בוקר נהדר

טוב נו, שויין ../images/Emo13.gif

מה שברור הוא שבנקודה זו אין ביני לבינך ולבין נטע הסכמה - אז נסכים שאנו לא מסכימים! אם תראו מישהו שהולך ליפול אל תוך בור הפתוח לרגליו אל תעירו, אל תזהירו (אין זה אומר שהוא יהיה קשוב, אבל תמיד יש סיכוי קטן שהוא כן יקשיב), תנו לו ליפול כי רק כך הוא ילמד!!! אני שמעתי (לא אתם) תשובות על שאלות שלא הובנו כלל. אני גם ראיתי את החיוך המזוייף המרוח על הפרצוף, רק למכור את הסחורה! אגב - נהגתי מאוד באיפוק ובנימוס רק בגלל שהבטחתי ליעל שכך אנהג. מבטיח לא להבטיח שוב הבטחות כאלה!

ידידי הטוב אפרים

האם יכול להיות מצב שהאחד רואה בור שאינו ממש קיים עבור השני? והרי ביצירת מציאויות עסקינן. מביא לך היום פרוסת או שתיים של לחם צפוני

maysabel

New member
אחד בפה(אולי לחם צפו-נ-י)

אחד בלב (אולי המרגרינה או כל "ממרח" אחר) שותה עם סוכרזית?

יודע?

בטח שיודע לא אחת אנחנו פוגשים את עצמנו ואחרים גם יחד שאינם מסוגלים למצוא צמיחה אם לא הגיעו אל תחתית הבור. שהרבה פעמים עצם הנפילה והזעזוע עושה להם פתיחה להבנה מחודשת של מציאותם ויצירת מציאות אחרת....אז לך וחתטוף מאנחנו/הם הזדמנויות פז אלה של בורות ומהמורות והותרת אותנו/הם על הקנטים מדדים ומתברברים הלאה.

maysabel

New member
אם הנפילה בבור זה מה שהוא "צריך" לצמוח

אז הוא יפול גם אם תאיר לו.. אבל יתכן ולא הפנילה שהוא זקוק לה בדיוק ודווקא היה שם הוא והיית שם אתה והיה שם בור כדי שאתה תאיר לו והוא יראה את הבור ולא יפול..אולי זאת הדרך של צמיחתו דווקא? כי אם תאיר ולא יקשיב ויפול גם ככה כי אם הוא צריך ליפול ואתה תאיר ומנעת ממנו יבוא בור אחר ואם תאיר וזה מה שצריך להיות זה בשבילו אז....... אז מה הבעיה בלהאיר בדיוק?

תחזרי לערסל יותר טוב לנו

טראי לי בדיוק איפה אמרתי שלא להאיר לטעמי האישי פשוט לא מתאים צ'פחות ונוגרות לקודקוד וסטירות לפנים ויחד עם זאת אני מבין שיש גם למחנכים ביד קשה תפקיד. להבנתי את עולמי, הדרך הנכונה היא לתת דוגמה, יותר במדויק אפשר לומר שדוגמה אי אפשר לתת אלא להיות. מכך אני גם מוצא שאי אפשר לתת כלום אלא להשרות (השראה). האם נדמה פה למישהו שזרע של עץ צריך הדרכה כיצד ומה שיצמח ממנו? הוא צריך מצע יש לו צורך בקרן שמש ומעט מים ואיזה גרגר חול או שניים זה כל מה שהוא צריך כדי להיות עץ לתפארת שום אפרים אליה מאיזה ודוד לא ישכנעו אותו לקצר דרך שנועד לחוותה, אך יכול לבוא איזה אפרים ו/או אליה ו/או דוד ולקשור לו שורשים ואז הוא יהיה עץ ננסי. אז מה בדיוק אנחנו רוצים? שאלתי הראשונה אל אליה הייתה מדוע את קושרת לה שורשים ומשם התדרדר הדיון עד לפוסטמה. שבת שלום יקירה את באה שניסע לנטע? אולי יש לה מרגרינה

maysabel

New member
חחחח

אתה יודע שגם לעשבים דרוש בדיוק אותו הדבר לצמוח..כמו שעץ מפואר זקוק.. ואילו האדם חושב שעשב "לא מועיל" לו כמו העץ..ובוחר האדם לקטוע את העשב ורוצה הוא לבחור בדיוק איזה עץ לנטוע בשדה.. אבל העשב עקשן וחזק הוא וגם אמיץ.. יגדל ויתחזק כי הוא זקוק בדיוק לאותה ההזנה של ה"עץ הנבחר" לנטיעה.. בזה אני רק אומרת: אם העץ צריך להיות שם הוא יהיה שם.. אם העשב צריך להיות שם הוא יהיה שם.. וכמו שניתן לקשור שורשים ניתן גם לדשן ולהפרות את האדמה.. וכי כל מה שתעשה לא יעזור ויבוא צונמי ויקח את הכל על הגל הענק?או רעידת אדמה ותפער בור ענק על הקרקע ותבלע את הכל אשר ששלנו-על הדוגמאות האישיות שהננו? אני רק אומרת..היום יש בידינו לפעמים-לא תמיד- את הידע למנוע מאנשים ובעלי חיים להיות קורבנות צונמי..ולמנוע הרסגדול יותר מרעש אדמה-וכי נשתוק? גם אם לפעמים צריכים לסחוב מישהו "בכוח" ובדרך שלא נראית לכולם..זאת עדיין דרכו לנסות "להציל" על פי מה שידוע לו..אז מי ישקור את השורש של קושרשורש של אחר? אני אוהבת חמאה..יש לה גם חמאה?

maysabel

New member
ועוד משו "קטן"

באותה הנשימה של משל העץ הצומח מזרע ללא התערבות- להבנתי זה משול לנסיונות הדרכה דברים שהם גם טבע..כמו הנקה למשל..זה משהו כמו לומר-אל תסמוך על האינסטינקטים הטבעיים שלךוהפשטות של עצמם.. נסבך קצת את העסק..ונעסק במסביב.. כל מה שאנו אומרים כאן זה להתחבר לפשטות..כי זה כל כך פשוטוכמה שזה עמוק הפשוט הזה..

