בוקר טוב לששי בבוקר!!

לא ידעתי שזה המקור

נכון שהמלח היה יקר ולכן השתמשו בו במשורה. אולי זה פתרון גם להיום ? אין סיכוי.

על זה סבא שלי היה אומר שכולנו מחכימים כל החיים ובסוף מתים טיפשים.....


אגב, פרטנזיות.
אשתי לא אוהבת מרק
לי נמאס מבשר ואני אוכל רק מעט ורק אם זה שפק או גולש או כנפיים מטוגנות, לכן אני מכין סלטים גדולים ובהם כל מה שאפשר להכניס, ולפעמים דג על הגריל
יש לי נכד שלא נוגע בירקות בשום צורה
הבן שלי טבעוני
הנכדה הגדולה בכלל אוכלת כמו ציפור
יש לי נכדה מכורה לעגבניות ומלפפונים בעיקר

כל אחד וטעמו עימו.
 

יוליקה

Member
מנהל
אז היית מאד אוהב את המעדן ההונגרי

שניקרא בהונגרית "רקוט קפוסטה" שפרושו כרוב בשכבות...\
הוא מכיל אורז, בייקון נקניק בשר גולש כרוב כבוש ולקינוח שמנת חמוצה....
 
למעלה