בוקר נפלא וסופשבוע נהדר לכל באי הפורום וכל

רותי410

New member
אין לי מושג. זה קרה לי באינגליש קייק וגם בחד

פעמיות רגילות, אבל רק כשעשיתי בצק פריך. כנראה החום היה גבוה מדי, כמו שמאיוש אמרה. ואני מתה על סלוף. יותר מגלוב.השכנה שלי מכינה סלוף מעולה ומביאה, ובאמת הן לא מחזיקות מעמד הרבה זמן וצריך להקפיא אותן. אבל הן נהדרות. ו מ ש מ י נ ו ת!!! כמו כל דבר בצקי.

שחמטית

New member
מאיוש זה נראה נפלא!

אולי אנסה את זה בהזדמנות, אני אוהבת את העוגות שמרים שהפרג נשפך מהם...

יפית מן

New member
תודה מאיושי נרשם../images/Emo63.gif../images/Emo47.gifונחתם בטבעת המלך

עוגת קינוח חגיגית(חלבית) החומרים: 500 גר' פתי בר 2 אינסטנט פודינג שוקולד 3 כוסות חלב 2 שמנת מתוקה לציפוי 200 שוקולד מריר 4 כפות שמנת מתוקה להמיס ולערבב היטב אופן ההכנה: 1טובלים את הפתי בר בחלב,ומסדרים שכבה ראשונה בתבנית בינונית 2מכינים את הקרם 2 כוסות חלב קר 2שמנת מתוקה 2 פודינג שוקולד לערבב במערבל במהירות גבוההולךהקציף 3 דקות מורחים שכבה של קרם שוקולד על הפתי בר,מסדרים שוב שכבה של פתי בר שכבה שניה חוזרים על התהליך עד ליצירת 4 שכבות בסקויטים1-3 שכבות קרם לסיום מצפים בשוקולד..

מאיוש י

New member
יפית אכן זו עוגה טעימה../images/Emo3.gif

אני תמיד אוהבת להכין אותה כשאני ממהרת ובאים אורחים בהתראה קצרה

יפית מן

New member
סעודות שבת../images/Emo106.gif../images/Emo213.gif

ראיתי בפורם של בישול לילדים מתכוננת לעשות את המרשם של פירגה ארוחה שלמה בשקית קוקי קנולה ואורז בסמטי עם תירס ותפוחי אדמה בקוביות (פעם נתתי את המתכון) גפילטע פיש לא מתוק,פשטידת ירקות ,פשטידה בשרית(בצק עלים ממולא עם בשר בקר טחון ובצל מתוגן) קינוח רסק תפוחים עם קינמון ועוגה של מאיושי של פרג שרשמה עכשיו מתכון ארוחה לשנים זה מספיק מעל ומעבר..

רותי410

New member
אין על עוגות הביסקוויטים. הן

תמיד הכי קלות והכי טעימות. בהחתחלה אלו היו העוגות היחידות שהעזתי להכין.

רותי410

New member
מאיוש חמודה, תודה על המתכון למלית פרג

אנסה ואראה אם יצא לי משהו אכיל. תיהנו בשבת מהתבשילים ומהעוגות. הכול נשמע טעים כל כך

יוכי68

New member
שלום לכם, מאיוש בזכותך בצק השמרים בתפיחה

איך שהגעתי הביתה, פתחתי מחשב וראיתי את העוגות שלך.......מיד לשתי את בצק השמרים הרגיל שלי ומחכה לתפיחה.....אמלא בפרג וחלק בממרח שוקולד. רוצה להכין בראוניז........נראה מה יצא מזה מקווה שטוב.....חחחחחחח עכשיו טעמתי עוגיה מלוחה עם זעתר כמו מקל ארוך (מוכרים בקופסה).......ההי טעים אולי אכין מהבצק של הקסדה........חחחחח

מאיוש י

New member
יוכי את יכולה להכין את המקלות

מבצק העוגיות המלוחות שלי הנה תמונה שהכנתי אום עם זעתר יוצא מעולהההה

יוכי68

New member
מאיוש, נראה מעולה ובטוח טעים, אבל בא לי לנסות

בצק עם שמרים......יותר קשה ויבש. לגבי הבראוניז.....נתת לי מתכון השאלה שלי לאיזו תבנית זה מתאים? (4 ביצים, 250 גר' שוקולד מומוס......)

מאיוש י

New member
לתבנית חד פעמי בינוני

ואל תאפי יותר מדי זמן זה צריך להיות עסיסי את הקצוות שיוצאות קצת יבשות תני לילדים לנשנש ואז תחתכי לקוביות ותכניסי לקופסה אני שמה במקרר כי הם אוהבים את זה יותר קשה... בחוץ זה יותר רך.

יוכי68

New member
תודה מאיוש, עכשיו ראיתי את המתכון בחיים טוב

כולל סרטון....שם קרין ממליצה להקציף כמה דקות את הביצים.......את מקציפה?

מאיוש י

New member
לא מקציפה

אני במטרף ידני מערבבת אותם כמה שניות וזהומוסיפה את הסוכר ואת שאר הדברים

מאיוש י

New member
הנה העוגת פרג

בסוף הכנתי עוגת פרג בחושה לא היו לי מספיק ביצים ולא היה לי כול ללכת לסופר

למעלה