בוקר טוב מועדון נפלא
|חיבוק

• פותח הנושא wan
  • פורסם בתאריך

wan

New member
בוקר טוב מועדון נפלא../images/Emo140.gif../images/Emo42.gif|חיבוק

שיהיה לכם שבוע הכי הכי מדהים ..... לי היית שבת נפלאה... אספר אח"כ... הברנץ מחכה... יום טוב יקרות ..בוקר טוב פוקסי...בקרי...זהו אלה שני הגברים היחדים אצלנו במועדון...

r66

New member
ֻכן| בוקר נפלא גם לגברבריים

למכשפות ולנסיכות
מהמכשפה שבין ההרים

אלמרה

New member
ישנם כאן גברים טובים ומשובחים../images/Emo89.gif

ולעומתם ישנן משכפופות מכוערות עם תחת מאוד גדול (וציצי קטן), מסכנות בודדות מרוחקות ומנותקות מכל העולם...

r66

New member
../images/Emo6.gif תביאי תביאי תמונה, אבל../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

בלי הפנים, גם ככה הסיוטים....................

נונה1

New member
אדון אלמרה תגיד לי מה זה צריך להביע

????? עד מתי עד כמה??? מה בעצם אתה רוצה להביע כאן? האם באת לכאן ע"מ לריב עם אנשים או שמא להראות את טיפשותך? או שמא לגרום לסכסוך בין האנשים? הפסק זאת מיד!!!!!!!!!! במידה ולא מתאים לך לדבר ולהתנהג בהתאם לכללי חברה מקובלים עזוב המקום לא בשבילך כאן זה חברתי והכוונה לחברות בין האנשים פה לא לרקבונות ועליבויות באנשים. עשה מעשה ועזוב את הפורום הזה!!! נונה1

אלמרה

New member
ממש לא באתי לריב.. נהפוך הוא!

באתי להתענג ורק לצערי באו מספר הודעות קנטרניות ומבישות עם הכללות משמיצות את הגברים... אז מותר להביע דעה נגדית, מה גם שהיא מבוססת עובדות מוסמכות מהכרות אישית קרובה ביותר... על כך בקרוב בסיקור נרחב על טיול מרהיה עם נופים וגמלים... וגם פיסטוקים ובטטות מעוכות (רקובות...) I am here to stay, וזכותי כאן לא נופלת משלך נונה, אפילו לא כזית.

אלמרה

New member
אמממ.. מעניין מהו טעם הדחיה....../images/Emo5.gif

בשיחות הטלפון והמסרים במסנג'ר שמנהלת הפורום השניה התחחנה בפני שאחזור לנהל איתה את הפורום שלכן (וזה קרה לא מזמן ורק לאחרונה) חזרתי והדגשתי שהתפטרותי משם היא סופית ובלתי הפיכה גם כשהבטיחו לסלק אותך משם - לא אתלכלך יותר... טרול - הוא טרול - הוא טרול...

נונה1

New member
אני לא אמרתי שאתה לא יכול או לא

מורשה לכתוב כאן או בכל פורום אחר אלא שפשוט הכתיבה שלך מרמזת ופוגעת באנשים וזה לא מוסיף לערכך כלל. בדוק את עצמך היטב והפסק לרשום רמזים וכתיבות על אנשים/נשים אחרים/אחרות כאן !!! כל מה שיש לך פתור במקום אחר לא כאן יש לך את ביהמ"ש לתביעות קטנות, מסרים, תפוז וכו'. נונה1

אלמרה

New member
נונה - לי אין שום טענה, באמת.

אני רק רוצה להנות ממתכונים ומהגיגים אודות אוכל ובישול. מקבל ונותן ונהנה אבל מי שיש לה טענות ומענות היא מי שממריצה אחרים לכתוב ולהשמיץ בשפה גסה ברוטאלית ומאילוצי צוק העיתים מתחברת לגרועים שבמשמיציה. כך דרכו של פורום "תרבותי" המנוהל בידי תת אדם עילג ולא מיומן וכל שנותר להן להשתמש בביטויים בהמיים, לרדת נמוך עד מתחת לרמה שאין נמוך וירוד ממנה.

ESHLY

New member
גועל נפש !!! אתה פשוט איש מגעיל

שלא יודע לסתום את הפה !!! מהרגע הראשון שהצטרפת לפורום אתה רק מחרחר ריב! סכסוכים אישיים אפשר לפתור במסר. בושה! אתה לא רצוי פה !

אלמרה

New member
חלילה לך מהשמצות שוא אשלי....

ראי כמה יפות ההודעות שלי עם המתכונים והמלצות וסיוע והכל חביב ומופלא -פני לא לריב ולא לסכסוכים. אלא מה? יש מי שמרגישים שההגמוניה הבלתי מעורערת שלהן מאויימת בגלל הופעת כשרונות צעירים (דודו המתוק למשל) ולא יודעות לפרגן שלא לדבר על חשש מפני גילוי האמת... כשתתגלה האמת - תביני.

ADINA1952

New member
אלמרה../images/Emo46.gif

לא יפה, גנטלמן לא מדבר כך לאישה, מה עבר לך בראש כשכתבת זאת?

../images/Emo42.gif בוקר טובבבבבבבב .........הנה

גם טוטו ה-
הגיע...עוד זכר גברבריייי גרברי
ועוד קצת תבוא גם טוטה...

אלמרה

New member
טרוליות מלוא החופן - לא יזיזו....

מכל הבטטות המעוכות והפיסטוקיות הללו אפשר להכין מטעמים... והם יגיעו בקרוב... עם צילומים מרהיבים ויפים גם של נופים וגמלים... יש למה להמתין... חחחחחח

למעלה