בוקר קפוא

אני לא רואה את זה כאילו 50% "מתכחשים"

אלא להיפך: 50% רוצים ללמוד יותר, ו- 50% האחרים לא רוצים לדעת יותר. מביניהם בטוח ישנם כאלה שפשוט חושבים שהם יודעים מספיק, ושאין להם מה להתעסק בנושא הזה..

THE WIZARD 55

New member
כמו שאמרתי עופר

יש הרבה שמתכחשים גם לשואה וחלק לא מבוטל למימדיה. אני תמיד מתווכחת בנושא הזה.

מה ישר כוח מה?????????

זה דבר בסיסי וויז עושה מספיק דברים טובים אבל זה לא קשור מה זה ישר כוח על זה שהיא רבה עם נבלות שמכחישים שואה???????? צריך לעשות להם הרבה יותר מלהתווכח איתם, להתווכח עם נבלות כמו אלה זה דבר מינמלי.

שום בסיסי ושום נעליים../images/Emo70.gif

תזכור שבאמצע ויכוח כזה, מישהו מהשכנים עלול לשמוע את הטונים הגבוהים בערבית, ולצעוק לעברם בטעות "תשתקו, יא ערבים"....... או כל דבר אחר בסגנון..... כך שאני חוזר על האמירה: יישר כוח

בסיסי ביותר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

כל אדם שפוי יעשה את זה להגיד ישר כוח זה כאילו היא עשתה משהו יוצא דופן
וויז אל תתאבדי עליהם, תקראי לי אני כבר אתאבד על הנבלות
שניה עולה על החליפת שהיד אללההההההההההה ואכברררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר

הייתי מגיב לך אבל אני בגן עדן

אומנם לא יצא כמו שציפיתי ובמקום 72 בתולות כל אחת פמלדה אנדרסון יצא 3 בתולים כל אחד מייקל ג'קסון, אבל נסתדר. נ.ב זה שהרבה מאוד ערבים לא יכנסו לזה זה רק מראה איזה חמור המצב.

אתה צודק שהמצב חמור מאד, בגלל זה יישר כוח

לכל מי שמנסה להתמודד ולשנות אותו, ולו במעט.. ובהצלחה בגן עדן
פגשת את יחיא עייאש? עדיין מדבר בפלאפון?

איזה טלפון

הוא מדבר עכשיו עם אנשים דרך שתי כוסות מחוברת לחוט אבל הבחור דווקא נהנה פה עם שלישית ג'קסון

לא מצחיק

לא מפני שהוא לא היה מהנדס ועוד ועוד.. אלא מפני שהוא התפוצץ בזמן שיחה בסלולרי , ואת הפצצה עדכן בסלולרי - בן דוד שלו.

לי זה לא ידוע...

להבדיל, גם "ידוע" שברוך גולדשטיין מנע פיגוע ביהודי חברון... ו"ידוע" שהעולם נברא לפני 5000 שנה....

בדרך הכי מוזרה שיש

הבן דוד שלו פתאום נהיה רחמן וקיבל לב והודיע על זה לעיתונות הערבית ומכאן זה הגיע לעיתונים היהודית ואז הבן דוד נעלם כאילו בלעה אותו האדמה אבל זה לא המקרה הכי מוזר שמעתם על מישו שאח שלו צייר X על הגג של האוטו שלו ואז הפציצו את האותו שלו אני לא מדבר על בן דוד פה אני מדבר על אח מאותו אמא ואבא אלה אנשים חסרי לב

היה קטע כזה באיזו תוכנית בידור בלבנון

בזמן המלחמה... מישהו החליט לצ'פר את חמותו, וקנה לה ג'יפ... ואחרי שהיא מתרגשת ואומרת תודה והכל, היא מתחילה לנסוע.... ואז המצלמה מתרוממת לאט לאט, ורואים שעל הגג של הג'יפ מוטבע סמל חיזבאללה
גם סייד קשוע עשה קטע דומה ב"עבודה ערבית"... כשאמג'ד מקליט את חמותו מקללת את העכברושים ונותן את הקלטת לשב"כ..

חחחחח

כה אחלא קטע חמותו של אמג'ד באמת מעצבנת הסתומה מסיעים אותה לבית מלון 5 כוכבים בטורקיה והיא מעדיפה להיות בבית הלוואי אותי היו שולחים לטורקיה

למעלה