האם בשביל זה יצרו פורומים מי זה האלמרה הזה אדם מבוגר שחושב שהוא צעיר יום הבחירות הממשמש ובא, מזקיר לי... כאב לילדים מתבגרים אני ממש מתבייש פתחו ישירות את הקישור לבלוג שלו ותבינו את צורת מחשבתו החולנית את זה הראה לי היום בני בן 13 ושאל בלוג למבוגרים בלבד זה בגלל זה
אחד אני לא יכול שלא להגיב. אישה זאת יצירת האומנות היפה ביותר שברא הטבע ללא קשר לצבע ולגדלים. ולאיש אין זכות להעביר על הדמות האצילה והיפה הזאת ביקורת. אז ניתן להיתווכח. אך בלי תיאורים גופניים ומרומזים. ושאיש לא יכעס עליי לא ניסיתי להגיב ספציפית אלה היתיחסתי לאישה כדמות שאני נהנה להעריץ. ומודה לאלוהים שיצר אותה כל כך מושלמת.אילו אני האדם הראשון והייתי יודע למה הוא לוקח לי צלע הייתי נותן לו שתיים. פוקסי
של אלמרה. חבל שאתה משתלח. נימת הדיבור שלך לא מוסיפה כל תועלת לרמה שלך, נהפוך הוא. מאוד חבל לי עליך...באמת! שמתי לב שאת אוהב את הפורום אז תיישר את ההדורים וסיים את הפרשה בהתנצלות מנבכי נשמתך, שהיא מן הסתם לא מילה גסה. שמתי לב שאת אוהב את הפורום. חבל שאתה הורס לעצמך.
אין לי מושג מה קרה בטיול למרוקו והאמת לא מעניין אותי, אבל כדאי שתשב קצת ותחשוב עם עצמך ותשקול שנית האם כדאי להשמיץ, ללכלך, להכפיש... לעיתים אנחנו נוהגים לירוק בצלחת שאכלנו ממנה ואח"כ מצטערים וכבר מאוחר... לפעמים אנחנו נסחפים ואז יש פסק זמן שבו צריך לעצור ולעשות חושבים, אולי תיקח פסק זמן, תעצור ותחשוב
זו לי הפעם הראשונה כאן, הצצתי ונפגעתי. מצטערת לקרא את ההודעות שלמעלה, רק רציתי לומר, שמכבדת את כולם כאן ובפורום. למדתי ואלמד הרבה מניסיון המטבח של כולם. WAN אשה מקסימה, נהדרת, כל כך נכונה לעזור, ממש נכס לפורום, אני מעריכה אותך , אין כמוך.