בוקר טוב 2
<---???

אני מצטערת...

אני עדיין מתקשה להבין מה הבעיה. צר לי שאתה מרגיע פגוע אבל, זה אפילו לא עניין של ותיקים.. הוא פשוט דיבר על אנשים שזכורים לו בראש יותר מאחרים.

zbi

New member
אני לא פגוע זה מעניין לי את התחת

אני לא אוהב שקוראים לי לא איכותי בגלל שהעלתי לפה סירטונים נגד האהובים שלכם ובגלל שאתם המקובלים הראשונים ממש מגעיל

אם זה מעניין לי ת'תחת אז אל תתלונן

ותבלבל ת'מח. יתרה מכך, אל תתלונן ותמציא שטויות לא נכונות ותדבר בצורה כזו כשאנשים מנסים להסביר לך הכי יפה שיש.

poseidon111

Active member
קוראים לך לא איכותי בגלל הסיגנון ובחירת

המילים.אל תיתן לעצמך הנחות. אני לא יודע כמה אנשים העלו פה סרטונים מכל הסוגים ומכל המינים. לכל דבר יש מקום המיועד לו.למה לא בדקת זאת מול המנהלים?

zbi

New member
שימו לב מי משתתף בחגיגה שלכם

חצי אחוז מהפורום איפה כל שאר חברי הפורום? אין להם מה להגיב הם לא מקובלים

noaxxx

New member
בתכלס סוזי..

אני חושבת שבצורה שזה נוסח.. זה קצת לא נותן הרגשה טובה לחברים שמסתובבים בפורום היום, ולא חשוב מה דעותיהם. אני זוכרת את התחושה כשאני הגעתי לפורום האח בפעם הראשונה, וזה היה די דומה למה שהוא מנסה לומר כאן.

easternstar

New member
אבל נועה, דיברתי רק על הזמן המאוד אחרון

דווקא כללתי אותך בין האהובים עלי מבחינת דיון אבל לא רציתי לשקר. האם רצית שאכתוב שמה שהיה פה בפורום בזמן האחרון הוא פורום שנעים להיות בו? אני יכול לשקר. לא רציתי.
אמרתי בכנות מה אני מרגיש.

אני מזה לא רואה את זה ככה

גם אני הייתי חדשה פה פעם. חוץ מזה, אין מה לעשות, הרבה חדשים שבאו לפה באמצע העונה, קיבלו קבלת פנים נעימה, לפי מה שאני ראיתי. ואלו שנשארו פעילים יותר קל לזכור את השמות שלהם. אני לא מוצאת משהו לא בסדר בהודעה של כוכב. זו החוויה הפרטית שלו בפורום, להסתכל על זה כמקובלים ולא מקובלים זה מוזר לאללה. ולמרות כל זה, אי אפשר להתווכח עם הרגשה של בנאדם, אז גם כשאמרתי שזה ממש לא אישי, לא ממש נעניתי בצורה יפה.

adiyon2

New member
גם אני לא מדור המייסדים

וגם אני לא הוזכרתי, אבל לא מבינה מה על מה הרעש. יש פה אנשים שהיו ראשונים, החזיקו את האור דולק, וכוכב רוצה להודות להם. קצת יצאתם מפרופורציות. אפשר לחשוב שמישהו כאן מקבל כסף או פרס על זה שמזכירים אותו. כוכב, סוזי, וכל אלה שלא הזכרתי, אני מאוד מתרגשת לקרוא את מה שאתם כותבים עכשיו. תמשיכו, תמיד יהיו כאלה שזה לא ימצא חן בעיניהם.

easternstar

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo24.gifadiyon ברור שלא הזכרתי את כולם

הרי כתבתי שאני מתחבר לחלק נכבד של החברים שהגיעו לפורום אחר כך.
הזכרתי רק את ההחלה שלנו כפורום. בהתחלה תמיד חשבתי עליך כ"עדי" בגלל תחילת הניק. אח"כ כתבת שאת "לא עדי".. תודה לך על המילים החמות והדיונים בפורום.
במיוחד עבורך. במצב רוח נוסטלגי

רינתי77

Active member
נועה, ממה שאני ראיתי את השתלבת יפה מאד

פה בפורום ועד כמה שהבחנתי מעולם לא התעלמו מהודעותיך או חלילה תקפו אותך בשל הדעות שהבעת בהן. אנשים מתקרבים לאנשים שקרובים להם בדעותיהם, וכאן בפורום זה לא שונה. אינך יכולה להתעלם מהעובדה שיש אנשים שמטרתם היא לישות פרובוקאציות ויש כאלה שמשתמשים בשפה מכוערת מאד ומאד לא נעים לקרוא אותם, אבל הם מתלוננים אם מעירים להם...

noaxxx

New member
לכולכם../images/Emo2.gif כנראה שלא הייתי ברורה קודם...

כשאמרתי "זה קצת לא נותן הרגשה טובה לחברים שמסתובבים בפורום היום" אולי היה נדמה כאילו התייחסתי לעצמי ושנפגעתי או משהו כזה... אז ממש לא. רק ניסיתי לומר שאני מבינה למה הוא מתכוון בפן אחד של דבריו.. כנראה שיצא לי מגושם
התכוונתי רק לקטע עם הותיקים, שברור שהפריע לו, ואני לא מתעסקת עכשיו אם זה נכון או לא, מוזר או לא, והתייחסתי לזה מנסיוני האישי בפורום האח. לגבי השפה הלא נקייה ברור שאני מסכימה שזה לא לעניין וגם, אם שאפולי מחקה לו סרטונים אני בטוחה שהיתה לזה סיבה טובה ומוצדקת. מקווה שהבהרתי את עצמי

למעלה