בוקר טוב שישיים יקרים

bimbo.

New member
בוקר טוב שישיים יקרים../images/Emo141.gif

מכיוון שאיננו נפגשים היום פיזית, אני מקווה שנרבה להפגש וירטואלית. כל הסיכויים שבששי הבא יהיה מזג אוויר נוח, לפחות לא סוער כל כך. ונראה לי שיש סיכויים שיותר אנשים יבואו. אז נצטרך להתפקד שוב. אני חושבת שכדאי לעשות את זה ביום רביעי. אז כולם ידעו פחות או יותר אם יוכלו לבוא.

maxima

New member
בוקר טוב בימבו ובולם....../images/Emo186.gif רוח

ואבק נוראי.... עד יום ששי הבא....... הרבה מים עוד יזרמו בירדן יום נהדר לכולם

yaely2

New member
מנהל
בוקר טוב כולם עם המון כיף ../images/Emo141.gif

בוקר טוב
, זו כבר ההודעה השנייה שלי הבוקר. אתמול בזק ניתק אותי באמצע הודעה (קוס'נם בזק) היום "האקר" הידמים לי את המחשב (קוס'נם האקר). הייתי צריכה לכתוב שוב מה שכתבתי. שם כתבתי שכל מילה של בימבו - בומבה
. בימבו אני מסכימה איתך בכל (פה) אות. ד.א המילה קוס'נם בחונגרית = תודה
. אני ממוצא הונגרי. אוהבת יעלי

נֵנָה

New member
בקר טוב ../images/Emo140.gif של יום סוער ../images/Emo121.gif

בוקר בו נעים להישאר קצת יותר במטה ולהתכרבל מתחת לשמיכה. אחר כך להכנס מיד אל האינטרנט המבורך ולהתבשם מברכותיהן של בימבו פצצת
האנרגיה, מקסימה מלאת הקסם
ויעלי האוהבת
שלי בפורום הכי מקסים בתפוז
בקר טוב
גם לכל המציצים והמציצות שטרם השמיעו את קולם
= קוס'נם
כפי שאומרת יעלי... שאתם כאן אתי
שלכם
לייצ'יק

נֵנָה

New member
צ'טערת, אבל עכשף אני לכת ת'לבש

ויוצאת עם סבּצ'קות שלי לסיבוב סוער ולברך ב-קוס'נם גם את הרוח

emmy5

New member
בוקר טוב ,עכשיו שכמעט כולם כאן..

קס'נם ספן... .אבל אם יעלי אומרת קוס'נם שיהיה כך ,בטח היא יודעת ..לא אמנתי שהמילה הכי קרובה אלי זו דווקא קוסנם .. איזה קללה ?איך שאני לא יודעת ?הרי זה המינימום שאני חייבת לדעת בהונגרית.. ישנתי מצויין בלי שום דאגות ,והיגעתי למרינה וירטואלית ... מואאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא כמה טוב לראות את כולכם ... כוס'נם חברים
(שפת בעלי הונגרית)

נֵנָה

New member
../images/Emo41.gif קוביזם - ורדים ../images/Emo6.gif

מזמן לא הבאתי לכם תמונות יפות

נֵנָה

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif טיפה ../images/Emo182.gif

הקודם היה כמובן כדור הארץ ...

נֵנָה

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif מגדל ../images/Emo103.gif

נֵנָה

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif נורה ../images/Emo62.gif

נֵנָה

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif פלפלים ../images/Emo103.gif

נֵנָה

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif תפוחים

נֵנָה

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif רולטה

נֵנָה

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo103.gif

maxima

New member
ננה........הכל מרובע???

תארי לך איך תיסע מכונית עם רבעלים....

מנורה

New member
בוקר טוב../images/Emo186.gifויום נעים../images/Emo183.gif

למרות שקשה לקום בבוקר אני רצה להתעמלות את שמלת הנשף שמתי בארון ואני רצה להתעמלות

ora11

New member
בוקר טוב ושבת שלום יקרים../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif|לב

בוקר טוב קרררררררר נכנסתי לברך לפני שאני הולכת לעבודה אסיים נשעה 16:00 תשמרו על חום בבית ובלב. ונתראה בערב.

למעלה