מאיוש י,יופי שחזרת.
ראיתי בתמונה שאפית עוגות מבצק שמרים בתבנית איגליש קייק. פעם ניסיתי לאפות עוגות שמרים בתבניות אלו והתחתית בקושי נאפתה מאז, חזרתי לאפות בצק זה רק בתבנית התנור. רציתי לשאול אותך האם גם אצלך זה קרה? אם לא מה את עושה כדי שתחתית הבצק תאפה היטב בתבנית זו? בקשר להכנות לשבת אצלי מתוכנן:מרק עוף תימני,פיתות תימניות במחבת,חילבה,אורז לבן פשוט,תפוחי אדמה מתובלים בתנור,כרעי עוף בתנור,חמין בשר עצמות רגל ועדשים,דג בתיבול חריף,מאפה בצק עלים בגבינות. העוגות כבר מוכנות:שושני מקצפת,אינגליש קייק גבינה של פירגה ועוגת שוקולד בשכבות. סלטים:טחינה,סלק,תפו"א במיונז,סלט ירקות טרי וסלט כרוב ומיונז בתנור.