בוקר נהדר

בוקר נהדר ../images/Emo42.gif

אני יושב מול צג המחשב וקורא את הסיכומים של מאמיה ואת התגובות אליה וחיוך ענק מתפשט על פני. מדוע? אנסה להסביר זאת. פעם, בתחילת דרכי, כאשר המידע התחיל לזרום, או להתגלות (משמע, היה שם רק שהוא התחיל לצוף אל פני השטח) חשבתי וחשתי בדיוק כפי שמאמיה חושבת וחשה כיום. ולמה הכוונה; רציתי לשתף את כל "עולם הבורים" בחוכמה הרבה שהואילו בטובם לגלות לי אלה הנמצאים "מצידו האחר של הפרגוד". התחלתי בהעברת סמינרים בראיית הילות, במודעות, בתודעה, ובמה לא. לאחר תקופה, עברתי לטפל באחד על אחד, נהניתי מכל רגע של המכונה בפינו "עבודה רוחנית". ההצלחה היתה נהדרת, וכל הצלחה רק דחפה אותי קדימה להמשיך בדרך בה בחרתי "לעזור לאחרים" ולהעלות אותם על דרך!תודעת-על למען ישנו את חייהם ויראו את היופי שהחיים מזמנים עבורינו. כאן חשוב לי לציין שלכסף, לפחות במקרה שלי, לא היה כל משקל. בסמינרים כל אחד שילם לפי יכולתו (גם לא בדקתי אם הצהרתו על יכולתו נכונה או לא). בטיפול של אחד על אחד, התשלום היה 75 ש"ח לכל מפגש שארך בדרך כלל כשלוש שעות, ואשר רובו הלך לתרומות לאירגונים כמו "יד-שרה", האגודה לאימון כלבים לעוורים וכו'. למרות ההצלחות, והיו הצלחות (יש בידי מכתבי תודה רבים ומגוונים) התברר לי שבעצם אנשים הגיעו לחפש פתרון לבעיה שלדעתם הציקה להם מאוד. הם לא באו לחפש "תודעת-על" או חיבור "לאלוהים" הם פשוט חיפשו הקלה למצב מאוד ממוקד. אבל הנקודה החשובה ביותר, למרות ההצלחות, היא אותה נקודה "בזמן" שבה הבנתי שאני בעצם, למרות שראיתי את עצמי באותה תקופה לפחות כגאון הדור, מעביר סמינרים, מטפל באנשים וכו', רק כדי לחזק בי אני, עמוק בתוכי, את שחשבתי באותו "הזמן" שאני יודע ללא צל של ספק, את המידע והידיעה שהובאו או הוצפו אל פני השטח, על ידי .....* (מלאו את החסר). התברר לי שעם כל סמינר\קורס אני מבהיר לעצמי, משנה כאן ושם, מפנים טוב יותר, כלומר הנלמד מתיישב טוב יותר בתוכי, ובטיפולים של אחד על אחד, נכון, אני מטפל באנשים ומסייע בידם, אך יותר מכל דרכם אני .מטפל בעצמי, במעמקים שלי עצמי, למרות עבודה של כשנה וחצי שנעשתה לפני ביני לבין ..... (מלאו את החסר). כאשר הגעתי למצב בו החומר הרב שעבר אלי ודרכי הוטמע, והובן על ידי, וזה בסיוע אותם סמינרים וטיפולים, חדלתי מלהעביר סמינרים\קורסים וגם טיפולים של אחד על אחד. אינני אומר שזה סוף הדרך, כי לדרך זו אין סוף, אבל בשלב זה אני מנסה להטמיע מיידעים חדשים בדרך אחרת, ביני לבין עצמי, ונעזר, בפורום הזה בעיקר (ניסיתי בפורומים אחרים גם כן אך לא מצאתי בהם את העומק שיש כאן, למרות הבלגן
). לעיתים צץ לו אדם עם בעיה מאוד מיוחדת (וכי איזו בעיה היא לא מיוחדת לאדם) לא אסרב לנסות ולסייע בידו, אבל בכללי, זה אני עם עצמי, ואתכם כמובן
! *אני בכוונה כותב מלא את החסר כי השם תמורה אינו אומר דבר לרבים.

netad169

New member
עכשיו אני שמחה כפליים ../images/Emo6.gif

אולי בפעם הראשונה אני קוראת מילים ברורות ומפורשות על התהליך שעברת, אפרים. הוא מקסים בעיני והוא עונה לי על המון שאלות שהיו לי לגבי עצמי. אחלה לגמרי ותודה.