אני לא יודע אם יש לה גם לחם

אז מאיפה לי לדעת על החמאה שלה. מצד שני זה כפר ובכפר יש פרות וכשיש פרות סביר להניח שיש חלב, וכשיש חלב תמיד ישנה איזו סבתא שמכינה ממנו גבינות ולעיתים מעשנת ומיישנת אותן, וכמובן לבן וחמאה שהם תוצר חלבי מובהק. אבל נטע זה ציפור אחר. וחוץ מזה למה את עושה תנאים. "אני רק אומרת..היום יש בידינו לפעמים-לא תמיד- את הידע למנוע מאנשים ובעלי חיים להיות קורבנות צונמי" מה זה השטויות הזה יקירה? לאן את מגזימה? לכי לפרעוש הכי פשוט (כזה שלא מתקשר או משו) והוא יודע בדיוק מתי תהיה רעידת אדמה בעוד רגע, לכי אל הפיל ויאמר לך מתי רוצי להרים מפני צונאמי. הם לא יגידו לך גם אם תשאלי אותם, אלא את שיכולה להשגיח בהם ולהעתיק. ולגבי כוחות חיצון, מן הסתם יש לו דרך לעולמנו להתנקות ולאמא אדמה להתנער מאלה המנסים לכלותם להרעילם ולהשמידם. יבשות מתרחקות ומתקרבות לסירוגין מי אשם לאלה המתיישבים על נקודות התפר. אז נראה אותך הולכת ועומדת להם כנביא בשער ומחלקת כאפות לעוברים ושבים ומתרה בהם להסתלק משם

maysabel

New member
אני?

אני לא כתבתי כלום.. זאת החתולה שלי משחקת על המקלדת: יצא משהו מהדברים שהקלידה?

maysabel

New member
נכון מאד ויפה דיברת

טוב שהסברת לי כי לא הבנתי בעצמי מה רציתי לומר.. אז טוב שיש דוד להאיר..וסיכמת יפה דבריי- לא צריך כל הסיבוך..הטבע כשלעצמו ורק להיות קשובים לו.. אני מקסימום אחלק כפות לאכילה..וכן..אעמוד תמיד כנביאה בשער כמה שאוכל..גם בעבודתי היום עושה כך בדרך זאת או אחרת..אבל לא אמנע בכוח מאף אחד להתנסות במה שעליו להתנסות וכי גם לא אוכל ואין בכוחי וביכולתי לעשות כך-אבל כפי שעניתי ליעקב ששאל אותי אם אני לא מוותרת אף פעם-אמרתי לעולם-אבל הרבה פעמים האי-וויתור מתבטא לא בעשייה אלא ב- BEING THERE-..אני שם בשער.. אז אני לא מחלקת כאפות למתיישבים על נקודות התפר אבל גם לא מחלקת כאפות למחלקי כאפות-וכי גם להם תפקיד.. אנשים לא כל כך קשובים לטבע או לא סומכים על הטבע ועל הפילים ופרעושים..הם מקסימום מרססים אותם, יחד עם זאת אם יש דבר שקיים ואנשים קשובים לו אז תשתמש בזה.. וקיימות היום מערכות התרעה שכמה שעצוב אבל להן אנשים קשובים ומה שעוד יותר מצחיק ההתרעות פועלות היטב ל"חזקים" תרתי משמע-וכי האבולוציה בוחרת דווקא בבעלי הממון להישרד..טוב,כאן אני כבר הולכת רחוק מדי..אז "מאיזה! תעצרי כאן.." יום חמישי יכול להיות אחרי העבודה..משם לנהריה אולי? :))

maysabel

New member
ואני החתולה של מאיזה רוצה לומר עוד דבר

מאיזה תמיד תגיד מה שהיא רוצה לומר אם ינעים לאחרים אולא היא תגיד מהבנותיה ולא ממה שרצה זה ממול לשמוע בדיוק היא כאן ותכתוב בדיוק מה שחושבת לא תנסה לרצות אף אחד זאת מאיזה והעסרל אשם אני, חתולה שהתלטה על המחשב

maysabel

New member
אהכפת לי?

זה יוצא תחת השם של מאיזה אז זאת לא אני! על החתום: חתולה

מצאת בנהריה פרעוש או פיל?

סיכמנו על יום חמישי אצל נטע היא עוד לא יודעת ויכול להיות שתתבהל ושליתר בטחון תבצע עריקה, אבל אנחנו נחושים וכפי שראינו בצילום יש כיכר ודשא ופרה רועה ואני מביא לחם. נשאיר לה כרטיס ביקור על הדלת להוכחה

למעלה