בוקר טוב

p a l o m a

New member
../images/Emo10.gif גם אני מוחה בכל תוקף על

הקביעה הזאת . בת אל. מאיפה שלפת את הרעיון הזה? אני מודה שמתוך ידע אישי כלומר, גרו כאן ממש קרוב הרבה מאד עולים מרוסיה , כל פעם התחלפו דיירים בשנות ה90 שהגיעו מכל מיני מקומות מברה"מ לשעבר... הגברים השתכרו והיו ממש מפרקים את הרהיטים ובהזדמנות גם מחטיפים לאשה, לילדים להורים הזקנים.. פעם יצא לי לדבר אתם והם אמרו שלא עושים מזה ענין "כי מסכן הוא השתכר ולא ידע מה קורה איתו" "ככה זה ברוסיה.."

p a l o m a

New member
אולי לא הסברתי את עצמי כמו שצריך

כוונתי היתה שהנשים האלה שבעליהן השתכרו (ולדעתי לא היום בכלל יהודים אלא אוקראינים בכל המקרים!) "השלימו", עם מצבן האומלל, ולמחרת ראית אותם הולכים יחד כאילו כלום לא קרה.. אבל לומר שהן נהנות מזה שמכים אותן?

חיניה

New member
מקסי יקירתי איך תקראי למושג

האידיוטי "רצח על רקע רומנטי" עזה כמוות אהבה???ובקשר לתאור הגבר המושלם: איפה יש כזה? אני לא ראיתי למרות ככתוב:"נערה הייתי וגם זקנתי"...שיהיה לכם יום טוב

maxima

New member
חיניה כמו שכבתבת..המושג האידיוטי

גבר מושלם...יש רק בדמיונן של הנשים אבל ...אם לומר את באמת גם אנחנו לא משולמות איך יתכן שנהיה מושלמות אם נוצרנו מצלעו של מי שהינו מושלם...

shkedud

New member
ולי יש שאלה לחברים בפורום, היום

ראיינה אותי תלמידה. היא עושה עבודת גמר בסוציולוגיה, ובין שאר השאלות בראיון היא שאלה: מהן לדעתך 3 התכונות החשובות ביותר? אז אני שואלת אתכם, חברה - מה לדדעתכם 3 התכונות הכי הכי חשובות? כל התשובות יתקבלו בברכה, כמובן...

שקדוד, אני יכולה לסכם לך ב-3 מילים

ןאהבת לרעך כמוך, עכשיו אפרט, יושר, הגינות, ואהבת!!!!

אפי 7

New member
אסור, אסור להיעדר ולו ליום אחד ../images/Emo6.gif

מהפורום - רצה כל הזמן אחרי ההודעות - תופסת אותן - אולם התאים האפורים לא מצליחים להפנים כל כך הרבה חומר - נו, שיהיה. העיקר ההנאה בכללית. קודם כל - בוקר נעים וחביב לכולם - שיהיה נעים כולו. תפסתי את הטלפונים המטרידים, והנה תסריט כשאני מקבלת טלפון כזה: טררר טטרררר הלו - שלום - כן - מי זה? תדעי לך שנבחרת וזכית במתנה נפלאה - הפיוזים שלי מתחילים בפיצוצים קטנים . מה את אומרת? איזה שיגעון! כמה אני שמחה שזכיתי במתנה. (בקול ממש תיאטרלי). כן, אפשר לפרט לך? פרטי, פרטי חמודה, אני כל כך מאושרת שזכיתי, אף פעם לא זכיתי בפרס, את הראשונה שמעניקה לי. טוב, תראי יש תנאים מוקדמים. לא רוצה תנאים, אני חיה ללא תנאים. רוצה מתנה וזהו. הבטחת - תקיימי. אבל תראי גברת. שום גברת, הבטחת לי מתנה, איפה אוכל לקבל אותה. תבואי אלינו למרכז ותקבלי. אבל בלי תנאים, נו, מה זה מחייב אותי? הרצאה ובסופה תקבלי מתנה. לא רוצה הרצאות, כבר נמאס לי מהרצאות, שומעת המון הרצאות: רפלקסולוגיה, גרפולוגיה, מודעות עצמית, די. גברת, אבל בלי הרצאה אין מתנה. אני כבר כועסת עליך מתוקתי, את לא יכולה להעיר אותי מהשינה, להודיע שקבלתי מתנה, לתת לי לקפוץ עד התקרה משמחה, ופתאום תנאים, הרצאה. כן, אבל זה הולך ביחד. שום ביחד - ואגב ילדתי, תפסיקי לשגע את האנשים, נכון, נכון, את עושה את עבודתך, רוצה להרוויח כמה שקלים, אני מכבדת אותך, אולם תאמרי לאלה שיושבים עליך, שיפסיקו לרמות, לטרטר, לשגע אזרחים תמימים שעדיין מאמינים במתנות חינם, ושיפסיקו המנהלים שלך לעשות כסף שקר על הגב שלנו. המסכנה, בוודאי מתפתלת בכסאה. הייתה בטוחה שאני ביד שלה, כי מאוד שמחתי ובוודאי הייתי חותמת אצלהם על כל טופס שהיו מגישים לי (שמאחוריו מסתתרת הוצאה של אלפי שקלים) וזאת כדי לקבל איזה סוף שבוע במדבר סהרה. רגע, רגע, מאיפה בכלל יש לה את הטלפון שלי? מעניין. אז השגיחו על כל טלפון שאתם מקבלים - ואולי פשוט תטרקו. המשך יום נעים אפי

