אסביר בשנית,כנראה החום משפיע על הבנת הנקרא. אתן צריכות להביא בפנינו תמונות+הסברים לצורה ולמירקם.
ל ליאור243 New member 19/7/12 #62 אסביר בשנית,כנראה החום משפיע על הבנת הנקרא. אתן צריכות להביא בפנינו תמונות+הסברים לצורה ולמירקם.
ק קייזר סוזי New member 19/7/12 #63 הם צריכים להיות לא יותר גדולים משלי אולי טיפה יותר. תגיד לדאגרו שתשים, אני בעבודה, מנועה מלעשות חיפושי תמונות שכאלו כרגע
הם צריכים להיות לא יותר גדולים משלי אולי טיפה יותר. תגיד לדאגרו שתשים, אני בעבודה, מנועה מלעשות חיפושי תמונות שכאלו כרגע
ל ליאור243 New member 19/7/12 #67 כן כן אלק בעבודה לא יכולה מזל שיש את החום ,אפשר להאשים אותו חופשי בכל הפאדיחות. יש לי סבלנות,אני אחכה עד הערב אמנם ירוק אבל בלתי ניתן לתיחמון (ירוק=צעיר,תמים)
כן כן אלק בעבודה לא יכולה מזל שיש את החום ,אפשר להאשים אותו חופשי בכל הפאדיחות. יש לי סבלנות,אני אחכה עד הערב אמנם ירוק אבל בלתי ניתן לתיחמון (ירוק=צעיר,תמים)
ק קייזר סוזי New member 19/7/12 #69 נווווו קרוס מיי הארט יא מזרוב יש פה אנשים סביבי וזה.... את התמונה של לא מתדיין, פתחתי לשניה וכשהייתי פה לבד סבלנות זה מצוין,חכה חכה מה אני אביא לך, חכה חכה!! |אייקון של התנועה עם היד| אמנם תחמנית אבל מתוקה
נווווו קרוס מיי הארט יא מזרוב יש פה אנשים סביבי וזה.... את התמונה של לא מתדיין, פתחתי לשניה וכשהייתי פה לבד סבלנות זה מצוין,חכה חכה מה אני אביא לך, חכה חכה!! |אייקון של התנועה עם היד| אמנם תחמנית אבל מתוקה
ל ליאור243 New member 19/7/12 #71 מבין אותך,כשפתחתי את התמונה בדיוק העובד שלי נכנס וחייך חיוך ממזרי. אני כבר קולט מה רץ לו בראש...והוא צודק! אני ממתין בסבלנות לגבי התחמנית..הוכחת כבר,לגבי המתוקה..... ירוק כמו העץ של גולני
מבין אותך,כשפתחתי את התמונה בדיוק העובד שלי נכנס וחייך חיוך ממזרי. אני כבר קולט מה רץ לו בראש...והוא צודק! אני ממתין בסבלנות לגבי התחמנית..הוכחת כבר,לגבי המתוקה..... ירוק כמו העץ של גולני
ל ליאור243 New member 19/7/12 #74 לפרגן לך ? ...בכייף.אבל לשקר אין מצב. מכירה את הקטע שאחת כונפה מעלה תמונה שאת מקבלת נקע בצוואר רק מהניסיון להבין מאיזה זווית היא צילמה אותה? מכירה ? יופי,ומה החברות שלה כותבות ומפרגנות לה? מהממממממממממממממממממממממממממממת!!!!!! כמה יופי בתמונה אחת!!!!!! ועוד כל מיני שקרים כאלו את רוצה לדעת מה אני כותב לה בתגובה?
לפרגן לך ? ...בכייף.אבל לשקר אין מצב. מכירה את הקטע שאחת כונפה מעלה תמונה שאת מקבלת נקע בצוואר רק מהניסיון להבין מאיזה זווית היא צילמה אותה? מכירה ? יופי,ומה החברות שלה כותבות ומפרגנות לה? מהממממממממממממממממממממממממממממת!!!!!! כמה יופי בתמונה אחת!!!!!! ועוד כל מיני שקרים כאלו את רוצה לדעת מה אני כותב לה בתגובה?
ק קייזר סוזי New member 19/7/12 #75 שונאת השקרים האלו ואני די בטוחה שגם אצלי היו כמה כאלו. נו נו, מה אתה כותב בתגובה? שכחת!!!!!!!!
ד דאגרוטיפ New member 19/7/12 #77 שניכם זונות, פתחתי לכם שרשור בוביס בפיר הדף, (זה ירד למטה) על פי בקשתכם, ואתם בשלכם.