אתה פקדת עליי להרגיש טוב "מרגישה טוב" חחח ועוד מצ'ו.... מה אין לך אף סתימה וכאלה :-O
N Natalila New member 16/8/07 #48 ../images/Emo35.gif אתה פקדת עליי להרגיש טוב "מרגישה טוב" חחח ועוד מצ'ו.... מה אין לך אף סתימה וכאלה :-O
../images/Emo35.gif אתה פקדת עליי להרגיש טוב "מרגישה טוב" חחח ועוד מצ'ו.... מה אין לך אף סתימה וכאלה :-O
E E m i l i K o New member 16/8/07 #50 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif כולם מאחלים לך שתרגישי טוב בעתיד אני החלטתי שכבר עכשיו תרגישי טוב סתם, האמת שיצא לי בטעות וכן, אין לי שום סתימה שום כלום
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif כולם מאחלים לך שתרגישי טוב בעתיד אני החלטתי שכבר עכשיו תרגישי טוב סתם, האמת שיצא לי בטעות וכן, אין לי שום סתימה שום כלום
נ נרקי New member 16/8/07 #32 בוקר טוב../images/Emo84.gif על הבוקר עשיתי משו טוב על הלב... הפקדתי שיק לחשבון שלי איזה הרגשה נפלאה
א אשה מרציפן New member 16/8/07 #33 בוקר טוב ../images/Emo42.gif בא לי להקיא, ויש לי תחושה שזה יקרה בקרוב. אחלה דרך להתחיל את היום. ובנוסף, היה לי חלום מדהים שממש התאכזבתי להתעורר ממנו ולגלות שהוא רק חלום. מכירים את זה?
בוקר טוב ../images/Emo42.gif בא לי להקיא, ויש לי תחושה שזה יקרה בקרוב. אחלה דרך להתחיל את היום. ובנוסף, היה לי חלום מדהים שממש התאכזבתי להתעורר ממנו ולגלות שהוא רק חלום. מכירים את זה?
ק קושקושית מתולתלת New member 16/8/07 #35 בטח מכירה היו לי ים כאלו, חבל שהחיים שלי הם לא חלום אחד גדול
T TzutZ New member 16/8/07 #40 בוקר טוב ../images/Emo42.gif היו לי מלא חלומות הלילה, באסה שאני לא ממש זוכרת מה היה שם. סופשבוע פה שיהיה יום מקסים
בוקר טוב ../images/Emo42.gif היו לי מלא חלומות הלילה, באסה שאני לא ממש זוכרת מה היה שם. סופשבוע פה שיהיה יום מקסים
ס סמלת New member 16/8/07 #45 בוקר טוב../images/Emo3.gif חזרתי אתמול מהעבודה, גיליתי ששכחתי את המפתחות בסניף, הסניף סגור, הלכתי לישון אצל זוג חברים שלי, ישנתי נפלא, אבל עם שארפיי איתי במיטה איזה מעצבן שאין לי זמן לעצמי לאחרונה!!!
בוקר טוב../images/Emo3.gif חזרתי אתמול מהעבודה, גיליתי ששכחתי את המפתחות בסניף, הסניף סגור, הלכתי לישון אצל זוג חברים שלי, ישנתי נפלא, אבל עם שארפיי איתי במיטה איזה מעצבן שאין לי זמן לעצמי לאחרונה!!!