צהריים!../images/Emo41.gif
הייתי אצל האורטודנט..והרכבתי רסן אני נראית מוזר ואחותי אומרת שזה יפה..עוד חודש הוא יראה אם זה מתקדם הלוואי אמן שככןן אני מתה שכן ואני צריכה להיות כמה שיותר עם זה בהתחלה כאב לי הראש והכול והורדתי אכלתי והחזרתי עכשיו..אני נשארת עד 4 בערך ואז אני מורידה עד 6-7 ומחזירה שוב ובחופש אני ינסה להיות עם זה הכי הרבה שאני יכולה אני חייבת..חחחחח.. אני נראית כמו לאדעת מה אבא שלי אמר שאני יעבור את זה ושבסוף יהיה יפה..כי הרופא אמר שהוא מקווה שזה יעזור לי ואני לא יצטרך לעקור אמןן שזה יעזור..ב"ה זה יסתדר..אני לא יכולה לשתות אפילו הכול לא נכנסת בקושי לדבר בטלפון זה תקוע כזה..וזה מושך לי כי זה מאחורה עם כזה חגורת ג'ינס כזאת אני לא יכולה אפילו נגיד והשפתיים יבשות לעשות עם הלשון רק למטה אני יכולה..ושתיתי מים כזה מבקבוק בקושי אז אמרתי לאבא שיקנה לי קשיות כמו ילדה קטנה אני ישתה..חחחחחחחח אני לא יכולה להסתובב אחורה לצדדים בקושי זה קשה מאודד זה כזה מותח..אין מה לעשות נתמודד ואמא שלי אמרה שאני יעבור את זה ואני יכולה ובסוף אני ישמח מזה..:]] זה דווקא נראה נורמלי ויפה בערך..לא כזה נוראא.. המשך יום שקט רגוע ומקסים! -שירק'י-