אצלך זה אולי בפעם הראשונה ../images/Emo6.gif

אך אני כתבתי זאת עשרות פעמים אולי לא באותם המילים, אבל כתבתי!
נ.ב. - ברצוני רק להאיר נקודה חשובה, נראה לי שזה בעיקר למאמיה. אני לא קבלתי את החומר בסמינר זה או אחר ממורה זה או אחר. מאמיה היא כבר יד שניה (כך הבנתי) ולפי מה שהיא העידה בעצמה, היא מתרגמת את התקשורים של...(לא זוכר את שמה) כפי שהיא, מאמיה מבינה. מצב זה או כזה ההבנות יכולות להיות רחוקות מהמקור, כרחוק המזרח מהמערב. ובטח שבמצב זה לא הולכים ללמד אנשים אחרים, ועוד לחלק תעודות בסופו של תהליך, דבר הנותן אישור ליד שלישית להעביר קורסים... וכו'. אז כפי שכתבתי בהתחלה - הנושא הוא בדיוק כמו המשחק "טלפון שבור" - הראשון אומר "רכבת" האחרון מבין "יוכבת". ועם זה לך תבנה מדינה.
אגב - אני בהחלט שמח בשמחתך

איך יד שניה איך

כשאני שומע מלאך מדבר אלי, מאין לי שהדברים הם יד ראשונה?... כשאני שומע מורה בשר ודם מדבר אלי ומחדש לי, מאין לי שהדברים הם חדשים על באמת? האם יש חדש בכלל? וסיכמנו שאנשים הם מלאכים שנפלו ואם שמעתי ממך דבר מה חדש (לי) מדוע עלי להמנע מלתת אותו הלאה (עם/בלי כסף ותעודה), הרי בדיוק כפי שאני מתחבט ומתלבט עד שמתיישב לי יש עוד כמוני. לימדונו חכמים להתייחס לתחושות הפנימיות ולזרום איתן אז לזרום יקירים וזהו תנו לאחרים להיות מוציאי הרוח ממפרשי ספינתם (של המגלים החדשים), הבו להם רוח גבית ותנו להם יד לשלום וברכה, העלו אותם והתעלו עימם. הפיחו אור במחוזות החושך

eliya-l

New member
אתה יודע מה???????

כבר אמרתי שלעיתים אני לא מבינה אותך אבל הפעם אני ממש אבל ממש לא מבינה אותך. לסמוך על כך שמישהו אחר "יוציא את הרוח ממפרשי ספינתם (של המגלים החדשים)" כדבריך??????. לחבק, לתת יד לשלום ורוח גבית - וואלה בכיף - אבל לא להגיב כשהם טועים ומטעים אחרים בבורות מושלמת???? או שאולי לא כל כך מושלמת - הבורות? למה מה קרה דוד? הכל בשם הקלילות וחוסר האיכפתיות? הכל בכדי שהכל יזרום על מי מנוחות? כזה בשאנטי? וואלה איזה יופי סאבאבי באבי............ נפלא........ דברו שטויות חמודים יקרים שלנו........ אין בעייה כלל וכלל......... תלמדו גם אחרים את הטעויות שלא הצלחתם ל"ראות" באור ההארה המופלא שחוויתם.............. למדו את האחרים גם לחוות את שינויי האינסטנט בחייהם כפי שאתם חוויתם וחכו עד שגם אתם וגם הם תחטפו לכם פתאום כאלו זאפטות שיגרמו לכם להבין עד כמה לא חוויתם את השינוי.......... למה דוד? למה לא לתת כעת את הזאפטה הקטנה, הקטנטנה שתגרום להם אולי לפקוח עיניים ולהקשיב לעצמם כפי שנכון להם לשמוע את עצמם ולא את מי ש"לימד" אותם תורות אינסטנט. עם הזאפטות הקטנות שלנו דוד, משהו יצליח להתגנב ולחלחל ולעורר איזה שהוא ספק, ספקון ואולי יפתח איזה פתח ללימוד שלהם.......... וימנע מהם איזו זאפטה עתידית שתהא חזקה עשרות מונים מזו הקטנטונת שהם חווים כאן. אולי דוד אם הם הגיעו לכאן אותם מגלים חדשים, הם הגיעו בין היתר מפני ומשום שהם אמורים לקבל מאיתנו כאן את אותה זאפטה קטנטונת. העבר הלאה דברים "חדשים/ישנים" חופשי על הבר - אך העבר אותם בשדרוג ובהבנות ההולמות אותך כאדם, כמורה וכתלמיד. מאז ומתמיד היינו עם "חושב" - אז בחייאת - תפעילו קצת את המחשבה, את ההגיון ולא פחות את הדמיון והכי חשוב להכיל את הדבר המופלא הזה שנקרא אהבה ואותו רבים עדיין לא למדו להכיל. אז בחייאת דוד מותק ........... מלאכים, שמלאכים..... נוצות,..... קלילות.... רוחות כאלו ואחרות............. קצת אבל קצת ....[ לא חשוב

