעתי, אין צורך לחסוך - אם בא לכם להגיב, תגיבו בכייף

Nova5

New member
שלך?

חשבתי שזה עמנואל רוזן רוצה להפטר מפרטנר המעצבן...

שונית 7

New member
חחח לא שלי חשבתי שלך! התגובה

שלי מתבססת על השרש פלצ ב-YNET פירסמו לא נראה לי שב-NRG יפרסמו.אני אבדוק אח"כ

Nova5

New member
אני ממש לא חושבת שבתגובות

כדאי לנו להזכיר ג'קו. קודם כל נמאס לי לראות שמות האלו באותה שורה. ושנית, בן... הזה, כוונה לכספית, גם ככה נותן לנו סיבה להגיב - אפס מנופח.

שונית 7

New member
ב-NRG לא פרסמו את התגובה שלי

ולא נראה לי שיפרסמו.לא הזכרתי את ג'קו רק ירדתי על בן כספית ב-YNET פירסמו מתאים להם לאינטרסים. יופי של סינון עושים ב-NRG כשנוח להם!!!

שונית 7

New member
שיטת המקל והגזר:כשאתה רוצה להשמיץ

משהו תחמיא כקונטרה לבן זוגו!!!

דורית41

New member
../images/Emo190.gifאפרופו בן כספית......./images/Emo190.gif

אתן מזכירות לי-שביום שישי היינו בקולנוע התלת מימדי-האיימקס באילת, ואחד הסרטים הוא על זמר רוקנרול צעיר ששמו מתחיל בג' (טוב,לא ג'קו אלא ג'ים אבל זה קרוב), והוא מגיע לטירה מכושפת (הריאיון בידיעות אחרונות והמאמר של בן כספית) וכמעט מסתבך עם השטן (בן כספית כמובן, הוא המקביל...),אבל נחלץ מהצרה,וסצינת הסיום היא לאחר שישה חודשים- הזמר נותן הופעה מוצלחת מול המון מעריצים בניו יורק..... ברור לכן שסחבתי את כל המשפחה לסרט הזה דווקא. ורוצות עוד משהו מעניין?האיימקס הוא בדיוק מול מועדון הגהה מגה-בר באילת.........(לא ידעתי שזו "רשת",עכשיו אני יודעת)

גם אני הייתי בסרט הזה באיימקס../images/Emo6.gif

|כרגיל טלפתיית הנשמה בפורום הזה זה משהו.. ראיתי את הסמל שטן שלך ואמרתי מה כבר הוא שוב אמר ה
הזה. ואני קוראת וחושבת לעצמי ממ התיאור מוכר חח .. שנה שעברה גם היינו באילת עם המשפחה.. קיבלנו הנחה לאימקס ואמרנו נבדוק את המקום - מכל הסרטים שהיו שם בחרנו דווקא בסרט הזה , חשבנו סרט על התפתחות הרוק ואוהבים אצלנו מוזיקה, גיטרות וכד'. ובסוף איזה רוק ואיזה נעליים חח סרט מוזר, קצת מפחיד (בעיקר כל האפקטים שבאים לך לפרצוף ונראים כל כך מוחשיים..) והמוזיקה החזקה, צורמנית כמעט הבריחה כמה בני משפחה מחוץ לאולם באמצע...
, את נהנית ממנו?

דורית41

New member
"קצת" אכזב הסרט-

גם אני ציפיתי להרבה יותר רוקנרול,ובפועל מהר מאוד הבנתי את הרעיון,והניסיון להפחיד את הצופים ע"י אפקטים של עינוי זמרי אופרה ,שלדים וכו'-היו קצת פטתיים.... מה שכן-הייתי משועשעת מהמוטיבים הדומים של הסרט.(אה,לא קראו לו ג'ים זה היה ג'וני ,נראה לי....). נובה,הגהה מגה בר נמצא במרכז המסחרי שמול קניון מול הים...כשבאים מכוון הקניון לאיימקס קשה לפספס. רציתי לצלם את השלט של המועדון ולבקש מקרן "לשתול" לנו את ג'קו בכניסה להופעה במועדון ושכחתי......

Nova5

New member
ואללה, גהה על יש אימקס?

מאיזה צד זה , אני די מכירה את המקום ולא זוכרת... אבל בן כספית - לא שטן, הוא סתם טרול מגעיל - בעעע

למעלה