בוקר טוב עולם מה שלום כולם?

שונית 7

New member
ושון צריך לשים את ההודעה שלך עם

תיאור השיר בהודעות נבחרות:לא יכול להיות תיאור יותר מדויק לשיר ממה שנתת פה!

shongold

New member
אני חושבת שצריך להתחיל עם משחק

ריאליטי חדש 'גאון נולד' הממ..חבל שבנמצא...אחד לדור! ותודה חמדמדה שלי

eilati27

New member
בוקר אור!!!!

אחחחחח.. איזה יום מהמםםםםם ג'קו תודה על בוקר מדהים!!!! (אםשר לחשוב שבילינו יחד...חחח...) תודה... על המתנה... השיר המדהים הזה והיוך יוצר דגול! וגדול! תודה לך!!! אוהבת אותך! מחכה לצרור שירים והפתעות ממך...! יום נפלא ומלא בהתרגשויות... כמו שלי מאתמול בלילה...

שונית 7

New member
בוקר טוב אילתי../images/Emo42.gifדמעות של אשר

לא יאומן
הוא חזר ובגדול ה-
שלנו

shongold

New member
בוקר טוב ונפלא אילתי יום מהמם אחותי

חחח הצחקת אותי....אבל כולנו חשות כך...קבלנו שיר מתנה וזה מקסים!

rifkin1

New member
טוב, עכשיו שמעתי את השיר שוב

והדעה שלי השתנתה לטובה כי אתמול הייתי קצת בשוק ולא הצלחתי להיכנס לשיר יותר מדיי ולא ממש התחברתי אליו...אבל אחרי שמיעה חוזרת...וחוזרת... אני יכולה להגיד בלב שלם שזה שיר מקסים אמיתי ולא כמו שירי האודשנים הקודמים שאולי היו יותר קליטים אבל אבל חסרי תוכן ןעומק...

shongold

New member
../images/Emo49.gif וטוב שהגעת לעת הזו..

את צריכה לצאת מתוך הנחת ברירת מחדל שהיא לא יכול לכתוב חסר תוכן ועומק...לאור הכרות רבת זמנים...

שונית 7

New member
סוף סוף לא עוד שיר פלסטיק שצריך

בשבילו שקיות..........
השיר יהווה מסנן רציני למועמדים של כוכב 5 :קשה לשיר אותו וצריך להיות ברמה הרבה יותר גבוהה ממה שהיה עד עכשיו

rifkin1

New member
הבעייה היא שהעם שלנו אוהב פלסטיק...

וזה מה שמעצבן אותי וגורם לי לחשוש, אבל אני כל הזמן חוששת אז אל תשימו לב אליי....

kapit5

New member
ריפקין-אני יכולה להיזדהות עם החששות

במיוחד לאור מה שעברנו יחד איתו. בגדר-לא לפתוח פה לשטן. אבל תחשבי שלמרות הכל בטדי נתנו לו ליצור בעצמו ולשיר את השיר-הם ידעו מה הם עושים. למרות האילוצים של תוכנית עממית ושיר קליט-הוא הצליח באמת ליכתוב שיר בעל משמעות מיוחדת לו ולנו מעבר לעניין עצמו של שיר אודישנים קליט.

שונית 7

New member
יש לך סיבות לחשוש אבל אל תדאגי

כל כך יטחנו אותו המועמדים שגם רמה גבוהה כזאת תקלט!זה ממש גאוני! הרעיון ! אל תשכחי שגם נרדם נקלט והוא נבחר ומושמע לעיתים קרובות בערוץ 24!

raynp

New member
מישהו יכול להסביר לי על מה כל הרעש?

בוקר טוב לכולם! כמותכן גם אני האזנתי אתמול לשיר האודישנים החדש בביצעו של ג'קו, כמה וכמה פעמים אם יורשה לי לומר, וכל מה שיש לי לומר: אכזבה! כלומר, השיר אכן נחמד אבל אני ששמעתי כמה משיריו של ג'קו ציפיתי להרבה יותר... והתגובות שלכן הפליאו אותי עוד יותר. יצירת מופת, שלום חנוך הבא... עדיין לא הבנתי איך בכלל אפשר לנתח שיר כזה ואני אישית עדיין לא מצליח להבין את ההבדל בין שיר האודישן הנוכחי לבין קודמיו. (מעניין אם הפעם אני קבל תשובה נורמלית ולא עוקצנית)

eilati27

New member
ריינפ יקירי...

אין לי תגובה אליך... אלא שאלה... אם יורשה לי... ואשמח אם תענה בכנות... אמרת לנו שמאכזב אותך שאין כלום... שאין חדש.. שאתה כועס ומאוכזב ומרגיש כמו "עובד לחינם" (אני לא מצטטת אותך אלא מנסה פחות או יותר להזכר בתגובותיך) הפעם סוף סוף.. יש חדש... הוא יוצא בישר חדש,פרוייקט שיושמע לאורך כל האודישנים... סוף סוף משהו טרי.. סוף סוף קצת נחת... למה אתה מנסה לקלקל את זה???

raynp

New member
האם אין לי זכות להביע את דעתי

על השיר כמו שכולן עושות??? בשורה התחתונה שיר האודישן הוא מאוד נחמד אבל אני חוזר ואומר שקצת התאכזבתי מפני שלדעתי יג'קו הרבה יותר מוכשר וכבר ראינו למה הוא מסוגל...והוא מסוגל ליותר. אולי מפני שזהו שיר אודישן לא נתנו לו את החופש לתפלסף ולזרום איתו עד הסוף...זו הרגשתי.

שונית 7

New member
ריי בטח שיש לך זכות אתה יקיר הפורום

שלנו! אבל תקשיב בלופ שוב ושוב לשיר ותנסה להבין את ההתרגשות שלנו!

raynp

New member
אני בהחלט יכול להבין את ההתרגשות

של כולם. סוף סוף יש משהו חדש ומרענן ואני מבין למה כולם אוהבים את השיר. יש חדשות טובות וסימני התקדמות ואני מקווה שזו התחלה של קריירה מאוד מאוד מוצלחת. ג'קו עבר תקופה לא קלה בכלל וכל הכבוד לו שהצליח להתרומם חזרה ולרצות להוכיח לכולם שאולי הוא עשה טעות אבל שכולם גם טעו לגביו.

שונית 7

New member
../images/Emo13.gifאתה../images/Emo47.gif כל הכבוד לך../images/Emo140.gifהבנת את

כוונתי

למעלה