פלא פלאים

חתמת "לא חשוב" אז למה היתה כל הפוסט הזו או שמא בא הפוסט כדי להדגיש את החתימה שבתחתיתו, ואם אכן כך, אני מודה לך מאד על המאמץ הרב שהשקעת. וזה חשוב כן! קחי את התפקיד יקירה תני להם בעיטות לגבות וכאפות לפרצוף הבי להם צ'פחות ונוגרות על פדחתם כאוות ידך הכבדה בשם האהבה עשי זאת יקירה לו היתה לי אמא כזו הייתי עובר דירה דחוף

eliya-l

New member
מכיוון שבלנסות ולדבר

איתך....... בסופו של דבר זה באמת "לא חשוב" שכן לא תצליח להבין שכן מעולם לא נדבר על אותו גל כנראה. דרך אגב מה זה "פוסט" - אין מילה מתאימה בעברית. - אני מניחה שהתכוונת לתגובה שלי אליך.

מי כתב במחשב של דוד

מסיר מעצמי כל אחריות לכתיבה הנלוזה הזו זה לא אני זה הוא כנראה שזה אחד האספסוף שמגיח מדי פעם אל פני השטח ותופס פיקוד בעת תנומתי ועושה לי מהומות לא קטנות. לרגע לא הייתי בביתי והוא עושה לי בעל בית ומדרדר את ספינתי עלי סלעים חדים ומביאה לתהומות עמוקים נו שוין טוב שהלך

מאמיה

New member
תעויוט

אפריים, אתה כנראה מבין מצוין את התהליך שאני עוברת, ואולי אכן אני מעבירה לכם את ההבנות שלי כדי שאני אוכל להבין אותן טוב יותר. בקורס עצמו כמו שאמרתי מועברים התקשורים של לילה - כך שאמנם אני שמה את הדיסק אך המידע הוא בדיוק כפי שהועבר לראשונה. המוטו שלי בחיים - מי שלא עושה לא טועה. אני לא מפחדת מטעויות, ואני מאמינה שגם האחרון ידע לעלות על הרכבת כשהיא תעצור לידו. אני מאמינה שישד מכוונת לתהליך שאני ואחרים עוברים. מה שצריך לקרות הוא שקורה.

מאמיה חביבה...

