בוקר נפלא לכולם

יוכי68

New member
המעלות אותן מעלות רק משך האפייה יכול

להשתנות......ייתכן וייקח יותר זמן אפייה בסיליקון........בתבנית סיליקון מותר לאפות עד 240 מעלות (אאל"ט).......תנסי מתנקה בקלות ויש הרבה צורות. קניתי גם תבנית לסברינות, תבנית פאי ותבניות קטנות כמו העטרות למאפינס למיניהם.......פה המבחר לא כל כך גדול אבל לאט לאט זה מגיע גם לאזור שלנו.
 

רותי410

New member
טוב, אנסה. למרות שאם זמן האפייה ממושך יותר

אני לא יודעת מה הרווחתי בזה. אולי הניקוי הקל יותר. אני אנסה אחת ונראה. דרך אגב, עוגת הגבינה שלך בתנור (בטוסטר)
 

חנהפ

Active member
היתרון אולי בתבניות המעוטרות -

-נשלף בקלות, ויש מבחר גדול של צורות שונות, גם אישיות וגם גדולות.
 

יוכי68

New member
ופלאפל שהכנתי שלשום מחומוס ופול - טעיםםםםםםםם

מכינים עיסה מפול יבש מושרה, חומוס מושרה, בצל, שום, כרפס, קוסברה, פטרוזילה, פרוסות לחם שרויות וסחוטות, סודה לשתייה ומעט קמח.......תבלינים.
 

מאיוש י

New member
וי וי וי מתה על פול ואסור לי לאכול

כל עוד אני מניקה הקטנה שלי רגישה לפול ואני סובלת.........קשה לי .......
 
נראה כל כך טוב :)

מה שלומכן יקרות? חזרתי מעוד יומיים בשטח עייפה אך מרוצה- ונכנסתי כדיי לראות את כל מה שמפסידה... אני די מבואסת מזה שקצת חייבת להתנתק מהפורום- פשוט כל מה שלא חשבתי שיקרה לי קורה... אני מוצאת את עצמי נכסת לכאן- ולא מסוגלת לדבר על אוכל!! הייתן מאמינות? לפניי כמה ימים אפילו הגדלתי לעשות- הצצתי באיזה מתכון- ורק מלראות מרכיב מסויים במתכון(שבדרך כלל אין שום בעייה איתו)- ישר רצתי לשירותים בבחילה....לצערי כמובן אבל אני עוד נכנסת לקרוא אתכן ומקווה שבעוד כמה שבועות בעזרת השם הכל יסתדר:) מ ת ג ע ג ע ת :) יום טוב!
 

יוכי68

New member
מניסיון, זה חולף לאחר החודש השלישי בדר"כ אבל

יש כאלו שלצערן זה ממשיך וממשיךךךךךךךךך............נקווה שתעברי את השלב במהירות ובקלות יחסית.
 
למעלה