p a l o m a

New member
אפי.. אני לעומת זאת חותכת ענין

בקצרה - ואנטיפטית לאללה: במשפט השני אחרי שאומרים לי "שלום אנחנו...." אני עונה, "תודה אבל איני מעוניינת וכל טוב..." מה שנקרא "לא נותנת להם להוציא משפט מהפה"................

אנימו

New member
והכי אני "אוהבת" את הפמיליאריות

בה ניגשים לענין.... יודעים את שמי שנאמר בנימה כאילו מדברת עם חברה מהגן.... בשניה הראשונה אני נופלת בפח ואז מסתבר משדברים מ...עיתון...., מחברה...וכו'. גם אני למדתי לקטוע את השיחה באיבה!

odo13z

New member
לא נעים../images/Emo9.gif אבל

אני מזהה אותם במילה הראשונה. לא נותן להם להגיע למשפט השני. אומר : סליחה. רגע. הקשב/י נא איני מעוניין. וסוגר. לפעמים הבת שלי מעירה....אבא...אתה כזה אנטיפת. מה לעשות . זהו.

נֵנָה

New member
היי כולם ../images/Emo6.gif עד כאן הגעתי בינתיים

ופה גם אגיב לפני שאני ממשיכה. איזה כיף להצטרף אליכם ולהינות מכל הדברים הנפלאים שאתם מביאים. מנורוש ושקדוש עם הדברים המאלפים על כוחו של הגבר, אודו עם השירים הנפלאים, הערה קטנה לבת-אל, אין מצב כזה שאשה תאהב שמרביצים לה. יש אולי נשים שרואות בכך סימן שהבעל מקנא כי הוא אוהב ולכן מקבלות את זה בהכנעה וב"הבנה", אך כולנו יודעים שלא כך הוא... לאפי החמודה, בקשר לטלפונים שמציעים לך מתנות חינם, אם אינני ממהרת במיוחד, אני דוקא עושה את עצמי כשמתעניינת מאד, וגוררת את הטלפנית לדבר ולדבר, אם כבר הפריעה את מנוחתי, לפחות שתתאמץ ותדבר ותשתדל ותבזבז גם את זמנה עד הסוף, וכמובן בסוף שורת המחץ "כן, שמעתי הכל, לא מעוניינת, וסוגרת את הטלפון..." וכמו שכולנו יודעים "אין מתנות חינם..."

ע ו מ ר 4

New member
אודו.....

גם אני נהפכתי לאנטיפטתית....בגלל שכאלה. זה מתחיל בתחילת הערב בשאלה אם אני מעונינת שיבואו להדגים לי איך עובד שואב אבק...לא מעונינת.למה לא?גברת(מי גברת?)....כי אני לא מעונינת...ושוב...ואז אומרת כזה לא רוצה....שהם מבינים.כמה דקות חולפות וכבר קוסמטיקאית בדרך אלי...את לא צריכה לעשות כלום רק לתת לה לטפל בך.לא מעונינת.למה?כי אני יפה ככה ולא רוצה....אצלי קוסמטיקאית...למה?...ככה. ועדין באותו ערב מציאים לי את חלום חיי....8 מתנות שכל אישה רוצה...וכו וכו..... ואם לא די בכך....כמעט בחצות....מטרד נוסף...בדיקת מיקרוגל...wow..איזה מנה היא קיבלה.... אז אני אנטיפתית.וטוב לי ככה.......