אם אני לא טועה עד עתה לא העברת, לי לפחות, ואם הדרך היא כפי שאת מסבירה אותה מעלה, אז גם לאחרים, אפילו לא הבנה אחת! אולי את מנסה להעביר טכניקה (תרגילים) כלשהי על כיצד לתרגל את ההבנות שאת חושבת שאת מעבירה, אך בנות ודאי שלא. ושלא תביני לא נכון, לי אין כל טענה. מדוע? כי אין לך, או שאת חשה איסור כלשהו, להעביר משהו. - תראי, אני בטוח שלאחר שאת משמיעה את מה שאת משמיעה בקורס, הדברים אינם מתישבים מיד על דעתם של הנוכחים, אני גם בטוח ששאלות נשאלות בנושא. מאחר וה"מקור" איננו, את, שלקחה על עצמה להעביר את החומר, חייבת בתשובות והכוונות לשאלות הנשאלות, וכאן מתרחש בדיוק מה שאמרת בהתחלה; "אני מעבירה את מה שאני מבינה". מכאן ודאי שברור לך שאלה שימשיכו להעביר חומר זה, גם הם יעבירו את מה שהם יבינו וכך הלאה... ובדיוק במצב זה מתחיל משחק הטלפון השבור; רכבת - יוכבת. אבל כפי שה"עוגן" הצף
(הכוונה לדוד, אם לא הבנת) אומר, הכל בסדר! כמובן שהייתי שמח לקרוא את ההבנות שלך, וגם של חברתינו שנעלמה מהאופק, מתקשורים אלה, ואני בטוח שגם אחרים כאן היו שמחים לכך. זכויות שמורות יש על הספרים עצמם ועל הדיסקים כנראה, אך על ההבנות שלך מספרים ודיסקים אלה, אין לאף אחד זכויות שמורות. בדיוק כפי שנטע הובילה קבוצה של אנשים שקראו במשותף (כל אחד בביתו הוא) את הספר "יוליסס" והעביר את הבנותיו מקריאה זו לקומונה או לבלוג שהוקם לצורך זה. זכויות שמורות אוסר להפיץ תמורת כסף או שווה ערך אלא ברשות בעל הזכויות. הן אינם אוסרות, וראי את התקשורים של קריון ודומיו המתורגמים לעברית ופתוחים לכל לקריאה ואפילו להעברה, בתנאי שאין סוחרים בהם.

netad169

New member
תיקון קטן

נטע לא הובילה את קבוצת הקריאה אלא הצטרפה. חוץ מזה מה כל כך נורא שכל אחד יעביר את מה שהוא הבין? למשל: אתה כותב חומר מתוקשר, אני מבינה את מה שאני מבינה ומעבירה הלאה. יכולה להיות לך אחריות רק על מה שאתה מבין, אין לך לא חזקה ולא אחריות על מה שאני הבנתי. המבין לעולם יבין דרך הפריזמה שלו עצמו. אני בטוחה שאתה יודע את זה.

נטוש - האם את מעבירה קורסים על חומר../images/Emo42.gif

שהוא שלי בתשלום, ובנוסף מחלקת תעודות+מפתח (רק השד יודע מהו) בסוף המאשרים לכל גם כן להעביר, בתשלום כמובן, את שהם הבינו מהחומר שאת הבנת כשהמקור הוא אפילו לא אני אלא "תמורה" ואני רק תרגמתי זאת למילים לפי הבנתי אני? רכבת - יוכבת... ועל כך אנשים משלמים בכספם. אבל איך יאמר "העוגן הצף דוד ידידנו" הכל בסדר, ואם הם מוכנים לשלם עבור... אז מדוע זה אמור לשנות לנו? טוב - לי יש בעיה, לי כתבתי, האם זו אמת פנימית של המקור (כי המקור קבע את הכללים) או אמת תועלתית פראקסלאנס?

netad169

New member
לא. אני לא

אבל נקודת המבט שלי היא שהכל הולם ואני לא שופטת את המוכרים או הקונים בסופרמרקט. אני יוצאת מנקודת הנחה שעל כל אחד לעבור את הדרך הייחודית שלו ואם מתאים לו לשלם עבור קורס שלדעתך הוא פסול, או לקרוא מידע שלדעתך אינו אמין, זו עניינו. התפקיד שלך וגם שלי הוא להביא את האמת שלנו בלבד, את מה שאנחנו חושבים שיכול להועיל, להדריך, להאיר, ולא מעבר לכך. אני לא בגישה של אליה לתת זאפטות ואני גם לא בגישה שלך לצעוק על כל עובר ושב: זו לא האמת! אני מאמינה שמה שאתה מביא נקלט היכן שהוא צריך להקלט ומאמינה ביכולת של כל אחד להתאים לעצמו את מה שהוא צריך. אם מישהו טועה בדרך, הוא יתקן את טעותו בבוא זמנו לתקן, אני אשמח להיות עבורו, אני בטוחה שגם אתה. אם אתה תוהה, אז כך אני גם בתפקידי כמחנכת ומורה. שבת שלום.

למעלה