בוקר טוב עולם מה שלום כולם?

shongold

New member
בוקר טוב עולם מה שלום כולם?

איזה יום שמח לי היום איזה יום????? היום של אתמול שנמשך גם היום ובמהלך השבוע ולאורך כל תקופת כוכב נולד 5 סיפתח לתחילתה של תקופה נפלאה אמן

שונית 7

New member
שון בוקר טוב../images/Emo42.gif../images/Emo106.gif../images/Emo106.gif../images/Emo47.gif|

ואת דעתי בהודעה הבאה

shongold

New member
בוקר טוב שוניתוש ואת דעתי

הבעתי בפניך כמענה לשלך אז אנא הסתכלי נא!

שונית 7

New member
../images/Emo106.gifמדהים מקסים משגע פצצה../images/Emo70.gif../images/Emo47.gif

איזה שיר
איזה יוצר
|כתראיזה זמר
הוקא גדול הוא גדול הוא גדול........הוא אלוף
מי שאמרה שהוא גאון צדקה
איזה טעם משובח יש לפורום שלנו
ולי את
ולדעתי זאת מאיה
ואם לא זאת תהיה מאיה איתו
ובננות הוא לא ישיר עם שלום חנוך או שלמה ארצי הוא שלום חנוך הבא
ואיזה רף גבוה אתה מצי לכוכב נולד 5 ג'קו
אתה
+

shongold

New member
עכשיו הכל קורה אילחמדולילללללללל

ואני אני אמרתי שהאיש גאון וזה היה מזמן לפני כמה חודשים טובים כאשר הפציע ולפני הכאוס ולפני הכללללללללללללללללללל וכן אני חושבת וגם חשבתי תמיד גבוה..לא עכשיו מתחילה שהוא ג ד ו ל !!!! ושייך לגדולים באמת!!!!! ואנחנו נמשיך להמתין בשקט לתקליט של 'הגאון הנולד'!!!!! (גם אני עשיתי שיעתוק חחח)

שונית 7

New member
שון שון איזו שמחה../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

וכמה כיף להיות המיעוט הצודק החכם
ממש מעטים מול רבים מטומטמים שלא השכילו לראות את העיקר
שון לא אמרנו מזמן שלא הבינו את כל האמנים הגאונים לאורך ההיסטוריה

kapit5

New member
../images/Emo24.gifבוקר מקסים לכן שונית ושון

הוא פשוט .....אין לי מילים. הקול שלו ממיס אותי . המילים כל כך יפות ומדברות מהלב. והלחן.......איך אומרות הקטנות......קצוות. הוא פשוט מהפנט אותי עם הקול הזה. אני לא רוצה לחשוב מה יהיה כשיצא הדיסק.

שונית 7

New member
כפיתוש../images/Emo24.gif איזה כיף../images/Emo13.gifהכל קורה|!

כדברי המשורר
ענק ענק ענק

shongold

New member
../images/Emo24.gif בוקר מקסים כפיתוש

הקול שלו זה הדבר הראשון ש'תפס' אותי מלכתחילה ואח"כ...השאר...כגודל הפשטות כגודל העומק שבמילים וזו הגאונות לשמה. חפשי גם בשירים יותר מורכבים, ואת יכולה לקרוא אותם 'למעלה' ואת יכולה לקרוא אותם 'מבפנים' וכל אחד יוכל למצוא את הפירוש שלו. והוא מהפנט...כולו כקולו... אךךךךךךך הדיסק ולו הייתי גרגרי אבק על הסקיצות...חח

shongold

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo13.gif ועוד איך אמרנו אבל..אוף

למה אני צריכה לכתוב אבל...חקי חקי חקי...זאת אומרת זו תחילתה של דרך סלולה הפעם!!! כדי שיגיע לכל שדרות 'העם' והוא יגיע כי הוא כותב בצורה כזאת שזה יגיע פשוט, גבוה ובגובה הפנים - והוא יחרוש בכל גבעה ובכל הר ובכל פרוזדור וישוב וחזקה עלינו שכך יהיה

שונית 7

New member
../images/Emo70.gifשון מותק הדררך התקצרה../images/Emo70.gifעכשיו

נשמע הרבה ג'קו ג'קו ג'קו
איזה כיף לפורום המדהים שלנו שתמך סבל דאג ביחד עם האלוף
שלנו ועכשיו מתחיל לקבל תמורה בעד האגרה

shongold

New member
ללא ספק התקצרה מכח כישרונו ...

מאחר ושירו יחרש חודשים רבים, ויושר בפי כל..ושוב מכח כשרונו, ולא מובן מאליו .. וכן אנחנו חלק מהמשענת שהיתה ועוד תיהיה. והוא יפרוס כנפיים וינסוק כמו שראוי.. ואנחנו נלווה אותו מ'למטה'... שרק יהיה טוב

שונית 7

New member
שון אם מקשיבים לשיר הוא עומד

בפני עצמו ולא רק כשיר לאודישיונים
ויש גם רבד נוסף למילים בין השורות שנותנות תשובה למה שקרה בלי להזכיר במפורש
(למשל:מותר לטעות) ובכלל גם ללחן וגם למילים יש המון עומק.

rifkin1

New member
פה אני לא מסכימה איתך שוניתוש

זה שיר באמת מקסים אבל אבל אי אפשר להשוות אותו ל'נרדם על החולות' ו 'נשארתי נורמאלי' שהיו יותר עמוקים ובעלי רמה יותר גבוהה.

שונית 7

New member
ריפ את צודקת התכוונתי להשוואה

עם "חלומות מתגשמים" שכל כך נבהלת שג'קו ישיר אותו ובצדק .מה שהתכוונתי שזה שיר עם מעמד בפני עצמו ולא עוד שיר אודישיונים

shongold

New member
זה בדיוק הענין 'סיפור' כיסוי

והמהות של השיר וזה הגאונות לכתוב שיר בתוך שיר... מכאן השמחה הענקית שלי, הוא לא מאכזב - גם לא ברמת כתיבת שיר ל'נולד' והמלודיה המלודיה יפיפיה עם המון משחקים מוזיקלים עליות וירידות אבל לא בשמיים כיאה למעמד...

שונית 7

New member
שון מדהימה שלי השלמת את מה שהתכוונת

לא יכולתי לנסח טוב יותר ממה שאת ניסחת:שיר כיסוי,שיר בתוך שיר,מלודיה עם משחקים מוזיקלים
כולי נפעמת ודומעת לנוכח האוניות הזו

שונית 7

New member
לא יודעת מה יגידו אבל הם צריכים

כולם להתחיל לאכול את הכובע קש של "ירדנה היפה"...הוא יחיד ומיוחד במינו:אין עוד אחד כמו ג'קו! אפשר לעשות השוואה בין שיר אחד שלו לשני אבל לא עם אף אחד אחר!

למעלה