בוקר טוב

בוקר ../images/Emo42.gif

אתמול היה לנו יום הורא עם הילדים - מסוג הימים שאתה חושב לעצמך בלב "למה עשינו את זה לעצמנו???" ואח"כ נורא מתבייש. תומר התנהג זוועה (אנחנו חושבים לפנות לאיש מקצוע שיעזור לנו איתו), גיא היה דבק וכל הזמן קיטר ובכה. עמית היה נקודת אור שלא הספיקה... בקיצור, נקווה שלא תחזור שבת כזו! אה... וגם חברים טובים איכזבו אותנו ופגעות באנו וזה בוודאי שלא הוסיף למצב הרוח...
נקווה שהשבוע רק ילך וישתפר
יום נעים לכולם

סאני2

New member
בוקר טוב

* טובית- מזל טוב על בקיעת השיניים, לא שלך של עומרי...ראית??? תתחילי עם הסטיקים... * מיריס- שתמיד תמיד תראי רק נחת מילדייך. *- חגית- מקווה שהשבוע כולכם תרגישו יותר טוב. *- אביבית- בהצלחה במבחן *- דורית- בהצלחה לעומרי בניתוח. *- גיל - מה נשמע? *- מיכל66 במבה על הבוקר???
ולכל מי ששכחתי שבוע נפלא.

michal66

New member
לא הייתה ברירה, קמנו מאוחר וזה הדבר

שהיה הכי נגיש....דיף שיוכלו במבה מאשר כלוווום. בייחוד שי שרגיל לאכול ארוחת בוקר מלאה. מור וגל מחפפים, הם רק שותים שוקו עם איזו עוגיה. אין אצלנו חטיפים/ ממתקים בבוקר!!!!!!

סאני2

New member
גיגי

מה עז? כתבת שעבר עליכם לילה קריר ונעים עם המזגן... לכן הנחתי שהכלללל בסדר..... (שישאר כך).

micadi

New member
תהריים טובים לכולם!

סוף סוף חזרתי לשעות הנורמלית שלי
אבל זה אחרי חצי השכמה ב4 לפנות בוקר, עד שסוף סוף הלכתי מוקדם מהצ'אט הלל לא נתנה לי ממש לישון, אין לנו מושג מה היתה הבעיה שלה היא רק יללה כל הזמן, חשבנו שחם לה אבל הן כ"כ מצוננות שלא יכולנו לפתוח מזגן, בסוף שמתי להן מכשיר אדים והיא נרדמה, אני הולכת בקרוה להעביר להן סדרת חינוך, צפו ל
שיהיה לכולנו שבוע טוב, לכל החולים-תרגישו טוב, לכל הנבחנים- בהצלחה, ולכל השאר- יום טוב.

Agata

New member
בוקר צהריים טוב!

תודה לכל מי שאיחל לי להרגיש טוב! הרגל יותר רגועה כשאני נחה וזה מה שאני מנסה לעשות כרגע. איחולי החלמה לכל החולים ושבוע טוב ונעים לכולם!!!

Agata

New member
יקירתי... סיכום תלת שבועי קצר:

דלקת גרון * 2 פעמים וירוס בטן * 2 פעמים מיגרנה אחת (שלושה ימים) ולבסוף: נקע ברגל. מה פיספסת?

נעמיא

New member
את המיגרנה והנקע../images/Emo67.gif

אוי-יקירתי את לא יכולה בלעדי ה
!!!!!

Agata

New member
גם הוא טוען שבכל פעם שהוא נוסע

קורים לי דברים מוזרים.

למעלה