אין לי מושג. זה קרה לי באינגליש קייק וגם בחד
פעמיות רגילות, אבל רק כשעשיתי בצק פריך. כנראה החום היה גבוה מדי, כמו שמאיוש אמרה. ואני מתה על סלוף. יותר מגלוב.השכנה שלי מכינה סלוף מעולה ומביאה, ובאמת הן לא מחזיקות מעמד הרבה זמן וצריך להקפיא אותן. אבל הן נהדרות. ו מ ש מ י נ ו ת!!! כמו כל דבר בצקי.
פעמיות רגילות, אבל רק כשעשיתי בצק פריך. כנראה החום היה גבוה מדי, כמו שמאיוש אמרה. ואני מתה על סלוף. יותר מגלוב.השכנה שלי מכינה סלוף מעולה ומביאה, ובאמת הן לא מחזיקות מעמד הרבה זמן וצריך להקפיא אותן. אבל הן נהדרות. ו מ ש מ י נ ו ת!!! כמו כל דבר בצקי.