בוקר טוב

*שיר

New member
"אנשי התחנה"

נחמד אם כי סיום אמריקאי דביק וצפוי שקצת קלקל את ההנאה. אבל בסה"כ נהנינו מאוד.

*שיר

New member
../images/Emo45.gifהוא אכן מומלץ

אני רק מזהירה שהוא טיפה "אמריקאי" בטיבו

בוקר ../images/Emo101.gif../images/Emo96.gif../images/Emo42.gif

עוד לא החלטנו אם הוא טוב או לא כי בני חולה ובעוד 3 ימים הוא אמור לרדת לאילת עם הכנופיה הבוגרת בעוד שאישתו היקרה (אני) ובנו הפיצפון והחדש (יואבי) ננפוש בצרפת. נכון שעדיף ל
לאילת במקום לנסוע 4 שעות ב
תסבירו את זה לבני...

שאלה בקשר לטיסה

בעבר המליצו כאן כל המנוסות להניק את יואב בהמראה ובנחיתה כדי שלא יסתמו לו האוזניים או משהו כזה. השאלה שלי אם צריך ממש להניק או שמספיק לתת בקבוק לצורך העינין? תודה

michal66

New member
בקבוק או הנקה ב../images/Emo160.gif

אני חושבת שבקבוק לצורך העניין יספיק. הרי זו אותה פעולה, אם הוא יונק מבקבוק או מהשד זה אותו הדבר , רק המזון וההרגשה שונים

מיכלי המזון לא(!!!) שונה זה חלב שלי

רק בבקבוק והמחלבה נפתחחה כבר היום...
נשאר לי רק לעשות מווווווווווווו.....

michal66

New member
חחחחח, אז אם יותר נוח לך לתת לו

לינוק מהבקבוק, אני חושבת שזה לא צריך משנה. פעולת היניקה היא אותה פעולה...

נירית1

New member
אפרת איזה כייף ../images/Emo160.gif לגבי הלחץ

באוזניים כמובן שהנקה הכי טובה
אבל גם מוצץ או בקבוק יעשו את העבודה, חשובה פעולת היניקה להקלת הלחץ תהנו

michal66

New member
בטח שעדיף ../images/Emo160.gif

יותר בטוח, חוויה לילדים, שקט ל
בני - החלמה מהירה מהירה.... ואילת כל כך קטנה שלא צריך רכב שם. אפשר להסתדר ברגל ובמקרה הכי גרוע, נוסעים במונית.

michal66

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

הבוקר קמנו מאוחר
מור העיר אותי ב 07:35....תוך 10 דקות הילדים יצאו מה
בלי לשתות ובלי לאכול
, הכנתי כריכים במהירות הבזק, כל אחד לקח שקית במבה לדרך, שיכניסו משהו לקיבה לפני הלימודים... היום
חוזר....איזה כייף לנו
. אבל בשבוע הבא הוא נוסע שוב, הפעם לשוויץ. חגית, מה שלומכם הבוקר? מקווה שעבר עלייך לילה נטול אינהלציות. ומה שלום קרסולך? אביביתוש -
במבחן
דורית - כל הכבוד לעלמה ו
לעומרי בניתוח. גיל -
יום נעים ותשתו הרבה מים

תמשיכי לבלות את הלילות בצאט ..

למה שלא תקומו מאוחר
חכי חכי, אני עכשיו מתקשר להורים שלך שידעו מה הבת שלהם עושה בלילות במקום לישון ולדאוג שהילדים ילכו מסודרים לבית הספר ..

michal66

New member
אתה לא יכול להתקשר להורי....אתה

יודע איפה הם עכשיו???? הם עושים חיים על ספינת אהבה בין איטליה לספרד
|

galit3880

New member
בוקר טוב למועדון הבוקר ../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif

בוקר טוב אומנם אצלי זה כמעט לא בוקר ישנתי אולי שנה בלילה בגלל איזה פרוייקט שאני צריכה להבחן עליו היום ועדיין לא סיימתי אותו אז אני יושבת עליו עכשיו בלימודים על מחשב שאולי יואהב אותי יותר מהמחשב שלי בבית אז שיהיה לכולם בוקר טוב ... אני נוסעת לאילת ל3 ימי רעינון ואחרי זה חוזרת לתקופת מבחנים איזה כייף לאילת לאילת ... אני נוסעת לאילת (אולי שם אני ישן יותר טוב מהיום ) בוקר טוב

michal66

New member
תבלי ותהני...../images/Emo42.gif../images/Emo180.gif../images/Emo176.gif

ומה שלום הבחורצ'יק

מיכל @

New member

נרשמה שבת שלווה ללא אירועים מיוחדים.
חייבת לספר לכם שנשברנו, לא עמדנו יותר בלהיות ההורים הסבלניים והמבינים, ואתמול העמדנו לעומר אולטימטום - סנדלים או שלא יוצאים מהבית.
התפשרנו על סנדלים וגרביים, וככה הוא גם יצא היום לגן. בסה"כ מהרגע שהסנדלים עליו הוא לא קיטר אפילו פעם אחת, ואפילו התחיל להשוויץ. הם ממש לא מפריעים לו. אבל בבוקר הוא קם בצעקות "נעליים נעליים".
אני מתחילה לחסוך לפסיכולוג...

אוזי2

New member
מיכל לפעמים צריך להחליט בשבילם

מה טוב להם, זה ממש לא בריא ללכת עם נעליים בחום ובלחות הזאת, זה יכול ליצור פיטריות ברגליים ומזה ממש קשה להיפטר. העיקר שהצלחתם לשכנע אותו לנעול סנדלים
ולפעמים הילדים קוראים לסנדלים נעליים.

Agata

New member
מיכל יקירתי!

רוצה לספר לך בשקט בשקט שגם שון ושני שבעו מהסנדלים ונועלים נעליים יומיום לגן...... לטענת שון זה בגלל שיותר נוח בארגז החול בנעליים. לכי תביני...

michal66

New member
מיכל, גם שי מעדיף נעלי ספורט לבית

הספר, ואני לא נלחמת איתו. הוא מגיע בצהריים ה
ויודע שהוא צריך לחלוץ ולאוורר את הרגליים. כל אחה"צ הוא מתהלך יחף בבית ובגינה, וכשהוא יוצא לגן השעשועים או לחברים הוא נועל נעליים ולפעמים סנדלים.

arnonr

New member

זוכרים אותנו? לפני שבוע שאלתי אתכם פה על כאבים בבטן התחתונה בשבוע 37. יעצתם לנו ללכת למוניטור, הלכנו, וגילינו צירים ופתיחה של ס"מ. אז מחר אנחנו מתחילים את שבוע 38, והמצב של גלית אישתי רק משתפר...
אבל אנחנו עדיין בונים על מקום בתחרות התמונות של יוני. הציפייה כבר מחרפנת אותנו לאט לאט..

למעלה