צודק!!!
א אשה מרציפן New member 16/8/07 #34 גם את אחותי זה מעצבן אבל זה שאני קוראת לה "חמוד" ו"מתוק" וכו' לא מפריע לה.
כ כוכב בשמיים New member 16/8/07 #17 בוקר טוב../images/Emo42.gif סופ"ש בפתח איזה כיף שיהיה יום טוב לכולם
E E m i l i K o New member 16/8/07 #24 בוקר טוב ../images/Emo42.gif יש לי ויזה ל-10 שנים לארה"ב.... הייתי בטוח שהמראיינת תדפוק אותי עם ויזה לחצי שנה, היה לה מבט מוזר בעיניים
בוקר טוב ../images/Emo42.gif יש לי ויזה ל-10 שנים לארה"ב.... הייתי בטוח שהמראיינת תדפוק אותי עם ויזה לחצי שנה, היה לה מבט מוזר בעיניים
E E m i l i K o New member 16/8/07 #46 ברור ../images/Emo6.gif ובאתי עם המשקפיים גם פעם מישהו אמר לי שאני מזכיר לו איזה פרופסור עם המשקפיים אמרתי אולי זה יעבוד גם עליה
ברור ../images/Emo6.gif ובאתי עם המשקפיים גם פעם מישהו אמר לי שאני מזכיר לו איזה פרופסור עם המשקפיים אמרתי אולי זה יעבוד גם עליה
N Natalila New member 16/8/07 #25 בוקר../images/Emo122.gif שונאת רופאי שיניים חצי פה שלי רדום והכי מצחיק זה לראות את עצמי שותה מים... הכל נשפך מהצד..בעעע... כואב לי
בוקר../images/Emo122.gif שונאת רופאי שיניים חצי פה שלי רדום והכי מצחיק זה לראות את עצמי שותה מים... הכל נשפך מהצד..בעעע... כואב לי
N Natalila New member 16/8/07 #30 ../images/Emo6.gif תכלס וגם חצי פה שלי עקום... חבל שהלשון לשי תברח החוצה
E E m i l i K o New member 16/8/07 #47 מרגישה טוב ../images/Emo101.gif יש פה עוד מישהו שחוץ מבדיקות שגרתיות לא יצא לו לעבור טיפול אצל רופא שיניים? או שאני היחיד...
מרגישה טוב ../images/Emo101.gif יש פה עוד מישהו שחוץ מבדיקות שגרתיות לא יצא לו לעבור טיפול אצל רופא שיניים? או שאני היחיד...