בוקר טוב שישיים יקרים

emmy5

New member
ora11 ../images/Emo24.gif../images/Emo25.gifאת ממש מותק

כולם מותקים ,אני גם ארוץ למטבח אבל הכיסה הזה יש לו משהו משהו ..... כל כך טוב לי כאן

yaely2

New member
מנהל
אמי את גדולה ברוח ורכה בשנים ../images/Emo140.gif

yaely2

New member
מנהל
זה לא ההאקר "קוס'נם" זה המחשב

שוב בוקר טוב, לאחר מאבק ממושך גיליתי "מי נגד מי" זה המחשב נגדי. פשוט נעלם הכתוב מהמסך והמחשב ממשיך לפעול. צלצלתי לטכנאי והוא אמר שאהדק את החיבורים - זה לא זה. מכבה, מדליקה, מכבה מדליקה פתאום הוופ...אני אתכם. יעלי

offe

New member
מפקד תושבים

בוקרררררררררררטוב, קר בחוץ, לפני הכל פותחת כמו מסוממת את המחשב,ולפורום, אפילו לפני שתיית כוס
,ואז באורח פלא נעשה חם ב-
לקרוא מה כל אחד כותב. גם אני מתבאסת שלא התקיים המפגש - אין טוב בלי רע, גשמי ברכה טוב וביטול הפגישה רע, אך עוד יבואו ימים יפים. offe

yaely2

New member
מנהל
בוקר טוב אופי, איזה כיף לראות../images/Emo23.gif

שלום לכולם, טוב לראות אותך אופי. אומרים ש "אין אדם מתקנא, לא בבנו ולא בתלמידו" ואני כל כך מאושרת ושמחה שנכנסת לפורום בדיוק במקום המתאים. יעלי

bimbo.

New member
אופי יקרה, אני מאוד שמחה שכך

את מרגישה לגבי הפורום. אני מרשה לעצמי לכתוב בשם כולם, שהפורום מחזיר לך
גדול

שרה16

New member
בוקר טוב ושבת שלום../images/Emo141.gif

רוח איומה שהפילה המון ענפים,וגשם ואבק ואובך,זה מנת חלקי. כל הגינה שלי מלאה בענפים ועציצים הפוכים. וחוץ מזה מרקיז,הכל בסדר..

yaely2

New member
מנהל
שרל'ה ברוך בואך אלינו../images/Emo24.gif../images/Emo47.gif

שלום שרה, ברוך בואך אלינו בדרך המוגנת, היינו דרך הפורום. חייבת לרוץ לקניות. האצבע כבר הייתה לי על סגירה, איזה כיף שראיתי אותך. להתראות. יעלי נ.ב אוף, עוד פעם האייקונים לא עובדים בחלק הזה.

emmy5

New member
כמה טוב לראות את כמעט כולם כאן

חסרים לי כמה ,היום יש לי ממש מעט עבודה ,קניות נקיון תסרוקת ...עשיתי אתמול אני חייבת לעשות אוכל ...טוב הם יכולים להיות בדיאטה ...להיום אני בפגישה וירטואלית עם החברה ...איזה יום יפה ,יום הולדת ...

bimbo.

New member
העיקר, שרה, שאת תשארי../images/Emo140.gif

איתנה וזקופה (חבל שאין אייקון של ברוש)

redredole

New member
בוקר טוב לכולם ../images/Emo186.gif../images/Emo113.gif../images/Emo168.gif

איזה מזג אוויר קיבלנו. התריעו, הזהירו אותנו וזה הגיע, חורף במלוא עוצמתו. רוחות אבק והגשם מגיע. טיפות הגשם נופלות על ראשי - B. J. Thomas "Rhythm Of The Rain" by The Cascades הנעימה מתוך הפנתר הוורוד

נֵנָה

New member
../images/Emo186.gif../images/Emo182.gif../images/Emo188.gif../images/Emo183.gif../images/Emo121.gif ../images/Emo6.gif

נעשה לי חם בלב, כשהרוח מיבב, כי הוא בחוץ ואני ליד המחשב. ו-
לרדרד על השיר המלבב.
אגב, ניסיתם פעם לצאת עם שתי כלבות ומטריה, בגשם וברוח, למכולת ... לחזור בתוספת שקית קניות ולשמור שהברדס לא ייפול מהראש .... ? שלכם
לייצ'יק לא??? אז, אל תנסו ...
זה לא ילך ...
תלכו פעמיים, זה יותר עדיף

emmy5

New member
ננה ,אני יכולה לראות שכלב אחד מושך

אותך ,אחד שמאל אחד ימין הרוח מושך אותך למלע
WOW

yaely2

New member
מנהל
תודה לך על הפינוק, ותודה על השיר

שלום רדרדול,
תודה על הפינוק. אני אישית מאוד אוהבת שירי ארץ ישראל ומעט פחות את שירי שנות השישים. תודה שהכנסת שיר ישראלי שנהניתי ממנו ואז..... קוס'נם בזק, קרתה לו תקלה. משבת עד היום 4 פעמים הוציאו למנויים שלהם את הנשמה. רדרדול, אתה מה 'כפת לך תמשיך בבקשה להביא שירים. להתראות בפגישה. יעלי

emmy5

New member
יעלוש , לנו יש עכשיו בזק עלחוטי

יותר זול ויותר יעיל

emmy5

New member
REDREDOLEתודה על השירים הנפלאים

בוקר טוב חבר ,איך אתה מרגיש? תודה על השירים הנפלאים במזג אוויר הזה.. עכשיו חם לי בלב ..

למעלה