בוקר נפלא לכולם

רותי410

New member
למי ברור????????????????????

דרך אגב, זה טוסטר. ולך ברור, אבל לי לא ברור. עובדה ששמתי על 160 אבל עכשיו תיקנתי. תודה

mir284

New member
גם אני אוהבת שהבן שלי נשאר איתי טוב אולי

בגלל שהוא יחיד ומיוחד
בוקר טוב לכולם מירי

יפית מן

New member
אפרופו ילדים בבית רציתי לשתף אותכם!!

לפני 10 שנים חתנו,בעלי שיח' ואני את הילד האחרון שהיא בת הזכונים שלנו, שתהיה בריאה היום היא אמא ל-4 ילדים(בת 26)והיה לי נורא קשה פתאום הבית נהיה ריק, לא מצאתי את עצמי,היה לי עצוב מאוד ואני לא מתבישת להגיד,שראיתי אמא מטילת עם הילד שלה, ממש קינאתי בה,כל פעם זה חזר על עצמו אני רואה אמא וילדה,או ילד אני מקנאה בה! חשבתי שמשהו אצלי לא בסדר!(הייתי אמא מאוד דאגנית)יש לי חברה שלמדנו יחד, היא למדה פסיכולוגיה ואני סוציאלוגיה הים היא פסיכולוגית ושאלתי אותה והיא אמרה לי שזה תופעה, מאוד אופינית שמחתנים ילד אחרון,ואז נרגעתי והבנתי שזאת תופעה אופינית, היום אני מעסיקה את עצמי מעל ומעבר אין לי אפילו זמן לעצמי ,גם עובדת עד-4 וגם מתנדבת, וגם הולכת לשעורי תורה ויש לנו שבוע כן שבוע לא אסיפות ,ששיכות לעבודה(השתלמויות), כך שכתבתי זאת לומר לכם שתנצלו את הזמן שהילדים שלכם תחת סינורכם כי בבוא הזמן , האפרוחים שלכם יעופו מהקן נצלו באהבה לילדים ולא לכעוס עליהם קבלו אותם כמו שהם, באהבה לכם..ממני יפית

יוכי68

New member
כל הכבוד לך, יפית, שאת מנצלת את הזמן

כמו שצריך ונהנית.....את כל כך צודקת בדברייך.

יפית מן

New member
על תבהלו חיתנתי אותה והיא בת 17 שנה

בככסלו היא בת 27 שנים,הבן הבחור שלה בן 8 בחשון ו,נהיה בן 8 כך שלא טעיתי

יוכי68

New member
והנה העוגה הבחושה בתבנית סיליקון

שימנתי וקיחמתי מעט - פעם ראשונה

יוכי68

New member
וכך היא נראית לאחר האפייה ועם ציפוי שוקולד

מצננים לפני ההוצאה מהתבנית......נשלפת בקלות

מאיוש י

New member
אין כמו עוגת שוקולד

כל העוגות המפוארות והמתוכמות לא עושות לי את זה כמו עוגת שוקולד פשוטה. השבוע אני לא אופה יש לי יום הולדת בע"ה בסוף השבוע והילדים מתעקשים לאפות לבד........ נקווה שיהיה אכיל..... הם אמרו לי אפילו אל תכיני עוגה לגיבוי........ שום דבר אנחנו מכינים נראה מה יהיה......

יוכי68

New member
מאיוש, מזל טוב...תני להם להכין את העוגה הזאת

היא קלה וכל ילד יכול.

ddh1

New member
../images/Emo213.gif יום הולדת שמח למאיוש

היקרה. שתזכי לאושר ,עושר , בריאות ושמחה. ושנזכה אנחנו לעוד מתכונים מעוררי תאבון הנעשים בהצלחה!

ddh1

New member
יוכי יקרה

כרגיל נראה מעולה.... בבקשה תני לי מתכון פשוט לקרם שוקולד טעים

יוכי68

New member
../images/Emo41.gifמתכון לעוגת שוקולד בחושה ומהירה

עוגת שוקולד בחושה ומהירה/יוכי 2 ביצים כוס חד פעמית שמן כוס חד פעמית סוכר 4 כפות קקאו שטוחות כוס וחצי מים רותחים – חד פעמית 2 כוסות חד פעמיות קמח תופח חצי כפית א. סודה לשתייה אופן ההכנה: לחמם תנור בחום של 180 מעלות בקערה: 1.לטרוף שתי ביצים, להוסיף סוכר ולטרוף היטב במטרפה ידנית. 2.להוסיף קקאו ושמן – לערבב. 3.להוסיף קמח ומים לסירוגין ולבסוף להוסיף א. סודה לשתייה. – לא לערבב יתר על המידה. 4.לשמן תבנית 24 או מרובעת בינונית ולצקת את הבלילה - לא מספיק לתבנית גדולה יותר. 5.לאפות בתנור כחצי שעה או עד שקיסם יוצא יבש. 6.לצנן מעט ולצפות בקרם שוקולד או בגנאש או בקרם.... •העוגה נבקעת מעט באפייה.....ממש לא נורא......זמן האפייה מתאים לתבנית סיליקון ייתכן ויש צורך בפחות זמן אם משתמשים בתבנית רגילה.

מאיוש י

New member
יוכי הם מכירים את העוגה הזו

הם גם הכינו את העוגה של פירגה המון פעמים. הבן שלי במיוחד רוצה להיות קונדיטור ואני נותנת לו לאפות הרבה .והפעם הוא מתעקש להכין משהו מתוחכם......ומזה אני פוחדת חהחהחה כל השבוע הוא יושב עם ספרי אפיה ושובר את הראש מה להכין מתוק שלי.

למעלה