מזל שאין לך פקס, כי אז בשעה 02:00

או ה= 03:00 הוא מצלצל, ואיזה עשר פרסומות צצות להן (כ- 10 דפים ללילה). לכן מזה שנה שהפקס שלי מנותק. נתתי הוראה לבזק ודפי זהב, למחוק את המילה טלפקס ליד שמי בספר הטלפונים, וכמו כן למחוק את שמי מספר הפקסים. ועד שיצא ספר חדש של דפי זהב, הפקס נשאר מנותק. אני מחבר אותו רק ע"פ התראה.

odo13z

New member
אפי , יפה. וכל הכבוד על ההקלדה

הארוכה. מתאר בדייקנות את הרמאים ה"מודרניים".

אפי 7

New member
תודה אודו - אולם אני איני טורקת

אל תשכחו שלמדתי משחק - ואני מאוד נהנית לעשות ממש סקצ' מהקטע, והטלמרקטית לא נעלבת בסופו של דבר אלא גם צוחקת, מה שאומר שאני מוודאת לה שהיא אינה אשמה בהתנהגותי, אלא עושה עבודתה נאמנה - וכל עבודה מכבדת את בעליה - אלא רק הממונים עליה. כמה מכם מתבאסים שמישהו טורק להם את הטלפון בפנים - וזה קורה - ואל תעשה לחברך את אשר אינך אוהב שיעשה לך. ואגב שיחות טלפון: יום אחד מטלפן מישהו ושואל: דורית או מישהו איני זוכרת את השם. ואני בתמימות: כן. אומר: תשמעי דורית, אני רוצה להתנצל על אתמול בלילה, נכון שאת לא כועסת. עונה בקול כעוס מעט: תראה אני קצת כועסת אבל תאמר לי מה שאתה מרגיש. והבחור אומר: נורא לא נעים לי מה שקרה אתמול, אני ממש ממש מתנצל, וזה מאד קשה לי לדבר על זה, אני רק מבקש סליחה. נעצור התסריט - אני יכולתי בקול בכייני לחקור אותו מהו הדבר הנורא שרצה להתנצל עליו. אולם פה הרחמנות נכנסה למשחק - ואמרתי לו - אתה יודע מה - לא צריך לחזור על זה - מעניין באותו רגע נפל לו האסימון - ואמר: דורית, נכון זו לא את? אמרתי סליחה - נכון אמרתי, וסגרתי בעדינות את הטלפון. לפלומה - שושנה מכל הלב. די - יוצאת לטייל במרחבי האזור. אפי אפי

בת אל 7

New member
ועוד סיפור על ../images/Emo33.gifביום בהיר

ונהדר., קיבלתי מבול של טלפונים גברת בקשר לתופים שאת רוצה למכור לא דובים |
ולא יער...אין לי שום תופים למכירה וכך נוחתים להם הצלצולים ללא הפסק, נו ...איך יוצאים מהברוך?? כנראה שבמודעה בעיתון חלה טעות. לבסוף מצאתי עצה, גברת בקשר למודעה בעיתון למכירת התופים. נמכרו כבר!! תודה לאל מכרתי את התופים.

odo13z

New member
אפי....זו את היית בטלפון ?../images/Emo6.gif

הייייייייי. לא לקחת ברצינות.

odo13z

New member
לו הייתי....../images/Emo13.gif

לו הייתי אי ירוק בים הייתי נותן אותי בחינם ממרחקים תבואי אלי לנוח על חופי. לו הייתי אי ירוק בים הייתי אוהב אותך בחינם ממרחקים בואי אלי לנוח על חופי. אי ירוק בים אי ירוק בים הוא רק של שנינו שלי ושלך. אי של אהבה חלום ושלוה שם נוכל להיות ביחד. לו הייתי נחל אלמוני הייתי זורמ אליך, אני אמצא לי שביל בין הר להר להיות טיפה שלך בים אכזר. לו הייתי שני עלים בסתיו הייתי נושר עליך עכשיו אי ירוק בים אי ירוק בים הוא רק של שנינו ציטוט לא מלא ולא מדוייק.

למעלה