בוקר טוב מועדון נפלא
|חיבוק

• פותח הנושא wan
  • פורסם בתאריך

סימונה 5

New member
צופה מהצד גם כאן גם בפורום מתכונים

וגם בפורום תרבות מרוקו, רואה התגרויות בלתי פוסקות באיש, הרצת בדיחות , רמזים, הטלת ספק בגבריותו, וכשהוא משיב מלחמה אתן מתלוננות ואני אומרת : מי שגר בבית זכוכית שלא ישליך אבנים

אלמרה

New member
יש לזה ביטוי יפה של איש יקר שכתב

בצורה מקורית את הביטוי הזה... שיח סלימאן באתר שלו הביא כמה דברים יפים ואני מצטט.

אלמרה

New member
באשר לגבריות....

לפחות אחת הטרוליות היותר ארסיות בפורום ההוא יכולה לתת דו"ח מדוייק... היא הופיעה עם סיפור יפה על סערה בכוס תה בשני פורומים שונים (בלי לשים לב השתמשה באחד מהניקים הטרולים שלה באחת ההזדמנויות...) אני כל כך מתאפק וסובלני... אבל באשר לנשיות של המתקיפות והמלעיזות... מוטב לא להשמיץ כי זה צער בעלי חיים.

צהריים טובים! נפלתם על הראש????????

מה נסגר איתכם?? אסור לומר מילה ללא שמישו יהרוס לכל השאר את היום? למה לקלקל ? למה להרוס? תהנו מהדברים כפי שהם .. די לחרחר מריבות די לחפש בלגנים.. לא חסרות צרות לאף אחד מאיתנו - אם גדולות ואם קטנות.. די עם הכללות גסות ודי להיתפס לקטנות כדי ליצור פה מהומה על לא כלום שיהיה לכולנו אחלה יום ואחלה פצצות של שבוע.. פעם 1 אני פה- וממש נבהלתי.. כך אתם רוצים שיהיה הלאה? שיבואו יפחדו ויברחו מפה??? אמאלהההההההההה אבאלהההההההההה טוב טוב עכישו בדיחה להרגעת הרוחות מתוקים ומתוקות שלי: איש אחד עולה לאוטובוס ומחפש מקום לשבת רואה אישה מבוגרת יושבת כסא פנוי לידה ועל המושב יש שקית קטנה.. מתכון האיש לשבת צועקת לו האישה- תיזהר תיזהרררר הביציםםם צוחק האיש ואומר לה - מה יש בשקית ביצים? עונה לו - לא!!! מסמרים... שבוע טוב ומבורך ובבקשה אל תמשיכו את השרשור לרעה בואו נשרשר לכאן בדיחות בכיף!!

r66

New member
הדבר הזה מכער לנו ת'שרשור בדיוק

כמו שהוא נראה. הוא בלתי נסבל. בכל מקום שהוא נמצא הוא מחמם ומעליב. חושב את עצמו ד'ון ז'ואן עאלק. פירסם את תמונתו - חלחלה עברה בי. לא מסוגלת לראות את שמו כאן, מיד דמותו עולה לי בסיוטים. משמיץ את וואן ומפרסם עליה דברים שגם אם היא היתה אומרת לי שהם נכונים לא הייתי מאמינה לה בחיים שלי. זותי ההתייחסות הראשונה והאחרונה שלי לגועל נפש הזה. הפעם הבאה תהיה בצוות הבידור. מאקי יקרה שלי מאוד אני מקווה שפנינה תבין מהר מאוד עם מי יש לה עסק (למרות שהבנתי שיצא לה להפגש עם "הטירוף הזה"....) זה מה יש, אני מקווה שנתעלה מעל הכל ונמשיך עם החברותא שלנו כאן. כי כאן זה לא פורום מתכונים ואפשר לכתוב גם
כמה שמתחשק בלי שיגבילו אותנו

אלמרה

New member
פרסמתי תמונות בהן אני גאה

כי אין לי במה להתבייש. לעומת איזה רמז "דק" שתמונה כלשהיא פורסמה וחושפת ירחם השם משהו שונה... לא יודע אך בקרוב מאוד תחשפנה תמונות יפות של נופים ואתרים במרוקו... (ותאמיני הם נכונים
) אגב, במילים בהן את משתמשת, את מכערת את הפורום ואת בלתי נסבלת ואת מחלחלת עצמך שכן תמיד הפוסל במומו פוסל...

אלמרה

New member
למשל במפגש פורום בחנוכה בביתי

עם רקדנית הבטן הכי יפה בעולם...ואיזה יופי היה עם מתכונים מרוקאיים...

r66

New member
אוי מיי גוד הלכה לי שנת היופי שלי8-

נו "בנות" איך ה"קסם"?! חתיך לא נורמלי.... בעעעעעעעעעעעעע בא לי להקיא
היית מת שיהיה לך איזהשהו קשר עם וואן שלנו.... היית מת!!!!!

אלמרה

New member
אחייה ואהיה בריא ולא אמות...

ומי שחוששת מפני האמת- בעיה שלה...

נונה1

New member
אלמרה למעשה מי שמתלכלך כאן

זה אתה ברמיזות ובדיבורים שלך חוץ מזה אני מאוד מקווה בשבילך שרקדנית הבטן נתנה לך אישור לפרסם את תמונתה כאן בפורום תפוז בכלל דבר שכאשר אין לך אישור בכתב עליו הוא נוגד את החוקים והיא יכולה לתבוע אותך על פרסום תמונות חופשניות שלה. ראבק באתי לפורום הזה כי הוא נחמד תעשה טובה תשאיר אותו כך

r66

New member
עזבי נונה, הוא האחרון לשמור על

כללים. איפה שלא היה העיפו, החרימו, הדיחו אותו. איך בנאדם לא מבין שהוא לא רצוי, תהרגי אותי!

אלמרה

New member
מאיה היא רקדנית מצויינת (מרוקאית)

והיא כמובן נתנה את רשותה לפרסם אותה כאן ובמקומות אחרים... אני מעולם עשיתי דבר לא חוקי... אותי מעולם לא הדיחו אבל למה שאבלבל אותך עם העובדות...

pimpf

New member
למילים בהן "היא" משתמשת???

שמת לב לצורה בה אתה מתבטא בהודעות?

אלמרה

New member
אני רק מגיב להתרסות ולהשמצות....

לשוני נקיה ואינה יורדת לרמת הזולות והרפש שלהן.

r66

New member
../images/Emo178.gifטלית שכולה תכלת

אולי שנפרסם קצת את הגיגיו המתרוצצים במסרים לחברים????? מה דעתכן מכשפותיי ונסיכותיי???

למעלה