בוקר טוב

alifoot1

New member
בוקר מעולה !!../images/Emo13.gif../images/Emo42.gif

איזה טוב ישנתי חבל על הזמן.....טוב אוכל אוכל אוכל.. אני מטורף על אוכל הודי... קארי אם עשוי טוב....טעימה ראשונה ואני לעיתים מרגיש צורך לעצום עיניים ...... דגים גדולים ומלאי טעם.. פירות ים וסרטנים... פירות טרופיים... אננס טרי למשל.. גלידות כמו רום וצימוקים או פסטוקים טובה עושה לי את זה שניצלים שהרגע יצאו מהמחבת... לזאניה טובה עם תרד ... סושי מפיל אותי לפעמים וחומוס טוב זה כבר לא נחשב ...... ועשר אצבעות עדיף .... יום מעולה

מייפלס

New member
בוקר טוב

כל דבר חלקלק ו\או נמס עושה לי את זה . שוקולד עם מרקם כזה רך שנמס מיד על הלשון , או מילוי נוזלי או רך בפנים סושי . פירות ים .

lililove

New member
בוקר מצויין

"לכל זמן ועת לכל חפץ" (קהלת) בגלל שאני לא מבינה גדולה באוכלים (ויסלחו לי אוכלי הבשר), סטייקים לא ממש עושים לי את זה, אז גם דברים פשוטים יש בהם מן השמחה לגוף- אם הם מגיעים בדיוק בזמן. כשהמתוק מגיע בדיוק ברגע שהלשון מדמיינת מתוק כשהסלט הטרי מגיע כשלשיניים בא לפצח משהו ושפיך כשיש חשק לבלוע (לא התאפקתי
) יש כמה מנות שאכלתי במהלך השנים ואני זוכרת את תחושת העונג בגוף. איזה סנדוויץ עם עגבניות מיובשות שאכלתי באיזה יריד אוכל ושבא לי אז בזמן, מנה של אורז ועוף בקארי אצל אורנה ואלה, שגם עשתה חיוכים בבטן. והדברים שאני הכי אוהבת, כבר ציינתי אותם כאן אי אילו פעמים (ראי סקר הסולטן
מאתמול). הכי אוהבת- אוכל לנפש. שיהיה בוקר טוב :)

honey bundle

New member
הרבה דברים בחיים קשורים בתזמון

או שיש לך את זה או שלא בדיוק כמו שימוש קולע באייקונים
בוקררר טוב

בוקר טוב ../images/Emo96.gif

אחלה יום לכולם אמממ שאלה קשה,בעיקרון אני אוהב אוכל פשוט אז שוקולד טוב וטעים או מנה פלאפל חמה או חומוס לניגוב טוב או בשר עסיסי שירד מהמנגל עכשיו ועדיין מרעיש מהבישול חמין טוב בשבת עם הריחות שלו אחחחחחחחחחחחחחח שקשוקה חמה עם לחם שחור אחיד רק לנגבבבבבבבבב אותהההההההה אוכל איטלקי טוב דגים שונא,פירות ים לא אוכל שומר כשרות מכל הבחינות

honey bundle

New member
מתה על שקשוקה יאממייי

אבל היא לא עושה לי את זה
סטייק עסיסי ואדום עשוי במידה הנכונה חם מהגריל בלי רטבים כבדים ומיותרים בביסים קטנים שנמסים בפה
פסיפלורה על מגוון צורותיה
מולים בחמאה ותמיד יכולה להופיע איזו מנה מפתיעה במסעדה שתופסת אותי לגמרי לא מוכנה, מוציאה אותי מהריכוז ומשטף השיחה.

בוקר טוב

ביום שבת אכלתי לי ארוחה דשנה, לא זכור לי כי היה איזה הבזק לכיוון הכוס שהיתה לידי (יכול להיות שהיה טעם מוזר לבירה, מצד שני), טוב, בכל מקרה, לא על זה רציתי לדבר איתכם. . . . . . . . . אה, כן, בנוגע לסכו"ם או עשר אצבעות, אכלתי מנה מטורפת של סטייק עם שרימפס ברוטב (בלה בלה בלה), וצורת האכילה היתה לאכול את הסטייק עם סכין ומזלג, עד שלא עומדים בזה יותר, מניחים את הסכו"ם ומתחרעים בידיים על שרימפ, ועוד אחד, ואז חזרה לסטייק, ולשרימפס. ולסטייק.... ולשרימפס.. ול...
יום טוב שיהיה לכם.. ג'יזס... <אני מתחיל להבין את כוחו של האמוטיקון
.. זה ממכר, חייבים למצוא תרופה..>

Capariya

New member
בוקר מעולג' ../images/Emo42.gif

יש משהו במאכלים שמעוררים בי זכרונות שהופך את הטעם לאפילו יותר מגרה, ואני גם ככה ידועה בתור מישהי שאוכל נורא מגרה אותה. כמו אספרסו לדוגמא (וכן, אני יודעת שזה לא באמת מאכל) שתמיד מזכיר לי את החודש ההוא באנגלייה עם האיטלקי ההוא שהבעיר אותי לגמרי ולימד אותי איך לקחת שלוקים קטנים קטנים, לגלגל אותם עם הלשון בחלל הפה כדי להרגיש את הארומה והטעמים, ולבלוע לאט רק אחרי שזה כבר לא כל כך חם. או מנגו. שלעולם יזכיר לי את כל הקייצים האלו שאני יושבת ערומה מול המזגן, עם המנגו שלקח לי לפחות חצי שעה לבחור אותו מכל הערימה, מסניפה אותו עד שאני בטוחה שעוד רגע לא ישאר בו ריח ורק אז מתחילה לכרסם אותו. ולהחזיק אותו בין הידיים, כשכל הבשר המתוק מטפטף ונאכל,והגלעין החלקלק בורח בין האצבעות ונופל לי על החזה... או העוגת גבינה ב- Coca (ז"ל), עם האחר צהריים החורפי של יום שבת. שסתם שיעמם, וסתם רצינו לאכול, וסתם הגענו לשם. ואז נגמר כל הסתם בעולם. עם הצבעים והריחות והטעמים והמערבולת הקטנה הזו שנוצרת בתוך הכוס זכוכית כשמוזגים אליה יין אדום. והעיניים של הבעלים כשהוא הסתכל עליי אוכלת את העוגה ההיא. בעיקר העיניים שלו, אבל גם המשפט הזה שהוא אמר לי במבטא צרפתי 'אין מחמאה גדולה לטבח מאשר לראות אשה יפה עושה אהבה עם האוכל שהוא יצר'. וזה הרי כל העניין, לא? לעשות אהבה עם האוכל... Capariya, שנהייתה נורא רעבה פתאום

honey bundle

New member
קפארררררררררריה

חזרת ובגדול. אני עדיין תקועה בתמונה מאתמול
יין אדום יכול או להרדים אותי או לחרמן אותי

למעלה