../images/Emo41.gifיפית הנה המתכון
המתכון שלי לעוגת שמרים 1 קילו קמח 2 ביצים 50 גרם שמרים 1 חבילה מרגרינה או חמאה 200 גרם רבע כוס שמן חצי כוס סוכר אפשר פחות קורט מלח מים כמה שנכנס בערך כוס וחצי עד שתיים יש נוזלים כמו ביצים ושמן אז להזהר שלא יצא דביק מדי צריך להיות רך אבל לא דביק ללוש הכל להתפיח ואז למלא במלית הרצויה להתפיח שוב ולאפות עד שמשחים. אפשר למרוח ביצה ולפזר שומשום. מלית פרג שלושת רבעי כוס מים או חלב שלושת רבעי כוס סוכר 100 גרם חמאה או מרגרינה 2 כוסות פרג טחון כוס וחצי שקדים טחונים או אגוזים קליפה מתפוז או לימון אפשר צימוקים ואפשר בלי להרתיח מים ,סוכר ומרגרינה להוסיף פרג ,ולהסיר מהאש. להוסיף את שאר הדברים לערבב היטב ,לצנן מעט וזה מוכן למילוי. מילו תפוחים: לא מומלץ בשמרים, כי הנוזלים של התפוח ירטיבו את הבצק וזה יהיה בצקי . תפוחים מומלץ בבצק פריך או עלים או בצק פילו או בבצק מיוחד לשטרודל. אם תרצי עדיין מתכון למלית ארשום אחר כך