בוקר נפלא וסופשבוע נהדר לכל באי הפורום וכל

יוכי68

New member
בוקר נפלא וסופשבוע נהדר לכל באי הפורום וכל

הכבוד לכל החדשים שמצטרפים מידי יום............אז מה מתכננים לכבוד שבת?........איך שהשבוע נגמר מהר!
 

cial 1

New member
בוקר אור לך יוכי68 יש לי משהו מאוד מתאים לך.

אני הולכת למסרים לשאול אותך אם כן ... הופתעתי אתמול לשמוע? נו לראות כאן שאת נותנת שעורים לילדים. יותר נכון הדפר היפה הזה שבא חדש לעולם המפותח שלנו אופים עם ילדים . תקני אותי אם אני טועה. כי יש משהו מדהים למסור לך. ומקווה שאני היא שמוסרת לך את זה כי אחרת אני אחשוב שאני חוזרת אחורה כמה שנים? תני תגובה . מדבר באתר ותוכנה. ואני נדהמתי וזאת רק עכשיו גיליתי ובשבילי זה גיליתי את אמריקה אכן כך לך זה יותר מתאים המדובר כיסופר..??????? תני תגובה לפני שאני הולכת לנומי שלי? וביחד תודה על השרשור הכי יפה שהיה לי בחיים כך גם החיים שלך יהו אמן תמיד הכי יפים וכוח לעמוד בכול האתגרים שלך ונחת גם בבית ומהעשייה שלך חנקה....
 

יוכי68

New member
חני, בוקר טוב לך, שלחי לי במסר נראה מה זה

אני מורה לא לבישול אבל עושה עם הילדים הרבה דברים שקשורים באוכל כי אני אוהבת את זה ומסתבר שגם הילדים.
 

מאיוש י

New member
בוקר נפלא לכולם../images/Emo42.gif

בתכנון עוף עם תוספת עוד לא החלטתי.....קציצות.....קובה ..... ונראה מה עוד יתחשק .... סלטים רגילים... עוגות שמרים ופרג
 

רותי410

New member
בוקר טוב לכוולם ../images/Emo24.gif../images/Emo20.gif

השמש בחוץ זורחת, ומקווה שהחזאי יתבדה ותהיה שבת נעימה ולא סוערת. מאיוש, אני מתה על עוגות פרג. עוד לא הכנתי עוגה כזאת בחיים. כולם אומרים לי להיזהר שהפרג לא ייחרך ושכמות הנוזלים תהיה מתאימה וכו' וכו' עד שריפו את ידי ואני פוחדת לגעת בזה. שיהיה יום נפלא של בישולים ואפייה נהדרים לכולם
 

מאיוש י

New member
רותי יקרה

אין לך מה לפחוד מפרג הוא מצויין ואם הולכים לפי מתכון הכל יהיה בסדר ...לא ייחרך ולא כלום.... אצלי עוגות השמרים נכנסו לתנור.....הכנתי מוקפץ לצהריים.
 

יפית מן

New member
מאיושי ברוך שובך אלינו מתבקש מרשם לשמרים עם

פרג יתקבל בברכה אני אישית מאוד אוהבת או שמרים עם פרג או שמרים עם תפוחים הבי לנו מרשמים לשני הבקשות של אחרות ושלי תודה למפרע ותזכי למצוות וכן תזכי לעשות..מאיושי מאיזה איזור את?אנחנו לא נוותר עליך לעולם..
 

מאיוש י

New member
היי יפית היקרה

בשמחה ארשום לך יותר מאוחר את המרשם לעוגה. אני מאזור רחובות..... גם אני מאודדדדדדד אוהבת פרג מאוד מאוד מאוד כיף לי בפורום הזה וככל שיהיו עוד אנשים יהיה מעניין יותר ,אם לא , ישעמם לכולנו נכון?
 

יפית מן

New member
מאיושי יקירתי בשבת חנוכה...

הייתי מוזמנת עם בעלי לבן ולכלה ולנכדים בנתניה ועשיתי את מרשם לחמניות חצי קמח מלא וחצי קמח לבן ומאוד יצא נהדר, כולם אהבו את הלחמניות ולא נשאר אפילו פירור ,תזכי למצוות ותזכי אותנו תמיד במרשמיך שהם מעולים..
 

חנהפ

Active member
פי התחזית האחרונה

שבת נעימה, מלבד בצפון שעשוי לקבל מנת גשם יפה
 

ארידל

New member
יום טוב לכולם../images/Emo20.gif אני מנסה לחשוב מה להכין

לשבת מנסה לקחת מכן רעיונות מה שאני בטוחה אעשה מרק עם גרונות הודו וירקות ומאיוש נתת לי רעיון של עוגת פרג מזמן לא עשיתי תוכלי לתת מתכון קיבלתי מתנה
מצלמה בחנוכה ואנסה לשלוח תמונות אני כנראה אצטרך עזרה בזה נראה אחר הצהרים הבן שלי הקטן 11 נראה כמומחה בזה. בנתיים יום טוב
ארידל
 

מאיוש י

New member
../images/Emo41.gifיפית הנה המתכון

המתכון שלי לעוגת שמרים 1 קילו קמח 2 ביצים 50 גרם שמרים 1 חבילה מרגרינה או חמאה 200 גרם רבע כוס שמן חצי כוס סוכר אפשר פחות קורט מלח מים כמה שנכנס בערך כוס וחצי עד שתיים יש נוזלים כמו ביצים ושמן אז להזהר שלא יצא דביק מדי צריך להיות רך אבל לא דביק ללוש הכל להתפיח ואז למלא במלית הרצויה להתפיח שוב ולאפות עד שמשחים. אפשר למרוח ביצה ולפזר שומשום. מלית פרג שלושת רבעי כוס מים או חלב שלושת רבעי כוס סוכר 100 גרם חמאה או מרגרינה 2 כוסות פרג טחון כוס וחצי שקדים טחונים או אגוזים קליפה מתפוז או לימון אפשר צימוקים ואפשר בלי להרתיח מים ,סוכר ומרגרינה להוסיף פרג ,ולהסיר מהאש. להוסיף את שאר הדברים לערבב היטב ,לצנן מעט וזה מוכן למילוי. מילו תפוחים: לא מומלץ בשמרים, כי הנוזלים של התפוח ירטיבו את הבצק וזה יהיה בצקי . תפוחים מומלץ בבצק פריך או עלים או בצק פילו או בבצק מיוחד לשטרודל. אם תרצי עדיין מתכון למלית ארשום אחר כך
 

מאיוש י

New member
../images/Emo41.gifארידל מתכון לעוגת פרג

150 גרם פרג טחון 2 כפות קורנפלור 4 כפות פירורי ביסקוויט 150 גרם מרגרינה רכה כוס סוכר 5 ביצים מופרדות להקציף במיקסר מרגרינה ורבע מהסוכר להוסיף חלמונים אחד אחד להוסיף את תערובת הפרג ביסקוויט וקורנפלור לערבב מעט עד שמתאחד. את החלבונים להקציף עם שארית הסוכר לקצף יציב ואז לקפל את שתי התערובות יחד ולאפות ב170. מתאים לאינגליש קייק או תבנית עגולה קטנה עם חוראפשר לשפוך רוטב שוקולד מעל.
 

מאיוש י

New member
גם זו לפני האפיה

הכנתי אותה מרעיון שראיתי בחופש להניח כדורים של שמרים אחד ליד השני במקום להכין רולדה.
 

מאיוש י

New member
זו התכוונתי. עוגת הפרג נכין מאוחר יותר

הבצק תפח יותר מדי אז הוא קצת נפתח
 
למעלה