בוקר טוב עולם מה שלום כולם?

glitter8

New member
לשיר הזה יש מטרה ספציפית

הוא לא כמו שיר רגיל שאמן יוצר להנאתו המטרה של השיר הזה היא למיין מועמדים שיבצעו אותו ולבחון את האיכויות הקוליות והביצועיות של המועמדים, וברור שתהיה כאן התרגשות והתלהבות...מה ציפית?? לא כל יום יש שיר חדש... גם לדעתי לג'קו יש שירים הרבה הרבה יותר טובים מזה, אבל למה להשבית את השמחה?

kapit5

New member
יש לך זכות מלאה להביע את דעתך

וזה בסדר.שיר בסופו של דבר זה ענין של טעם. במיגבלות שאני מניחה שהיו לג'קו לגבי השיר:קליט,קל לעיכול,מתאים לתוכנית קלילה-אני חושבת שהוא הצליח יפה מאוד ועדיין לא לרדת לרמה של שיר פלסטיק.אבל זו דעתי וכניראה דעת הרוב.אבל מכיוון שאנחנו פורום דמוקרטי זכותך לחשוב אחרת ועדיין לקבל ממני
ווירטואלי של בוקר טוב.

shongold

New member
במסגרת הקונפסט של 'הנולד' לדעתי זו

גאונות, תשמע תפנים ואז תגיב!

a d i d a s 2 1

New member
לא מאמינה שזה קורה...

אבל... אני חושבת שהשיר נחמד, ולא יותר מזה... אבל אני יכולה להגיד שזה תבנית מסוימת, כדי שכל נבחן יוכל לשיר... למצוא עצמו שר ולא חשוב באיזה ז'אנר הוא יבחר... היה צריך שיר קליט ולא ייחודי אז מה שנותר לי להגיד, זה ש... ביום מן הימים, יהיה לנו הרבה מה לנתח.. עד שכמעט נשכח מהשיר הזה... אבללללל... אני שמחה שיצא השיר הזה סופסוף משהו שקשור בג'קו ובמוזיקה... הנה קבלת תשובה לא עוקצנית, לא יודעת אם נורמלית... לא ישנתי אולי שבוע וחצי...

raynp

New member
זו היתה כוונתי

ואולי הגזמתי שאמרתי שאני מצפה ממנו ליותר מפני שכמו שאמרה אדידס נתנו לו תבנית מסוימת, הוא היה צריך לכתוב שיר שיתאים לכולם. אחרי הכל, לא כל אחד יכול לשיר את 'נרדם על החולות...'

a d i d a s 2 1

New member
וזו היתה עקיצה??

כי מלחמת עקיצות לא טוב להתחיל איתי:) באמת לא כל אחד יוכללשיר נרדם על החולותולהשאר... קח זמר כמו סעדו, סתם דוגמא.. לא יצליח... זה ישמע עלוב ומשעשע, אפילו אם יש לו קול יפה... היה צריך לכתוב שיר גלגלצי כזה... והוא עמד בזה יפה האמת... אני בטוחה שהוא נהנה יותר לכתוב שיר שאין לותבנית, או על כל נושא שבא לו... בסך הכל לכתוב שיר ביד חופשית יותר קל מלכתוב שיר עם אצבע מצביעה... יום טובלך... אני אברך את כולכם בבין העלמין..צ'או1!

שונית 7

New member
../images/Emo45.gifמילים כדורבנות דידהותרגישי לי

טוב בובה
ומה זה הדיבורים האלה חמודידה? מה נעשה בלעדייך????

a d i d a s 2 1

New member
הסתדרתם יופי בלעדיי...

מה לעשות אין ברירה לפעמים... "אין סוף מתים מרב פנאטים אף אחד כבר לא בורח במקום דפים רושמים על מצבות" עידן האלוהים היום... נשיקות!!

שונית 7

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo24.gifאל תדאיגי אותי ילדה!

איזה סוג של חיזוקית לשלח לךשיוציא אותך מהמצב רוח הזה?

a d i d a s 2 1

New member
מה יש לכם אתם?

אני בסדר גמור... זה שצריך ללכת לבתי עלמין, זה לא קשור לפעמים להרגשה הפנימית אלא לנשמות שמסתובבות...אתם יודעות... נשיקות,הפעם אני באמת יוצאת... אוחתיה אני אקרא מאוחר יותר,תודה1! ביי בינתים לכולן

raynp

New member
מעולם לא הייתי יותר רציני

כאשר אמרתי שלא כל אחד יכול לשיר את 'נרדם על החולות'. אפילו נינט עם יכולתיה הווקאליות זייפה ברמות שאי אפשר לתאר... זהו שיר קשה לביצוע אין ספק.

a d i d a s 2 1

New member
אחלה עכשיו אני רגועה...

לילה טוב לכםםםם ונסיעה טובה ליייי תחזיקו לי אצבעות שאנלא ירדם על ה...הגה.. (ריינפ גם אתה!) יומטובבב

ריי חמוד....

כדאי שתקרא את המילים של השיר ותבין שיש כאן שיר בתוך שיר בתוך שיר בתוך שיר.... אם תתעמק במילים ולא כפשוטם תקלוט שעל פני השטח זה אולי שיר אודישנים אבל מתחת לפני השטח יש הרבה מאד רבדים שכולם קשורים למה שעבר בחודשים האחרונים.... החרם הוארק רובד אחד.... שאר הרבדים.... נשאיר את זה ליכולת הניתוח של הקורא.... וזה כל היופי בשיר.... הוא על פני השטח נראה פשוט אבל הוא לחלוטין לא..... לגבי המלודיה, אני חושבת שהיא כן מורכבת.... יש בה משהו נוגה (חיפשתי את המילה הנכונה ויאנה/נובה קלעה בול).... ובהחלט לא יהיה קל לנבחנים להתמודד איתה.... אז זהו... לא עוקצנית.... אבל אשמח לקבל ממך תגובה....

למעלה