מה רבו נפלאותיך, נבט החסד משתחווים אנו למרגלותיך. דאג לנו, דאג לנו לכל צרכינו ומחסורינו.
ד דאגרוטיפ New member 19/7/12 #59 מה רבו נפלאותיך, נבט החסד משתחווים אנו למרגלותיך. דאג לנו, דאג לנו לכל צרכינו ומחסורינו.
מ מוטי חוף מציצים New member 19/7/12 #60 סיירת הצניעות של רייב ארלך ממאה שערים בדרכה לפורום אצלם אין חוכמות...=/ סוגרים עניינים .............
ד דאגרוטיפ New member 19/7/12 #40 את לא מתחנפת אלי? אני אנטור לך, לא חבל? (תתחנפי כבר, את לא רואה שאני מתחננה?)
ל לא מתדיין בקלות New member 19/7/12 #53 כזה אני. שוחר שלום. אבל גם משקץ. מידי פעם. אל חשש. לא למישהו מבאי הפורום…
ל ליאור243 New member 19/7/12 #52 סוזיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי תלמדי ממנו! סוף מישהו שמבין לליבי ירוק שאוהב לנוח בין הגבעות...
סוזיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי תלמדי ממנו! סוף מישהו שמבין לליבי ירוק שאוהב לנוח בין הגבעות...
ל ליאור243 New member 19/7/12 #56 כן! לפי דעתי לא היה כאן שירשור "ציצים שנשים אוהבות" תמיד שואלים את הגברים איזה שדיים הם אוהבים ? פעם אחת אני רוצה לשאול את הנשים כאן(גברים ,ברור שאתם יכולים גם לענות) איזה ציצים הן אוהבות?
כן! לפי דעתי לא היה כאן שירשור "ציצים שנשים אוהבות" תמיד שואלים את הגברים איזה שדיים הם אוהבים ? פעם אחת אני רוצה לשאול את הנשים כאן(גברים ,ברור שאתם יכולים גם לענות) איזה ציצים הן אוהבות?