בוקר טוב

maxima

New member
אודו...למרות שהציטוט...

"לא מלא ולא מדויק" כדבריך כשאתה מצטט הייתי מבקשת שתציין את שם המחבר אם לא קשה לך...

maxima

New member
אודו....אתה מצטט........

ולא יודע של מי???
טוב סולחת לך...

maxima

New member
אפי...אם את לא טורקת...

הם ימשיכו להטריד אותך בטלפונים. פעם הייתי חתומה על מעריב, לאחר שהפסקתי את המנוי היו מתקשרים אלי כל מספר חדשים לשכנע אותי לחתום שוב על מנוי בכל פעם עניתי יפה ושוב חזרו אלי פעם אחת כבר עלי לי על העצבים ואחרתי לטלפנית שאני אפנה למטרה על הטרדה למחרת טילפן המנהל ואמר לי שהיא רק עושה את העבודה שלה אמרתי לו שאם ארצה עיתון יש לי את הטלפון שלהם מאז מחקו אותי מהרשימה שלהם.

maxima

New member
אפי...הטלפון שלי חסוי...ובכל זאת

הם משיגים אותו ..איך????

odo13z

New member
לא ברור. גם את שלי. יש היום חברות

שעושות מזה עסק המגלגל הרבה כסף. מסחר במאגרי מידע. נתונים על אנשים , טלפונים , הרגלי צריכה ועוד ועוד. לדעתי הם גם גונבים נתונים ממאגרי מידע ממשלתיים ושל חברות מסחריות איתן היה לך איזה עסק.

maxima

New member
אודו בטח ששאלתי גם אותך...../images/Emo13.gif

לדעתי בזק מספקת להם את המספרים החסויים ופעם צילצלתי לבזק וכעסתי ומאז שקט לי...

ע ו מ ר 4

New member
מקסימה.........

כשהם מטחפנים אלי...יודעת שטילפנו לכל החברים כאן בקיבוץ.הם מיתלבשים על ספר הקיבוצים.....ומשם ידם נטוייה. אחת הטלפניות שלהם כשכעסתי על השעה המאוחרת..בסביבות חצות(והיא קיבלה מזה מנה)העזה ואמרה לי..אנשים בקיבוץ שלך דווקא לא כעסו עלי כמוך.זה היה בתקופה הכי רגישה בחיים שלי כשבני הבכור היה בטול כארם...וכל טלפון בשעה מוזרה..ובכלל היה מקפיץ אותנו.

p a l o m a

New member
עומר.. אז אצלנו מטלפנים גם בשעות

מעצבנות.. כל יום מבלבלים את המח בנושא אחר.. רק מעולם לא עליתי בהגרלה שיודיעו לי בטעות שהרווחתי איזה משו... רק בלבולי מוח.. בכל אופן מטלפנים בין 14.00-16.00 ויישר קוראים לי בשמי הפרטי (כאילו היו איתי לפחות בפלמ"ח) ומדברים אוטוסטרדה.. אני מיד מחנכת אותם ואומרת להם שיגידו לבוס שלהם שאם רוצים לעשות עסקים שקודם ילמד כמה כללי נימוס על שעות מנוחה שלא מבלבלים לבנאדם את המח...ומשם השיחה מתמוססת מהר מאד.. לפני כחודשיים הגדישו ממש את הסאה השיחה החלה בזו הלשון: שלום, אנחנו יודעים שקשה לך למכור את יחידת הקלאב הוטל שלך.. ואנחנו כאן בשביל לעזור לך.. בקיצור מתחתי אותה כ 5 דקות.. ובסוף יידעתי אותה שאין לי יחידת דיור ..ההיא היתה המומה ממני שעשיתי ממנה צחוק.

ע ו מ ר 4

New member
פלומה.....

אצלנו בשעות המנוחה...פשוט אין איש בבית..... אז הם מנסים מזלם בן 18 ל23+. יודעת שהם חברה צעירים....ברובם. אבל תסלחו לי...כשזה הופך למטרד לי אין ממש סבלנות אליהם.

yuli139

New member
../images/Emo10.gifלכל בעלי ה"פיוז"הקצר.הרשו לי

להוסיף/לחדד נקודה.אל לנו לשכוח שבצד השני של הטלפון יושב/ת סטודנט בגיל הילדים שלנו או צעיר יותר.יכול להיות בן השכן או בן חברים המנסה בדרך זו להרויח דמי כיס כדי להקל על הוריו.כל דבר יכול להאמר השאלה היא רק איך ולא לפגוע.זכורתני בתי החוזרת בבכי הביתה מהעבודה ומספרת על היחס הפוגע מצד הלקוחות הרואים בה כאחראית או לפחות בעלת העסק. סתם נקודה לחשיבה.

maxima

New member
../images/Emo4.gif יולי...אני ממש ממש לא

עם פיוז קצר,,, להיפך בכל מיקרה, עקרונית, אני לא עושה עיסקאות טלפוניות אז איך שמתחילים לשאול אני אומרת לא מעונינת ומנתקת יותר הם לא חוזרים אלי...

shkedud

New member
יולי ומקסימה, פעם הייתי משתוללת

מכעס על המטרידנים הללו. היום אני באמת חושבת שהמטלפנים האלה הם סה"כ צעירים שרוצים קצת להתפרנס, ואני עונה מלהם מאוד באדיבות (כמעט בהתנצלות) שאיני מעוניינת, ובלבי מאחלת להם שיהיה להם מקור פרנסה יותר מוצלח מזה. רק אתמול צלצלו אליי 3 פעמים מחברת כלל ביטוח. אמרתי להם שיש לי כבר את כל הביטוחים האפשריים שיש, ושאני מאוד עסוקה.

בת אל 7

New member
ולי קורה הרבה פעמים ,שהם שמים

תקליט בטלפון ...ישר אני סוגרת אפילו לא סקרנית מה הם אומרים.

נֵנָה

New member
גם אני מקבלת פעמים רבות הודעה

מוקלטת, מאורי זוהר, מראש העיר, מחברי כנסת, אני ממש מרגישה את עצמי כל כך חשובה, אפילו שקם אלקטריק מזמינים אותי לפתיחת מבצע מיוחד, עם קפה ועוגה... כמובן שטורקת את הטלפון אחרי המשפט הראשון...
בעצם תגידו לי, כשמקבלים הודעה מוקלטת כזאת, האם זמן השיחה הוא על חשבונם...? אם אהיה בטוחה שכן, אשאיר את הטלפון פתוח כמה שיותר, שיבזבזו קצת על ההטרדה... נכון שזה נשמע מרושע? ולהפריע לי באמצע הבילוי אתכם בפורום זה לא מרושע...?

למעלה