בוקר טוב

מנורה

New member
בוקר טוב ../images/Emo30.gif../images/Emo132.gif../images/Emo140.gif

כוחו של גבר כוחו של גבר אינו נמדד ברוחב הכתפיים שלו, הוא נמדד בכמה נפתחות זרועותיו לרווחה כדי להקיף אותך. כוחו של הגבר אינו בעד כמה עמוק טון דיבורו, אלא במילים העדינות שהוא לוחש. כוחו של גבר אינו נמדד בכמה חברים יש לו, אלא בכמה חבר הוא עם הסובבים אותו. כוחו של גבר אינו נמדד בכמה נכבד הוא בתפקידו, אלא עד כמה הוא זוכה בכבוד בביתו. כוחו של גבר אינו נמדד בעד כמה חזק הוא יכול להרביץ, אלא כמה רך ומלטף מגעו. כוחו של גבר אינו נמדד בכמות השיער המקשטת את חזהו, אלא בלב המסתתר בתוככי בית החזה שלו. כוחו של גבר אינו נמדד בכמה נשים היו לו, אלא בשאלה האם הוא יודע באמת לאהוב. כוחו של גבר אינו נמדד כמה נשים הוא התענג , אלא לכמה נשים הוא הצליח לגרום עונג.

odo13z

New member
לא דיברנו עוד.../images/Emo55.gif

לא דיברנו עוד על אהבה ולא ירדנו אל סופה, אין דבר, הלחם לא יחסר מחר ראשך תניח על הכר. אני רוצה לקום איתך ללטף אותך, לאט, לאט, אותך. לא דיברנו עוד על הזיקנה ולא תיארנו את חינה, אין דבר, התופת לא יבער מחר, ראשך תניח על הכר. ציטוט לא מלא.

shkedud

New member
מקסימוש - המלים של אהוד מנור

ואל תכעסי עליי שאני מתקנת

yuli139

New member
../images/Emo24.gif מנורה אוהבת כל כך לקרוא את

הדברים שאת מביאה. ממהרת לשעור אנגלית ומקווה להתחיל בחיי שיגרה ולשתף אתכם במעט מחוויות הטיול לארה"ב.

maxima

New member
מנורה ...מילים יפות...../images/Emo13.gif השאלה

האם הגברים יודעים זאת או רק הנשים...

odo13z

New member
הייי מקסי.../images/Emo140.gif את יודעת....

אין גבר מושלם אין אישה מושלמת הכל תלוי בעיני המתבונן....לא ?

maxima

New member
אודו... מסכימה איתך בענין

שאין אדם מושלם ושהכל בעיני המתבונן אבל..... איך תתבונן על גבר שמכה את אישתו?? האם זה תלוי בעיני המתבונן האם מישהו יכול לומר שזה ליטוף או שיש כאן אהבה?? נתתי דוגמה קיצונית כדי להדגיש שלא תמיד הכל העיני המתבונן

shkedud

New member
"כוחו של גבר", למה תמיד גבר הולך

עם כוח? אולי מתחבר לכוח הפיזי? כוחו של גבר? דווקא ברַכּותוֹ, ביכולת הקשבתו, ביכולתו להרגיש (גם דברים קשים) ביכולתו לתמוך ולפרגן ביכולתו להרשות לעצמו חלש ולא להיבהל מזה מייד - מישהו מכיר כזה?
ווואייי - איזו כבדה אני היום

shkedud

New member
ועוד משהו - גברים מכים הם גברים

אומללים, חולים, והם מתחברים מצויין לשריטות של נשים מוכות. גבר מכה הוא אדם מסוכן, שזקוק לטיפול או לבידוד. הרבה פעמים אינו מסתפק בהכאה, ולא נרגע עד שיש רצח כועסת ומרחמת בו זמנית

maxima

New member
אביב...שמישהו רק יחשוב

להרביץ לי...אני מכסחת אותו... כמו דשא...

אנימו

New member
בת אל- אני המומה מהקביעה שלך בענין

הנשים המוכות....אין דבר כזה . אולי לשם תשלום בעולם של סטיות....

למעלה